Açıkçası saçlarıma tek kullandığım şey şampuan ama yoldan geçerken bile durdurup saçımı övdükleri oluyor. Bence bakımlar kullanmak yerine saça dikkatli bakmak yeterli. Her gün ısıya maruz bırakırsak elbette bakımsız gözükür.
Merhabalar. Saçıma uygun, koruyucu bakım ürünleri kullanıp bunun yanında boyamıyorum mümkün olduğunca ısıl işleme tabi tutmuyorum bitkisel şampuan kullanıyorum uçlarına bakım yağı sürüyorum ve bu yüzden imrenilecek gür ve güzel saçlara sahibim.
Denizden sonra saç tuzlu kaldığı için saçımı çok kurutuyor. Denizden sonra banyo yapınca saçım temizleniyor, ardından yumuşatıcı sprey sıkıyorum benim için yeterli oluyor😀
Cevabı çok basit aslında ne kadar kimyasal ürünleri saç diplerine uygularsan o kadar zarar görür. Saç bakım kremleri ile saç sağlığını koruyup onarabilirsiniz.
Fön kullanmam Hindistan cevizi yağı yumurta sarısı ve sarımsak zeytinyağı kreatin şampuan ve saç besleyici şampuan kullanıyorum bi arada sarımsak yağı kullandım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Krem kullanmak iyi glirr doğru markayı seçtikren sonra
çalışıyorum ve işe düzgün gitmem gerekiyor haliyle sürekli düzleştirici maşa veya kuaföre gitmekten çok sıkılmıştım ama dyson kolay kullanmaya başladıktan sonra hayatımı çok kolaylaştırdı...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saçım kısa sac ektirmek istiyorum nasıl yapacam ya çok istiyorum ama param yok
hiçbir şey yapmıyorum, indirimde bulduğum şampuanla saçımı yıkıyorum sonra tarıyorum arada tarihi eser olan maşamla şekillendiriyorum o kadar. bir de krem falan sürüyom ayda bir kez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçıma uygun, koruyucu bakım ürünleri kullanıyorum 🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
324Cevap
Bakım ürünleri ve saç bakım yağları tercih ediyorum.
Açıkçası saçlarıma tek kullandığım şey şampuan ama yoldan geçerken bile durdurup saçımı övdükleri oluyor. Bence bakımlar kullanmak yerine saça dikkatli bakmak yeterli. Her gün ısıya maruz bırakırsak elbette bakımsız gözükür.
Bence de
Havuza, denize girdikten sonra mutlaka saçımı arındırıyorum.
Yoksa saçım çok sert oluyor.
Bitkisel yağlar , sac kremleri, yumuşak şampuanlar ve sac maskesi kullanıyorum sabun tercih etmiyorum
Merhabalar.
Saçıma uygun, koruyucu bakım ürünleri kullanıp bunun yanında boyamıyorum mümkün olduğunca ısıl işleme tabi tutmuyorum bitkisel şampuan kullanıyorum uçlarına bakım yağı sürüyorum ve bu yüzden imrenilecek gür ve güzel saçlara sahibim.
Güneş her vakit üzerimizde olup saçlarımızı devamlı korumak gerekir.
Her gün duş alıp saçı besleyici ürünler kullanıyorum
Denizden sonra saç tuzlu kaldığı için saçımı çok kurutuyor. Denizden sonra banyo yapınca saçım temizleniyor, ardından yumuşatıcı sprey sıkıyorum benim için yeterli oluyor😀
hangi spreyi
Dyson ürünleri çok pahalı olmasa ilk tercih edeceğim markadır aslında
Yazın her gün duş alırım yoksa rahat olmam terden dolayı
ay evet ya
😁😁
Cevabı çok basit aslında ne kadar kimyasal ürünleri saç diplerine uygularsan o kadar zarar görür. Saç bakım kremleri ile saç sağlığını koruyup onarabilirsiniz.
Fön kullanmam Hindistan cevizi yağı yumurta sarısı ve sarımsak zeytinyağı kreatin şampuan ve saç besleyici şampuan kullanıyorum bi arada sarımsak yağı kullandım
Krem kullanmak iyi glirr doğru markayı seçtikren sonra
çalışıyorum ve işe düzgün gitmem gerekiyor haliyle sürekli düzleştirici maşa veya kuaföre gitmekten çok sıkılmıştım ama dyson kolay kullanmaya başladıktan sonra hayatımı çok kolaylaştırdı...
Saçım kısa sac ektirmek istiyorum nasıl yapacam ya çok istiyorum ama param yok
Ektirmesen ne olur ki boşver öyle kalsın
Havuza/denize girdikten sonra en kısa sürede yumuşak bir şampuanla saçlarımı yıkıyorum genelde böyle
Sık sık nemlendirilmemiş saçı hayal edemiyorum bile.
Saçlarımı daha yeni boyattım siyahtan sarıya açıldı 6 defa açıcı ile serum maske denicem bakalım
hiçbişey yapmıyorum ya bence bu şekilde daha iyi ❤️
hiçbir şey yapmıyorum, indirimde bulduğum şampuanla saçımı yıkıyorum sonra tarıyorum arada tarihi eser olan maşamla şekillendiriyorum o kadar. bir de krem falan sürüyom ayda bir kez.
