Saç Bakım Saçlarını yazın yıpratıcı etkilerinden korumak için neler yapıyorsun? (Sayfa 5) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6326 Saçlarını yazın yıpratıcı etkilerinden korumak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
aysglislr Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Hemen kuruyor dökülüyor bende bundan çok rahatsız oluyorum o yüzfrn terciim bu yönde 0 0 Yorumla
elegance3101 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Ben herzaman bunu kullaniyorum yazin canli olmasi icin 0 0 Yorumla
Smn56 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl İyice saçlarımı yıkayıp kuruluyor bakımını iyi bir şekilde yapıyorum 0 0 Yorumla
buzluusu Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Saç yağı saç yağı. Aşşırı kuruyor saçlar nem ve sıcaktan bol bol yağlamak gerek. 0 0 Yorumla
Manisalegend45 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Daha az tahrişe uğramasını sağlamak ve uygun ürünler bulup bakımını yapmak 0 0 Yorumla
Beyazboylu Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Özel şampuan buldum sarımsak özlü çok memnun kaldim 0 0 Yorumla
Urielll Takip Et Xper 4 Yaş: 87 +1 yıl Arındırıcı şampuanlar yerine onarıcı şampuanlar kullanıyorum 0 0 Yorumla
Neyzentevfik27738 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Tuzların gitmesi ve saçların daha iyi görünmesi için. 0 0 Yorumla
yakışıklıcocuk35 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Uygun ürünler önemli ama günümüz maddi durumlarına bakılınca buda zor. 0 0 Yorumla
by256626 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl saclarim zarar gormesin diye gunese karsi cok ozer krem kullaniyorum 0 0 Yorumla
sadece_ölüler_görür Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Saçlar için hemde yaz aylarında doğal özlü şampuanlar iyi 0 0 Yorumla
Elorf1 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl tek en iyi gelen sey filtre su ile yikamak ama zor is 0 0 Yorumla
Candyskyn Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Her seferinde taramiyorum çünkü cok sık taramak saclari yıpratir 0 0 Yorumla
güncelmagazin Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Saçıma krem alıyorum. Kapalı olduğum için zaten saç açamıyom 0 0 Yorumla
X_XBarbaros Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Çabuk yıpranıyo çünkü o yüzden şampuanı daha az kullanıyorum hatya 0 0 Yorumla
N_Astrid_S Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Boya ve ısı kullanmıyorum. Mümkün olduğunca doğal bırakıyorum 0 0 Yorumla
Tunçlar Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bencede çok iyi Dyson paranız varsa kesin kullanmalısınız 0 0 Yorumla
Alinda_ada Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yaz kış saçlarımın bakımına dikkat ediyorum. Yıkadıktan sonra mutlaka saç bakım serumu kullanıyorum. 0 0 Yorumla
AlfaArt Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Erkeğim de ondan.. Boya röfle, bakım ürünleri ve koruyucu kullanmıyorum. :) 0 0 Yorumla
simge_94 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Gunluk yikarim saclar uzun olunca bakimida zor 2 0 Yorumla
mezzanine Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl dyson saç bakım ürünlerini beğeniyorum 0 1 Yorumla Dyson Sponsorlu +1 yıl Yorumun bizim için çok değerli @mezzanine çok teşekkür ederiz. :) Yorumla
Sarisin4500 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Saçımi acmam boyamam bi süre yıpraniyo hemen 1 0 Yorumla
KayıpTekir Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 86% +1 yıl Dyson yetiyor zaten başka bir şey yapmıyorum 1 0 Yorumla
Kamelyalikadin09 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sac kremi ve argan yağı kullanıyorum 1 0 Yorumla
seulgiloun82 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl hiçbir şey yapmıyorum her türlü kırılıyor 1 0 Yorumla
kagan__altınışık Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Bir şey yapmıyorum ben. Sağlıcakla kalın 0 0 Yorumla
umutsuzum64 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 58% +1 yıl şampuan yetiyor bana yıkayıp çıkıyorum 0 0 Yorumla
sla-veyim Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl kelim ben saç yok bende bir şey yapmıyorum yani... 0 0 Yorumla
