Saç Bakım Balon örgü saç modelini beğeniyor musunuz? kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Selam,Bu saç modelini beğeniyor musunuz? Nerelerde tercih edilebilir? Balon örgü saç modelini beğeniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
GüLƘΘƘƱЅƱ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl MerhabaBenlik değil yakışmaz zaten ben daha çok balık sırtı ve kılçık örgü seviyorum zarif ve hoş duruyorlar. 0 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Resimdeki gibi yapabilen var mıdır bilmem ama çocuksu duruyor, ben daha kadınsı modeller sevdiğim için tercih etmem 0 0 Yorumla
massalizm Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hoşuma gitti.. Herhangi bir özel günde yapılabilir aslında ama günlük hayata pek uygun olacağını sanmıyorum, korunması gereken bir saç modeli.. 0 0 Yorumla
sanamısorcammm Takip Et Master Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Günlük kullanımda tercih etmem özel günlerde hoş duruyor 0 0 Yorumla
birkullanıcı897786 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 86% +1 yıl Mükemmel. Gelinlik, şık bir elbisede güzel olabilir. 0 0 Yorumla
fantastikgrup Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Saçların her halini beğenirim değişiklik her zaman güzel olur 0 0 Yorumla
merak75 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Gayet guzel hem şık bir kombinle hem gundelık bir kombine uyabılevek bir model 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba
Benlik değil yakışmaz zaten ben daha çok balık sırtı ve kılçık örgü seviyorum zarif ve hoş duruyorlar.
Resimdeki gibi yapabilen var mıdır bilmem ama çocuksu duruyor, ben daha kadınsı modeller sevdiğim için tercih etmem
Hoşuma gitti.. Herhangi bir özel günde yapılabilir aslında ama günlük hayata pek uygun olacağını sanmıyorum, korunması gereken bir saç modeli..
Günlük kullanımda tercih etmem özel günlerde hoş duruyor
Mükemmel. Gelinlik, şık bir elbisede güzel olabilir.
Saçların her halini beğenirim değişiklik her zaman güzel olur
Gayet guzel hem şık bir kombinle hem gundelık bir kombine uyabılevek bir model
kendimde begenmiyorum
Yakışana yakışıyor valla
Güzelms deniycem
Beğenmiyorum.
Çocuksu
düz saçlara güzel durur sadece
Sen yaparsan güzel olmazmı yaa 🙂🙂
Evet
Hiç sevmem
Özel günlerde