Saç Bakım Saçlarını yazın yıpratıcı etkilerinden korumak için neler yapıyorsun? (Sayfa 4) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6326 Saçlarını yazın yıpratıcı etkilerinden korumak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
buse201 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl keratin bakım yaptırıyorum ve saç bakım yağları kullanıyorum çok etkisi oluyor bende 0 0 Yorumla
__MA__ Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Denizden çıktı dan sonra hızlıca saçımı yıkıyorum yoksa taş oluyor 0 0 Yorumla
1_madam Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Saçı besleyici yağların ve spreylerin kullanılmasında yarar var 0 0 Yorumla
EntelMafya Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Saçlarım için özel güneşe karşı koruyucu ürünler kullanmaliyim 0 0 Yorumla
Batuhannben Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Dyson çok kaliteli marka cidden parasını hak ediyor 0 0 Yorumla
Cankt Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Özellikle doğal maskeler çok etkili birki ozutleri ve dogal koruyucular 0 0 Yorumla
kimbilirbelkide Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Havuz ve Denizden sonra saç yıkamak hem rahatlatıyor hem de sağlıklı olmasını etkiliyor👍🏻 0 0 Yorumla
İzmirlierkk35 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Saçı beslemek ve daha dolgun dayanıklı hale getirmek için. 0 0 Yorumla
cavlag Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl yardımcı bir krem köpük vb olmayınca saçlar parlamıyor bakımlı gözukmuyor maalesef 0 0 Yorumla
Yaren6ok Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Cunki yazin vucudum kadar saclarimda etlikeniyor guneşten 🤍 0 0 Yorumla
İsimsizbirdişi Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Her seferinde sampuanla yıkamam mesela. Ara sıra sadece su ile yıkamak daha besleyici oluyor. 0 0 Yorumla
Nergiss12 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarıma uygun maskeler yapıyorum ve boyama işlemine ara veriyorum 0 1 Yorumla sheftali +1 yıl Boya çok yıpratıyor Yorumla
Engineer99 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl güzel bir bilgilendirme olmuş, emeği geçene teşekkürler 0 0 Yorumla
Nefs-îLevvâme Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Saçlarımı şampuan ile yıkarım her gün sabah kalkınca ve akşam uyumadan önce 0 0 Yorumla
Soruyokiz92 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Bol bol bakım yapmak kimyasallardansa doğal yağlarsa beslemek her zaman daha iyidir 0 0 Yorumla
Cihanalidemir Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Deniz tuzlu güneş de yakınca saçların rengi de değişiyor çok yıpranıyor 0 0 Yorumla
Ceyren34 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Rahatsizlik veriyor bana kucuklukten beridir uaoarim hep ben banto 0 1 Yorumla sheftali +1 yıl ben de Yorumla
Emrhannnnn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl saçım şekil almiyor ki ince ve seyrek. perma yaptiricam 1 aya 0 0 Yorumla
gothqueen Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl cunku saçımda denizin tuzunu ve havuzun kimyasallarini bir an önce atmak istiyorum 0 0 Yorumla
sevim_55 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl elidorun bukleli saçlar için krem şekillendiricisini kullanıyorum 0 0 Yorumla
Gezginzybk Takip Et Xper 1 Yaş: 45 +1 yıl Sabunla yıkıyorum en kötü saetlara dayanıklı hale getiriyorum 0 0 Yorumla
Melisa_ah Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Şu yaz günlerinde saçalrım ısıdan çok etkileniyordu 0 0 Yorumla
iremkeser Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Pahalı ama saçlarım benim için önemli onlara bakım yapmamak olmaz 0 1 Yorumla KimBuRuj +1 yıl Kesinlikle. Ömürlük ürünler kullanmak en mantıklısı Yorumla
Canderama Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Uygun ürün kullamıyla düzelmeyecek hiçbir şey göremiyorum saçlar dahil ! 😎 0 1 Yorumla KimBuRuj +1 yıl Kesinlikle Yorumla
DrŞahan Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Havuz sonrası saçımda bıraktığı histen kurtulmak için 0 0 Yorumla
scakar Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl nemlendirici kullanıp ekstradan bakım yağları kullanıyorum 0 0 Yorumla
anoynmmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Sac maskasi kullaniyorum ve düzenli kesiyorum. Fazla yikamiyorum saclarimi ve cok sicak suyla degil. 0 0 Yorumla
Fattiko Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Elseve mucize evi yağı alın aldırın çok güzel bir ürün 0 1 Yorumla sheftali +1 yıl iyi geliyo mu Yorumla
nilaylara Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl yumuşak şampuanla yıkıyorum saç bakımı yapıyorum kurutmuyorum ısıtıcı kullanmıyorum 0 0 Yorumla
MrtAkgc Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bakım her zaman gerekli birseydir aslında ama yazında daha çok yıprandigi için yapılmalıdır 0 0 Yorumla
fruko20 Takip Et Xper 3 Yaş: 44 +1 yıl Evet saç bakımı önemli tabii saçlarımız iyi bakmamız gerekiyor 0 0 Yorumla
