Saç Bakım Pratik ve sağlıklı bir şekilde saç şekillendirme zamanı! “Yaz saçı” dendiğinde aklına ilk hangisi geliyor? (Sayfa 3) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3352 Pratik ve sağlıklı bir şekilde saç şekillendirme zamanı! “Yaz saçı” dendiğinde aklına ilk hangisi geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
BeytullahAkkus Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yazın uzun saçla dolaşırsam, sokakta terden sel olur. O yüzden yazın kısa saç tercih ederim 0 0 Yorumla
demhat33 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Kısa ve dalgalı saçlar yazın en havalı saçı diyebilirim. 0 0 Yorumla
Transkripsiyon Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Daha cool ve rahat bence. O yüzden tercih edilebilir 0 0 Yorumla
lenaa_ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yukarıdan bağlayıp arka saçlarınızı bağlamayın o zaman çok güzel duruyor. 0 0 Yorumla
eeladncc Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Düz saç modelini beğeniyorum düz ve Rapunzel uzunluktaki 0 0 Yorumla
Aliyusuf34 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Tam denix kizi oluyorsun valla oyle yapar fav sac modeli 0 0 Yorumla
imirzali016 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Düz saç iyidir. aslaında dalgalı ya da kıvırcık da iyidir 0 0 Yorumla
selçuksss Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl bence en iyi saç düz bana göre öyle kullanım açısından 0 0 Yorumla
Nurlii Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl Şampuana sirke karıştırın sarımsak yağ ile saç dökülmesini de engeller 0 0 Yorumla
Maqa0010 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Salık çok iyi bi şey bence insanlar salığına ziuan vermesin. 0 0 Yorumla
BenGeldimYey Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Süsü severim ama saçımla oynamayı asla. Yazın salık at kuyruğum ve ben mutluyuz 0 0 Yorumla
Unutkangeveze1 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bence hem şirin hem de havalı duran bir saç modeli :) 0 0 Yorumla
Atiyeşener Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Ombreli ve sarı bal köpüğü tonlarda renkler yaz saçları bence esmer ve yanmış saça çok yakışıyo 0 0 Yorumla
Berkayyyyy0111 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yazın denizle ve kıyafetlerle bu saçın uyumlu olduğunu düşünüyorum 0 2 Yorumla Ashıık +1 yıl hangisinin Yorumla Berkayyyyy0111 +1 yıl @Ashıık dokulu hacimli saç modeli Yorumla
tatlıcadımrv Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl E Hiçbiri 😁 Yaz saçı dendiğinden kısa saç hem yıpranmaz hem saç toplama derdi yok, yıka çık 👍 0 0 Yorumla
ananeniz Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl hoşuma gidiyo kısa ve dalgalı saçlar çoğu kıza yakışıyor 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl evett bence de Yorumla
Lavinia324 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Hacimli saçlar çok çekici geliyor çok da bakımlı duruyor. 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl kesinlikkle Yorumla
korsankorsan Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Bu markanın aldığım tüm ürünleri inanılmaz kaliteli. Biraz pahalı ama emin olun, buna değer 0 0 Yorumla
Okan0696 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl En güzeli buydu tercihimi burdan yana kullanıyorum :) 0 0 Yorumla
irmaakkk_ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kısa düz saç kesinlikle bu yaz sıcağında uzun saç uğraştırıyoor 0 0 Yorumla
snopy0107 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Kesinlikle yaz modeli denilince örgü geliyor aklıma 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl tatlı oluyo baya Yorumla
_Bilinmeyennnnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sağlıklı bir saça sahip olmayı herkes ister bu yüzden bol bakım yapmalıyız. 0 0 Yorumla
b3rf1n Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Tabii ki, yılın en sıcak günlerinde iddiamı ortaya koyacak dokulu hacimli saç modeli 0 0 Yorumla
FiratErsinn Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kafamda saç olmadığı için aklıma bu tarz şeyler gelmiyor 0 0 Yorumla
alkolikrahip Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yaz saçı dendiği zaman aklıma örgülü modeller geliyor 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl evet ya tatlı oluyo Yorumla
Alfa07tr Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kel olmak daha iyi saç derdi yok lamba gibi yanıyor 0 0 Yorumla
goko4 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Kisa sac en temizi bozulmaz dokulmez uzun sac bosa hwrcanmis zaman israfi 0 0 Yorumla
kemalistrm Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Kısa saç hastasıyım bence çok mükemmel kızlarada çok yakışıyor 0 0 Yorumla
Gökçe89076 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kıvırcık saç bence en iyi ve güzel ve bir şey yapmadan şık duran bir saç modeli 0 0 Yorumla
drmetehanım Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl her zaman bu saç modeline bayılmışımdır mükemmel bence 0 0 Yorumla
fırat_dedeman Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Yaz saçı kış saçı farketmez en güzeli en doğal ve bakımlı olanı 0 0 Yorumla
