Saç Bakım Saçlarını yazın yıpratıcı etkilerinden korumak için neler yapıyorsun? (Sayfa 6) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6326 Saçlarını yazın yıpratıcı etkilerinden korumak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
badboysilkici Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl fazla saç düzleştirici vs kullanmıyorum 0 0 Yorumla
sitedekiuzayli Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Duş alıyorum. Tarıyorum. Bakım yapıyorum. 0 0 Yorumla
Mr_Mysterious34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Doğal saçlı kız candır gerisi bos 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bol bol bakım gerekiyor yazın saçlar için ekstra dikkat etmek gerekiyor yıpranmaması için 0 0 Yorumla
asiprens2905 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl Çünkü güneş saçlarimin sağlığını bozuyor 0 0 Yorumla
NuriGerez Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Maalesef bi bilgim yok bu konu hakkında 0 0 Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Kısa saç ve Şapka takıyorum 0 1 Yorumla sortaç +1 yıl Evet Yorumla
RuhunBedeLii Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Bolbol bakım herşeyin üstesinden gelir 🤭🤭 0 0 Yorumla
üye645811 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kazımayı dusunuyom iyi olabilir daha ne yazim 0 0 Yorumla
Salakçadüşünen Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saçlarım matlaşıyor çok fazla kırılma oluyor 0 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Yapay ve kalitesiz ürünlerden uzak duruyorum 0 0 Yorumla
ııssızkadın Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 44% +1 yıl Bakım ürünleri denerim iyidir güzeldir öneririm de 0 0 Yorumla
003karakule Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Sunum hosuma gıttı özenle hazırlanmıs 0 0 Yorumla
PolyannaElisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Kapalıyım ya oh miss sorun olmuyor.😂 0 0 Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Hic birsey.Benim saçlarım efsunludur. 0 0 Yorumla
BeşiktaşlıHatunn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Her şeyi yapıyorum şu saçlarıma bana mısın demiyor 0 0 Yorumla
Ghostshooterr Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 75% +1 yıl Kazıtıyorum ben. Bu yüzden sorun yok. 0 0 Yorumla
Disconnected Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl Saçlarımda hiçbir işlem yok bu sayede korunuyor 0 0 Yorumla
sadist_sereyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Arap sabununu sürte sürte yıkıyoruz 0 1 Yorumla muratbarlas3 +1 yıl sadist misin ne sin Yorumla
IloveYouTESLA Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Güneşte fazla dolaşmıyorum. Şapka takıyorum. 👍 0 0 Yorumla
Ben_arıza Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Yağ sürüyorum. Yılan yağı, sarımsak yağı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
324Cevap
fazla saç düzleştirici vs kullanmıyorum
Teşekkürler ✨🌸✨ emeğinize sağlık
ıslatıyorum ve her gün duş
Ekstra hiçbirşey yapmıyorum
fiyat performans ürünü...
Nemlendirici şampun kullanıyorum.
Çok güzel şampiyonlar şampuanlar
Duş alıyorum. Tarıyorum. Bakım yapıyorum.
Bir şey yapmıyorum, bakım yağları hariç
Doğal saçlı kız candır gerisi bos
Saçların da bakıma ihtiyacı var
Hiçbir şey yapmıyorum püf
Bol bol bakım gerekiyor yazın saçlar için ekstra dikkat etmek gerekiyor yıpranmaması için
Her gün yıkamayın aman aman
En iyisi zeytin yağı bence
Çünkü güneş saçlarimin sağlığını bozuyor
Roflo yapıyorum. Boyuyorum falan
Maalesef bi bilgim yok bu konu hakkında
Kısa saç ve Şapka takıyorum
Evet
Saç ve bakımı çok önemlidir 😇
Saçlar zaten kısa kesilmiş
Bolbol bakım herşeyin üstesinden gelir 🤭🤭
Saç bakım ürünleri kullanıyorum. 😇
Kazımayı dusunuyom iyi olabilir daha ne yazim