Güzel paylaşım saçım için herhangi bir fikrim yok sadece bandana takıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Plajda tam bir deniz kızı gibi görünmemi garantileyecek su dalgası saç modeli çokk güzel... Yaz saçı denildiğinde ilk olarak böyle saç aklıma gelir. :)
hacimli acik renk dolgu topuz aklima geliyor hem sicak havada ensemiz acik oluyor ve koyu renk sac daha cok sicagi emdigi icin acik renk sac daha ideal
Yaz daha çok renkli bir mevsimdir bu yüzden dalgalı bir saç ve tatlı bir görünüşün bu mevsime daha uygun olduğunu düşünüyorum. Yaz diyince aklıma kırmızı bir ruj ve dalgalı bir saç geliyor:)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saç şekillendirmek uzun iş. Yataktan kalktığım gibi çıkıyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En kısa zamanda alıcam nasıl olduğuna karar vericem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saçlarımı kısa kestirdiğim için şekil fazla da önemli değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaz saçımı kış saçımı bilmiyorum ama düz saç candır ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
böyle mükemmel bir ürün olamaz dyson airwrap saçta adeta devrim oldu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yaz saçı denince hafif dalgalı saçlar aklıma geliyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Burada saça değil de herkes kadının güzelliğine göre seçmiş bence :]
Geçen haftaya kadar saçlarım uzun ve su dalgalıydı. Havaların daha da ısınması üzerine kısa kestirdim. Ama kesinlikle yaz için en güzel saç uzun ve dalgalı saçtır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
330Cevap
Benim için yaz eşittir kusursuzluk! Bu yüzden düz ve pürüzsüz saç modeli
Yaz şaçı bence dogal dalga olacak birazda topli olcak yazin rahat olucak ☺️
Genelde topuz ya da at kuyruğru veya düz saçlar gelir sıcak olduğundan
Kadınlarda düz saç, parlak ve bakımlı saçlar çok güzel duruyor. Canlı olması bakıma bağlı
Güzel paylaşım saçım için herhangi bir fikrim yok sadece bandana takıyorum
Plajda tam bir deniz kızı gibi görünmemi garantileyecek su dalgası saç modeli çokk güzel... Yaz saçı denildiğinde ilk olarak böyle saç aklıma gelir. :)
Modernlik ten yana değilim ama bazen değişiklik iyidir
Ben yazın saçlarıma çok işlem uygulamıyorum, doğal haliyle bırakıyorum.
bukleli saçlar her zaman daha fresh ve rahat kullanımlıdır.
Dökülen saçlara sahip olduğum için yaşasın 3 numaraa
Deniz dalgalı saçlar hoşuma gidiyor
Beni çekiyor
Dalgalı saç çok yakışıyor kadınlara, çok çekici geliyor bana
Sacimi doğal dalgalarıyla birakmayi tercih ediyorum
Modern görünümüyle bu sezon meteor etkisi yaratmamı sağlayacak kısa saç modeli
O kadar saçık yok neyse ki Yaz ayında özellikle zor olurdu ya
Topuz yapmak daha güzel bence. Ama yine de dalgalı saç daha zarif.
Kısa bukleli ve parlak saçlar her daim yazın izlerini taşır kalbimde 🥰
ahahhaha benim de öyle
Dalgalı saç modelini daha çok seviyorum, içerik güzel olmuş.
Yorumun bizim için çok değerli, çok teşekkür ederiz. :)
son şıktaki kıza o saç yakışıyor. Güler yüz bütün kızlara yakışsa da, bu kız, bu stille, bu güler yüzle harika.
Verdiği şekillerin kalıcı olması ve saçı yakmaması en güzel tarafı.
Yaz saçı denildiğinde sıcak havalardan dolayı aklıma kısa saçlar geliyor. Dalgalı,örgülü saçlar çok hoş görünüyor.
Modern görünümü ile meteor etkisi yaratacak kısa saç modeli vazgeçilmezimdir her an. 🙃🙂
yaz saçı diyince aklıma uzun düz saçlar geliyor ama tabiki bakımlı olacak
b şıkkıdaha güzel ondan dolayı ne yazacağız bilemiyoruz
Yaz dendiğinde aklıma ilk bukleli saç modeli geliyor
hacimli acik renk dolgu topuz aklima geliyor hem sicak havada ensemiz acik oluyor ve koyu renk sac daha cok sicagi emdigi icin acik renk sac daha ideal
Yaz daha çok renkli bir mevsimdir bu yüzden dalgalı bir saç ve tatlı bir görünüşün bu mevsime daha uygun olduğunu düşünüyorum. Yaz diyince aklıma kırmızı bir ruj ve dalgalı bir saç geliyor:)
Saç şekillendirmek uzun iş. Yataktan kalktığım gibi çıkıyorum.