alevaytkn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yaz saçı denildiğinde tabiki dalgalı açık bırakılmış hafif nemli saçlar 0 1 Yorumla Ashıık +1 yıl ayy evet ya tam yazlık Yorumla
ayseesen1 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Dyson harika bir marka verdiği şekiller kalıcı ve yakmıyor 0 0 Yorumla
Dilayerbas Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Daha önce kullanmadım ama kullanların çoğu memnun hep 0 0 Yorumla
mikailavcu__ Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Herkes kendi saçını nasıl yapmak istiyorsa Öyle yapıyor zaten 0 0 Yorumla
aysennkimsin Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Düz saçlar kullanışlı olur fakat benim gibi kıvırcık saçlarınız varsa havalı durur. 0 0 Yorumla
ahbemaviş Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Çünkü dağınık durmasının yanı sıra doğal bir dağınıklik. Bu da çekici kılıyor 0 0 Yorumla
güneşada12 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bence engebeli 8orgu hem muhteşem hemde toplu duruyo 0 0 Yorumla
Osman061910 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kimi diyori şampuan kullanma sabun kullan reklamlarda bangır bangır diyorki çok iyi bu şampuan 0 0 Yorumla
Atların_Efendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yaz sacı dendiği zaman aklıma direk dalgalı şaçlar geliyor kıvır kıvır 😎 0 0 Yorumla
simgebukenler Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl çünkü ben düz saç seviyorum ayrıca bakımlı olması çok daha iyi. 0 1 Yorumla simgebukenler +1 yıl bencede Yorumla
Burcualtnsry1 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sabahları artık 2 saate erken kalkmiyorum sacimi yapmak icin harika bir urun 0 0 Yorumla
delioghlan Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Kızlara dümdüz saç çok yakışıyor bide deniz dalgası 0 0 Yorumla
ismailkya Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Sac onemli ama. neden erkekler icin hic secenek yok onu anlayamadim dogrusu 0 0 Yorumla
Fundagundogdu Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yaz saci dendiiginde aklima duz veya dalgali hafif kivircik saclar geliyor dogallik en guzeli 0 0 Yorumla
MeraklıÖrdekk Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Saç önemli arkadaşlar özellikle yaz enerjik bir model tercih edilebilir 0 0 Yorumla
Aleynaakc Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Tabiikiside dümdüz saclar belki yukarıdan toplar at kuyruğu yaparim 0 0 Yorumla
Yaseminşvrn Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Dümdüz olmalı ama bir yanımda örgülü olsun diyor bence her ikiside çok iyi fikir 0 0 Yorumla
Merve199711 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl A secegini diyorum ben Su dalgası saç modelini denemek için can atıyor olabilirsin 0 0 Yorumla
sertoo Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yaz kış saçlarımı aynı kestiriyorum. Ama saçlarıma yazın daha fazla özeniyorum. :) 0 0 Yorumla
nevermindali Takip Et Xper 1 Yaş: 47 +1 yıl Kısa ve bakımı kolay olan saç daha kullanışlı bence 0 0 Yorumla
emretolunay Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl kesinlikle düz olmalı. canlı diri ve parlak olmalı. 0 0 Yorumla
Jjaguar Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Rahat mı değil mi bilemem ama erkek olarak benim için çok hoş görünüyor😄 0 0 Yorumla
Melek_999 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yaz saçı dendiği zaman aklıma deniz geliyor o yüzden su dalgası kullanmayı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
ofnazlımarry Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Yaz saçı dendiğinde aklıma dalgalı kısa saç geliyo.. Nedense çok sevdiğim bi modeldir 0 0 Yorumla
çirkin_genç Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yumuşak saç olmalı çünkü ya saçı dendiğinde pürüzsüz temuz bakımlı ve mia kokulu saçlar geliyor 0 0 Yorumla
Xdxdxdxxxdddd Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Bence yazın olabildiğince fresh doğal saçlar kullanılmalı 0 0 Yorumla
Plscevap Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Bence en iyisi duştan sonra hafif ıslak halde doğal dalgalarla modeller yapmak 0 0 Yorumla
Freetupsuz Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Kişiye göre istenilen model uygulanabilir, zaman ve mekan bunu belirler 0 0 Yorumla
Peri265 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Düz sac tercihimdir baska düzlestirici kullaniyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
330Cevap
Yazın uzun saçla dolaşırsam, sokakta terden sel olur. O yüzden yazın kısa saç tercih ederim
Kısa ve dalgalı saçlar yazın en havalı saçı diyebilirim.
Daha cool ve rahat bence. O yüzden tercih edilebilir
Yukarıdan bağlayıp arka saçlarınızı bağlamayın o zaman çok güzel duruyor.
Düz saç modelini beğeniyorum düz ve Rapunzel uzunluktaki
Tam denix kizi oluyorsun valla oyle yapar fav sac modeli
Düz saç iyidir. aslaında dalgalı ya da kıvırcık da iyidir
bence en iyi saç düz bana göre öyle kullanım açısından
Şampuana sirke karıştırın sarımsak yağ ile saç dökülmesini de engeller
Salık çok iyi bi şey bence insanlar salığına ziuan vermesin.