LunaMartinez Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Hiçbiri. Düzgün bak yeter. Zaten ben boya karşıtıyım. O koruyucu ürünler de doğallığı bozuyor zaten. 0 0 Yorumla
merak75 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Zeytinyağı arada suruyorum kullandıktan sonra yumusuyor saçlarım 0 0 Yorumla
hdodhdodjfhdd Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ben yaz sonunda ucundan 2 cm falan kestiriyoruk öyle daha iyi oluyo 0 0 Yorumla
haruka151 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Boya vs kullanmıyorum. Saçlarımı sürekli yıkadığım için daha çok bakım yapıyorum 0 0 Yorumla
Ofistebirinapcan Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarımın asla yıpranmasını istemem cidden kötü bi durum 0 0 Yorumla
DARQİNG Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Düzenli olarak duş alırım, saçımı çok sert baglamam. 0 0 Yorumla
Themorningsun Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarımı duştan çıkınca ıslak bırakıyorum yazları, ısı ile yormuyorum 0 0 Yorumla
Kohnela Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Tatlı badem yağı ve buğday yağı karışımını sürüpniki saat bekletiyorum. 0 0 Yorumla
İncisena Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Çok sıcak suyla yıkamamak ve saçımıza uygun bir şampuan ve saç kremi kullanmak. 0 0 Yorumla
unutamayanlar Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle badem ve susam yağı sür kırıklar ve yıpranmalara baya iyi geliyo 0 0 Yorumla
Yarışmacı Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Saçlarınızı 2 güne bir yıkayin ve saç kremi kulanarak bakım yapın 0 0 Yorumla
rowing20 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Argan yağı kullanıyorum ve gayet yumuşatıyor saçlarımı. 0 0 Yorumla
benimguzelmanolyam1 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Pantene Bukle Belirginleştirici kullanıyorum. Hem buklelerim bozulmuyor hem de saçlarım kabarmıyor😀 0 0 Yorumla
yasu1120 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl d seceneyinin digerlerinden daha etkili olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
ÖlmekİstiyorumBen Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Bilgiler için teşekkür ederim, en yakın zamanda deneyeceğimm 0 0 Yorumla
Romantikstyl Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Boş işler bu ürünler en iyisi doğal ürün yapıp kullanmak 0 0 Yorumla
Meeterevli Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Saçlar her mevsim önemli ama yaz bakımı daha kritik 0 0 Yorumla
Loveless38xs Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Saçlarım çok çabuk kuruduğu için saç bakım ürünleri kullanıyorum.. 0 0 Yorumla
Hiçkimse67 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Ben öyle yapıyorum çünkü saçlarıma daha iyi geliyor. 0 0 Yorumla
Edun06 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Dyson güzel bir marka...Boya çok yıpratıyor saçları hakikaten 0 0 Yorumla
birgariphayt Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Krem kullanıyorum o kadar güzel ki herkese tavsiye ederim 0 0 Yorumla
ismailyilanci64 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Hiçbir şey yapmıyorum. Gerek kalmıyor saçlarım çok iyi :D 0 0 Yorumla
Profesöre Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Saçlarım kısa olduğu için saç tipime uygun bakım ürümleri kullanıyorum 0 0 Yorumla
yasirkarapinar Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bunun Dyson ile alakası ne diyecektim ki düzleştiriciyi gördüm. Ben yıkayıp cikiyorum valla 0 0 Yorumla
SelinMotorcu Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Her zaman dogru bakim urunleri, saglikli saclar demektir bence 0 0 Yorumla
DenizSureyaBey Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Denizden sonra tuzlu saç ve havuzdaki klorda aynı etkide sertlik yapıyor. 0 0 Yorumla
mertxxxxxwak Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Köpük kullanıyorum, ıslak saça sürüldüğünde yumuşacık bir hal alıyor. 0 0 Yorumla
sıtıraponkaradeniz Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Badem yağı sürüyorum. Saçlarım capcanlı harika yaşasın 0 0 Yorumla
memesadmib Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl 2 günde 1 yıkamak ve saç köpüğü ve saç spreyi iyidir kolay yıpranan saçlar için idealdir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
324Cevap
keratin bakım yaptırıyorum ve saç bakım yağları kullanıyorum çok etkisi oluyor bende
Denizden çıktı dan sonra hızlıca saçımı yıkıyorum yoksa taş oluyor
Saçı besleyici yağların ve spreylerin kullanılmasında yarar var
Saçlarım için özel güneşe karşı koruyucu ürünler kullanmaliyim
Dyson çok kaliteli marka cidden parasını hak ediyor
Özellikle doğal maskeler çok etkili birki ozutleri ve dogal koruyucular
Havuz ve Denizden sonra saç yıkamak hem rahatlatıyor hem de sağlıklı olmasını etkiliyor👍🏻
Saçı beslemek ve daha dolgun dayanıklı hale getirmek için.
yardımcı bir krem köpük vb olmayınca saçlar parlamıyor bakımlı gözukmuyor maalesef
Cunki yazin vucudum kadar saclarimda etlikeniyor guneşten 🤍
Her seferinde sampuanla yıkamam mesela. Ara sıra sadece su ile yıkamak daha besleyici oluyor.