Sıvı saç kremi kullanıyorum
hangisini
Gliss
Saçlarımı her gün şampuan ile yıkamıyorum. Her gün yıkıyorum fakat 2 günde bir şampuan kullanıyorum.
Ben kille yıkarım saçlarımı hiç bir şekilde yupranmaz
Saçlarım için özel güneşe karşı koruyucu ürünler kullanıyorum.
Saç mı kaldı. Olsa da bakım yapsak. Şapka takıyorum ben.
Deniz veya havuzdan sonra bioxcin şampuanla yıkıyorum
Yazın zaten saçım yok, sıfıra vuruyom saçları, nereye sürücem
Yanık ve mat saçlarım vardı güneş saçlarımı fena hale getirmişti kestirince özel kremler kullanmaya vaşladım
Havuza/denize girdikten sonra en kısa sürede yumuşak bir şampuanla saçlarımı yıkıyorum dikkat ediyorum
Isıdan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum boya yaptırmıyorum günlük bakım yağları da kullanıyorum
İster yaz ister kış fark etmez.. Saçınıza gerekmedikçe fön düzleştirici, boya kullanmayın. Doğal güzellik gibisi yok buna inanın!
Nemli tutmak gerekiyor yaz sıcağı güneşin kavurucu sıcağı saça zarar verebilir krem vb. ürünler bu durumu önleyebilir.
Saçlar deniz yaa da havuzda çok yıpranıyor çıktıktan sonra mutlaka temizlemek lazım kaliteli bi şampuanla
Cidden deniz havuz baya yıpratıyor
Bir erkek olarak saçlarıma bakıyorum. Ayda 1 kere kuaförümde keratin saç bakımı yaptırıyorum. İnanılmaz hacim kazanıyor.
Dyson’un saç bakım ürünleri gerçekten çok kaliteli. Yazın veya kışın istediğimiz şekilde saçlarımıza şekil verebiliyoruz
E vitamini kullanıyorum duşa girmeden önce de hindistan cevizi yağı ve tatlı badem ile masaj yapıyorum 15 dakika bekletiyorum çok güzel oluyor
Yani özel kremler oluyor hem cilt için hemde saçlar için. Bana göre günün öğle sattleri 11-14 dışarı çıkmamayada dikat ediyorum.
Saçlarım çok fazla yanık yağ krem vs hiçbirşey kullanmadan dışarı çıkamıyorum Denize girdiğim de taş gibi oluyorlar
Saçlarımız için doğal şeyler kullanmalıyız.
Şampuan yerine bitkisel papatya suyu gibi şeyler daha iyi olur.
Uzun olduğu zamanlarda dax supergro kullanıyordum faydasını gördüm. Hem saçı uzatıyor hem besliyordu. İhtiyacı olan var ise tavsiye ederim
Bilgilendirme için teşekkürler. Havuz ya da deniz suyu teması sonrası kısa sürede saçımı yıkamayı tercih ediyorum.
Bool bool bakım yapıyorum. Ve yıpratıcı etkiyi azaltmak için uygun şampuan, maske, nemlendirici kullanıyorum
saçları bi gün şampuanla bi gün de su ile yıkayın çözülür bu arada şaç çerçevesini iyice elden geçirin
Doğru saf keratin yüklemesi yapılırsa hiç problem olmaz. Ama tek sıkıntı kuaförde yapılan bakımları Keratin bakımı zannetmeleri insanların.
Havuza, denize girdikten sonra duş aldıktan sonra tek tercihiniz olmalı. 🙂
hiçbir şey yapmıyorum, hatta denizden sonra iyice birbirine dolanan saçlarımı hatır hutur tarayıp güzelce kırıyorum.
Denize girerken saclar cok yipranir rengi cabuk acilir felan verdiviniz paraya yazik yani Eylülde boyalamanoz daha mantikli
Saclarimi her gun yikamam 2 gunde 1 yaz gunleri. Boylece saclarim kendi yagindanda besleniyor ve canli kaliyor
yazın zaten günde 3 kere banyo yaptığım için saçlarım epey yıpranıyor o yüzden haftada 1 berberde bakım yaptırıyorum
Güneş yüzü göstermiyorum. Benden iyi bakan yoktur saçlarına. Kapali garaj arabasi gibi muhafaza ediyorum saçlarımı evde 😄
Benim saclar dokuluyor ona gore gerekli vitaminleri aliuorum mesele 4-5 gune bir en az maden suyu içiyorum sade. Meybelilerini saymiuorum.
En çok özen gösterdiğim yer saçlarım her gün bakım yapmadan duramam
Kesinlikle
Saçlarım benim her şeyim
Isı ile şekil vermiyorum Elidor un bakım kremlerinden çok memnunum
ay evet ben de
Saçlarım benim için çok önemli bundan ötürü onlara her zaman çok iyi bakıyorum
kesinlikle ben dee
Maskeler vs yapıyorum. Sürekli fön falan da yapmıyorum.
Yaz aylarında saçlarım daha çok yıpranmasın diye boya/röfle yaptırmıyorum.
Türk:)
Havuza/denize girdikten sonra en kısa sürede yumuşak bir şampuanla saçlarımı yıkıyorum.
Her banyoda şampuan kullanm8yorum aradanbir dinlendiriyorun