Süsü severim ama saçımla oynamayı asla. Yazın salık at kuyruğum ve ben mutluyuz
Bence hem şirin hem de havalı duran bir saç modeli :)
Ombreli ve sarı bal köpüğü tonlarda renkler yaz saçları bence esmer ve yanmış saça çok yakışıyo
Yazın denizle ve kıyafetlerle bu saçın uyumlu olduğunu düşünüyorum
hangisinin
@Ashıık dokulu hacimli saç modeli
E Hiçbiri 😁 Yaz saçı dendiğinden kısa saç hem yıpranmaz hem saç toplama derdi yok, yıka çık 👍
hoşuma gidiyo kısa ve dalgalı saçlar çoğu kıza yakışıyor
evett bence de
Hacimli saçlar çok çekici geliyor çok da bakımlı duruyor.
kesinlikkle
Bu markanın aldığım tüm ürünleri inanılmaz kaliteli. Biraz pahalı ama emin olun, buna değer
En güzeli buydu tercihimi burdan yana kullanıyorum :)
Kısa düz saç kesinlikle bu yaz sıcağında uzun saç uğraştırıyoor
Kesinlikle yaz modeli denilince örgü geliyor aklıma
tatlı oluyo baya
Sağlıklı bir saça sahip olmayı herkes ister bu yüzden bol bakım yapmalıyız.
Tabii ki, yılın en sıcak günlerinde iddiamı ortaya koyacak dokulu hacimli saç modeli
Kafamda saç olmadığı için aklıma bu tarz şeyler gelmiyor
Yaz saçı dendiği zaman aklıma örgülü modeller geliyor
evet ya tatlı oluyo
Kel olmak daha iyi saç derdi yok lamba gibi yanıyor
Kisa sac en temizi bozulmaz dokulmez uzun sac bosa hwrcanmis zaman israfi
Kısa saç hastasıyım bence çok mükemmel kızlarada çok yakışıyor
Kıvırcık saç bence en iyi ve güzel ve bir şey yapmadan şık duran bir saç modeli
her zaman bu saç modeline bayılmışımdır mükemmel bence
Yaz saçı kış saçı farketmez en güzeli en doğal ve bakımlı olanı
Yaz saçı denildiğinde tabiki dalgalı açık bırakılmış hafif nemli saçlar
ayy evet ya tam yazlık
Dyson harika bir marka verdiği şekiller kalıcı ve yakmıyor
Daha önce kullanmadım ama kullanların çoğu memnun hep
Herkes kendi saçını nasıl yapmak istiyorsa Öyle yapıyor zaten
Düz saçlar kullanışlı olur fakat benim gibi kıvırcık saçlarınız varsa havalı durur.
Çünkü dağınık durmasının yanı sıra doğal bir dağınıklik. Bu da çekici kılıyor
Bence engebeli 8orgu hem muhteşem hemde toplu duruyo
Kimi diyori şampuan kullanma sabun kullan reklamlarda bangır bangır diyorki çok iyi bu şampuan
Yaz sacı dendiği zaman aklıma direk dalgalı şaçlar geliyor kıvır kıvır 😎
çünkü ben düz saç seviyorum ayrıca bakımlı olması çok daha iyi.
bencede
Sabahları artık 2 saate erken kalkmiyorum sacimi yapmak icin harika bir urun
Kızlara dümdüz saç çok yakışıyor bide deniz dalgası
Sac onemli ama. neden erkekler icin hic secenek yok onu anlayamadim dogrusu
Yaz saci dendiiginde aklima duz veya dalgali hafif kivircik saclar geliyor dogallik en guzeli
Saç önemli arkadaşlar özellikle yaz enerjik bir model tercih edilebilir
Tabiikiside dümdüz saclar belki yukarıdan toplar at kuyruğu yaparim
Dümdüz olmalı ama bir yanımda örgülü olsun diyor bence her ikiside çok iyi fikir
A secegini diyorum ben Su dalgası saç modelini denemek için can atıyor olabilirsin
Yaz kış saçlarımı aynı kestiriyorum. Ama saçlarıma yazın daha fazla özeniyorum. :)
Kısa ve bakımı kolay olan saç daha kullanışlı bence
kesinlikle düz olmalı. canlı diri ve parlak olmalı.
Rahat mı değil mi bilemem ama erkek olarak benim için çok hoş görünüyor😄
Yaz saçı dendiği zaman aklıma deniz geliyor o yüzden su dalgası kullanmayı tercih ediyorum
Yaz saçı dendiğinde aklıma dalgalı kısa saç geliyo.. Nedense çok sevdiğim bi modeldir
Yumuşak saç olmalı çünkü ya saçı dendiğinde pürüzsüz temuz bakımlı ve mia kokulu saçlar geliyor
Bence yazın olabildiğince fresh doğal saçlar kullanılmalı
Bence en iyisi duştan sonra hafif ıslak halde doğal dalgalarla modeller yapmak
Kişiye göre istenilen model uygulanabilir, zaman ve mekan bunu belirler
Düz sac tercihimdir baska düzlestirici kullaniyorum