En kısa zamanda alıcam nasıl olduğuna karar vericem
Saçlarımı kısa kestirdiğim için şekil fazla da önemli değil
Yaz saçımı kış saçımı bilmiyorum ama düz saç candır ya
böyle mükemmel bir ürün olamaz dyson airwrap saçta adeta devrim oldu
yaz saçı denince hafif dalgalı saçlar aklıma geliyor.
Burada saça değil de herkes kadının güzelliğine göre seçmiş bence :]
Geçen haftaya kadar saçlarım uzun ve su dalgalıydı. Havaların daha da ısınması üzerine kısa kestirdim. Ama kesinlikle yaz için en güzel saç uzun ve dalgalı saçtır
Örgülü saçlara bayılıyorum hele de uzun olursa harika duruyorlar.
Modern görünümüyle bu sezon meteor etkisi yaratmamı sağlayacak kısa ve dalgalı saç modeli
Güzel ürünler ben ailemdeki bayanlara almayı düşünüyorum
Kısa saç kullanmayı seviyorum. Extra konforlu gibi geliyor bana. Ayrıca daha modern bir görünüm veriyor bence.
Bir çok kişinin düşüncesinin bu olduğunu biliyorum :D
hangisininn
Benim için yaz eşittir kusursuzluk! Bu yüzden düz ve pürüzsüz saç modeli
oylesıne yazdım çunku bu secenek sacları guzellestırıır
Yazın zaten enseleri hava alsın diye saçlarını topluyorlar. Kısa saçta en azından öyle bir zahmet yok.
Örgü modelleri, kivircik sac icin masa yerine dus aldiktan sonra islak saci örüp yatma sabahta acinca dalgali oluyor.
evett
Yaz saçı denilince aklıma hep böyle ıslağımsı salaş ve bi o kadar da zarif görünen saçlar gelirrr ve bu görüntü inanın çok güzelll
aiiyy evett
Benim için yazın su dalgası kadınlara aşırı yakışıyor. Bir de düz saça bir hayranlığım var dümdüz saç efsanee gözüküyor. 🦄
Her yaz saçlarımı en kısa boyda kullanmaya çalışıyorum çünkü en rahatlatıcı, şık ve ferahlatıcı model o oluyor
Meteor etkisi yaratan kısa saç beni kendisine hayran bırakan bir saç modeli hem doğal hem de fazlasıyla çekici
Bir kadına en güzel bu model yakıştığını düşünüyorum. ya da benim beğendiğim stil bu olduğu için :)
Saçlarım boyama yüzünden yandı ve birçok bakım ürünü denedim hacimli saçlara bayılıyorum heleki uzun be doğal
Hendek belediye başkanı sevdiğim bir şey yok sadece yol ve müzik biraz daha çok iyi bir şey yok sadece yol ve müzik biraz daha fazla
Modern görünümüyle bu sezon meteor etkisi yaratmamı sağlayacak kısa ve dalgalı saç modelileri geliyor aklıma
Örgü, at kuyrugu ama duzkestirilmis bi saç düşünmüyorum hiç sıcak olduğu için çabuk dağılıyor bozuluyor
Yaz saçı denince benim aklıma hafif dalgalı biraz daha yukarıdan toplanmış bir at kuyruğu modeli geliyor
Kesinlikle yaz saçı denildiğinde aklıma bukleli cıvıl cıvıl saçlar geliyor. Yazın enerjisini saçlarımda hissetmek modumu aşırı yükseltiyor
Su dalgası kesinlikle favorim. Her ortamda rahatça kullanılabilir ve çoğu kadına yakışır
Kesinlikle yaz denildiği zaman dağınık topuzlar ve bukleler ön planda benim için
Modern görünümüyle bu sezon meteor etkisi yaratmamı sağlayacak kısa ve dalgalı saç modeli
Her biri güzel görünüyor. Neredeyse hepsini kullanmaya çalışıyorum kendimde.
Siyah nasıl asalet ise saçın düz olması da öyle
Düz olmalı