Saçlarıma uygun maskeler yapıyorum ve boyama işlemine ara veriyorum
Boya çok yıpratıyor
güzel bir bilgilendirme olmuş, emeği geçene teşekkürler
Saçlarımı şampuan ile yıkarım her gün sabah kalkınca ve akşam uyumadan önce
Bol bol bakım yapmak kimyasallardansa doğal yağlarsa beslemek her zaman daha iyidir
Deniz tuzlu güneş de yakınca saçların rengi de değişiyor çok yıpranıyor
Rahatsizlik veriyor bana kucuklukten beridir uaoarim hep ben banto
ben de
saçım şekil almiyor ki
ince ve seyrek.
perma yaptiricam 1 aya
cunku saçımda denizin tuzunu ve havuzun kimyasallarini bir an önce atmak istiyorum
elidorun bukleli saçlar için krem şekillendiricisini kullanıyorum
Sabunla yıkıyorum en kötü saetlara dayanıklı hale getiriyorum
Şu yaz günlerinde saçalrım ısıdan çok etkileniyordu
Pahalı ama saçlarım benim için önemli onlara bakım yapmamak olmaz
Kesinlikle. Ömürlük ürünler kullanmak en mantıklısı
Uygun ürün kullamıyla düzelmeyecek hiçbir şey göremiyorum saçlar dahil ! 😎
Kesinlikle
Havuz sonrası saçımda bıraktığı histen kurtulmak için
nemlendirici kullanıp ekstradan bakım yağları kullanıyorum
Sac maskasi kullaniyorum ve düzenli kesiyorum. Fazla yikamiyorum saclarimi ve cok sicak suyla degil.
Elseve mucize evi yağı alın aldırın çok güzel bir ürün
iyi geliyo mu
yumuşak şampuanla yıkıyorum saç bakımı yapıyorum kurutmuyorum ısıtıcı kullanmıyorum
Bakım her zaman gerekli birseydir aslında ama yazında daha çok yıprandigi için yapılmalıdır
Evet saç bakımı önemli tabii saçlarımız iyi bakmamız gerekiyor
Hiçbiri. Düzgün bak yeter. Zaten ben boya karşıtıyım. O koruyucu ürünler de doğallığı bozuyor zaten.
Zeytinyağı arada suruyorum kullandıktan sonra yumusuyor saçlarım
Ben yaz sonunda ucundan 2 cm falan kestiriyoruk öyle daha iyi oluyo
Boya vs kullanmıyorum. Saçlarımı sürekli yıkadığım için daha çok bakım yapıyorum
Saçlarımın asla yıpranmasını istemem cidden kötü bi durum
Düzenli olarak duş alırım, saçımı çok sert baglamam.
Saçlarımı duştan çıkınca ıslak bırakıyorum yazları, ısı ile yormuyorum
Tatlı badem yağı ve buğday yağı karışımını sürüpniki saat bekletiyorum.
Çok sıcak suyla yıkamamak ve saçımıza uygun bir şampuan ve saç kremi kullanmak.
Kesinlikle badem ve susam yağı sür kırıklar ve yıpranmalara baya iyi geliyo
Saçlarınızı 2 güne bir yıkayin ve saç kremi kulanarak bakım yapın
Argan yağı kullanıyorum ve gayet yumuşatıyor saçlarımı.
Pantene Bukle Belirginleştirici kullanıyorum. Hem buklelerim bozulmuyor hem de saçlarım kabarmıyor😀
d seceneyinin digerlerinden daha etkili olduğunu düşünüyorum
Bilgiler için teşekkür ederim, en yakın zamanda deneyeceğimm
Boş işler bu ürünler en iyisi doğal ürün yapıp kullanmak
Saçlar her mevsim önemli ama yaz bakımı daha kritik
Saçlarım çok çabuk kuruduğu için saç bakım ürünleri kullanıyorum..
Ben öyle yapıyorum çünkü saçlarıma daha iyi geliyor.
Dyson güzel bir marka...
Boya çok yıpratıyor saçları hakikaten
Krem kullanıyorum o kadar güzel ki herkese tavsiye ederim
Hiçbir şey yapmıyorum. Gerek kalmıyor saçlarım çok iyi :D
Saçlarım kısa olduğu için saç tipime uygun bakım ürümleri kullanıyorum
Bunun Dyson ile alakası ne diyecektim ki düzleştiriciyi gördüm. Ben yıkayıp cikiyorum valla
Her zaman dogru bakim urunleri, saglikli saclar demektir bence
Denizden sonra tuzlu saç ve havuzdaki klorda aynı etkide sertlik yapıyor.
Köpük kullanıyorum, ıslak saça sürüldüğünde yumuşacık bir hal alıyor.
Badem yağı sürüyorum. Saçlarım capcanlı harika yaşasın
2 günde 1 yıkamak ve saç köpüğü ve saç spreyi iyidir kolay yıpranan saçlar için idealdir