Terazikızı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Saç şekillendirici aletlerden uzak duruyorum. 0 0 Yorumla
Hakan19842021 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 68% +1 yıl Ben böyle düşünüyorum çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Saçlarımda hiç bir sorun yok çok şükür. 0 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Saçlarımı güneşe karşı başörtüyle koruyorum 0 0 Yorumla
Bhrrrm Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl En doğalı bu tarz ürünler kullanmak 0 2 Yorumla sheftali +1 yıl Katılıyorum Yorumla KimBuRuj +1 yıl Evet öyle. Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Hergun yikiyorum baskada bisey gelmez elimden 0 2 Yorumla kirazzz +1 yıl yetiyor mu ki Yorumla muratby +1 yıl Yetiyor Yorumla
Selinyıldırım67 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Gayet güzel ama çok pahalı:) 0 1 Yorumla sheftali +1 yıl hakediyor ama Yorumla
burcu1165 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Çünkü en iyisinin bu olduğunu düşünüyorummmm 0 0 Yorumla
Didi0 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 64% +1 yıl Güneşten koruyucu maskeler uyguluyorum harika 0 0 Yorumla
1bardaklimonata Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Olabildiğince az fön uygulamaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
Sevnazz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Yaz aylarinda saclarima hicbir islem uygulamam 0 0 Yorumla
xxkvrckxr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Uygun şampuan ve bakım yağı kullanıyorum 0 0 Yorumla
DefneÖzkaya Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Güneşe karşı koruyan ürünler kullanıyorum 0 0 Yorumla
0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Elseve mucizevi yağ kullanıyorum iyi koruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
324Cevap
Hemen kuruyor dökülüyor bende bundan çok rahatsız oluyorum o yüzfrn terciim bu yönde
Ben herzaman bunu kullaniyorum yazin canli olmasi icin
İyice saçlarımı yıkayıp kuruluyor bakımını iyi bir şekilde yapıyorum
Saç yağı saç yağı. Aşşırı kuruyor saçlar nem ve sıcaktan bol bol yağlamak gerek.
Daha az tahrişe uğramasını sağlamak ve uygun ürünler bulup bakımını yapmak
Özel şampuan buldum sarımsak özlü çok memnun kaldim
Arındırıcı şampuanlar yerine onarıcı şampuanlar kullanıyorum
Tuzların gitmesi ve saçların daha iyi görünmesi için.
Uygun ürünler önemli ama günümüz maddi durumlarına bakılınca buda zor.
saclarim zarar gormesin diye gunese karsi cok ozer krem kullaniyorum
Saçlar için hemde yaz aylarında doğal özlü şampuanlar iyi
tek en iyi gelen sey filtre su ile yikamak ama zor is
Her seferinde taramiyorum çünkü cok sık taramak saclari yıpratir
Saçıma krem alıyorum. Kapalı olduğum için zaten saç açamıyom
Çabuk yıpranıyo çünkü o yüzden şampuanı daha az kullanıyorum hatya
Boya ve ısı kullanmıyorum. Mümkün olduğunca doğal bırakıyorum
Bencede çok iyi Dyson paranız varsa kesin kullanmalısınız
Yaz kış saçlarımın bakımına dikkat ediyorum. Yıkadıktan sonra mutlaka saç bakım serumu kullanıyorum.
Erkeğim de ondan.. Boya röfle, bakım ürünleri ve koruyucu kullanmıyorum. :)
Moremo kullanıyorum gayet memnunum
Gunluk yikarim saclar uzun olunca bakimida zor
dyson saç bakım ürünlerini beğeniyorum
Yorumun bizim için çok değerli @mezzanine çok teşekkür ederiz. :)
Saçımi acmam boyamam bi süre yıpraniyo hemen
Dyson yetiyor zaten başka bir şey yapmıyorum
Saçlarımı ısıdan uzak tutuyorum.
düzenli bakım her şeydir ayol
Sac kremi ve argan yağı kullanıyorum
hiçbir şey yapmıyorum her türlü kırılıyor
Sokağa çıkmıyorum KDBDKDNSKBFKSCD
Bir şey yapmıyorum ben. Sağlıcakla kalın
şampuan yetiyor bana yıkayıp çıkıyorum
Pek bakım yapamıyorum maalesef
kelim ben saç yok bende bir şey yapmıyorum yani...
Saç şekillendirici aletlerden uzak duruyorum.
Uygun bakım badem yağı 🙂
Ben böyle düşünüyorum çok hoşuma gidiyor
Evet öyle ya gerçekten haklisin
Saçlarımda hiç bir sorun yok çok şükür.
Kadınların en büyük sorunu
Saçlarımı güneşe karşı başörtüyle koruyorum
yazin uzun sac kotu sevemedim
En doğalı bu tarz ürünler kullanmak
Katılıyorum
Evet öyle.
Hergun yikiyorum baskada bisey gelmez elimden
yetiyor mu ki