Saç Bakım Pratik ve sağlıklı bir şekilde saç şekillendirme zamanı! “Yaz saçı” dendiğinde aklına ilk hangisi geliyor? (Sayfa 5) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3352 Pratik ve sağlıklı bir şekilde saç şekillendirme zamanı! “Yaz saçı” dendiğinde aklına ilk hangisi geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
Umutsuz-hayat Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 47% +1 yıl Yazın erkekler için kısa saç daha idealdir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kısa dalgalı fresh görünüşleri çok severim kesinlikle bu diyorum 0 0 Yorumla
Elif9559 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Doğal saçtan yanayım hele ki bu sıcaklarda 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yaz gününde hacimli saçlara hasret kaldık)) 0 0 Yorumla
FotoModel Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Saç biraz kısa olmalı yaz sıcaklarında. Bence 0 0 Yorumla
Zirve43 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Çünkü canım öyle istedi, başka ne olabilir 0 0 Yorumla
sedawine96 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Harika bir bence olmuş. Ellerinize sağlık 0 0 Yorumla
gÜVERCİNKAnadı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl güzel bir ürüne benziyor denemek gerekir 0 0 Yorumla
FeryalGundogdu Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 62% +1 yıl Saçlarımın en yakın arkadaşı teşekkürler :) 0 0 Yorumla
seymagol Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl yaz saçı örgülü modeller demektir bence :) 0 0 Yorumla
Jr_karyagdii Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl 3 numara kesilmiş kıvırcık saçlar geliyor 0 0 Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Dümdüz ve pürüzsüz olmasını tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Güzel paylaşım olmuş teşekkür ederim 0 0 Yorumla
Keşondıteybıl Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 68% +1 yıl Uzun saçlarım için saçlarımı düzleştirme geliyor 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Bukleli saçlar Hee zaman tercihim. 0 0 Yorumla
RuhunBedeLii Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Kısa saç gelir aklıma düzenli şekilde 0 0 Yorumla
Cielos Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Düz saç bana daha bakımlı ve düzgün geldi 🤷♂️ 0 0 Yorumla
Muzurix34 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl Her gün saç bakımı şart hassas canlılar 0 0 Yorumla
Wosoakznalq Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl yazın saç terletir ama yapıcak bişey yok 0 0 Yorumla
dreamerangel Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 62% +1 yıl Saçımı duzlestirmeyi çok severim ama yipraniyo ya 0 0 Yorumla
Limerencia Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Kısa ve dalgalı saç modeline bayılıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl istedigimiz kadar sekillendirelim yazin terden falan sekil mekil kalmiyo aci gercekler 0 0 Yorumla
Emmigelburaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Her saç en iyisidir benim için saç şekli farketmez 0 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kıpır kıpır bukleli saç geliyor. 0 0 Yorumla
dark_night_judge Takip Et Yoda Yaş: 105 , eic 87% +1 yıl Düz saçlar en iyisi diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Kafamızgüzelbeabi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Benim saçlarım düzleştirilmiş gibi zaten :) 0 0 Yorumla
FadlYertum1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl En Alttaki Süper Duruyor Tam Oturmuş Bide😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
330Cevap
Yazın erkekler için kısa saç daha idealdir
Kumral saç geliyo başkan.
Kısa dalgalı fresh görünüşleri çok severim kesinlikle bu diyorum
Doğal saçtan yanayım hele ki bu sıcaklarda
Yaz gününde hacimli saçlara hasret kaldık))
hiçbiri gelmiyor nedense...
yaz için aklıma kısa saç geldi
Bakimi kolay rahat ve cok seksi
Dümdüz olmalı kesinlikle.
Deniz kızı saçı en güzeli
yazı kışı yok. uzun saç çok yakışır
Çok hoş çünkü bence 💥💥💥
Saç biraz kısa olmalı yaz sıcaklarında. Bence
Kısa dalgalı ya da düz saçlar
Çünkü canım öyle istedi, başka ne olabilir
Harika bir bence olmuş. Ellerinize sağlık
Bağlama saç geliyor bence
güzel bir ürüne benziyor denemek gerekir
Saçlarımın en yakın arkadaşı teşekkürler :)
Su dalgası favorim 💙💙💙💙
yaz saçı örgülü modeller demektir bence :)
Su 💧💦 dalgası saç modeli çok hoş
3 numara kesilmiş kıvırcık saçlar geliyor
Kısa ve düz saçlar aklıma geliyor
Eline sağlık güzel olmuş….
Dyson en iyisidir. (Nokta)
Küt saç tüm kızlaramı yakışıyor acaba
Dümdüz ve pürüzsüz olmasını tercih ediyorum
Bukleli saçlar kesinlikle 🐞🦋
doğal uçları açılmış saçlar
uzun dalgalı ve renkli saçlar
Güzel paylaşım olmuş teşekkür ederim
Uzun saçlarım için saçlarımı düzleştirme geliyor
Bukleli saçlar Hee zaman tercihim.
Kısa saç gelir aklıma düzenli şekilde
Bana göre hepsi birbirinden güzel
Kisa veya toplu orguler aklima geliyor gerci herkesin tercihi
Düz saç bana daha bakımlı ve düzgün geldi 🤷♂️
Saçın yazı kışı olmaz :) 4 kelime
d çok güzel bir model. Sevdim
Her gün saç bakımı şart hassas canlılar
Her birini severek yaparım. 😍
Saçım dökülüyor ağa kelleiiyprum
En sevdiğim saç modeli çok seviyorum
yazın saç terletir ama yapıcak bişey yok
Saçımı duzlestirmeyi çok severim ama yipraniyo ya
E cnmm gıpır gıpır yazz gelsinn
Daha etkıleycı cekıcı ve guzel
topuz , başka bir seçenek yok 😂
Kısa ve dalgalı saç modeline bayılıyorum
istedigimiz kadar sekillendirelim yazin terden falan sekil mekil kalmiyo aci gercekler
Her saç en iyisidir benim için saç şekli farketmez
Kıpır kıpır bukleli saç geliyor.
Kıvırcık saçlar tâbi ki de.
Düz saçlar en iyisi diye düşünüyorum.
Benim saçlarım düzleştirilmiş gibi zaten :)
Beğenirim güzel 😅😅😅😅😁😁😁😁
Pürüzsüz saç favorim 🙌🏻
Saç bakım ister evet 🙂🙂
En Alttaki Süper Duruyor Tam Oturmuş Bide😅