havuzdan veya denizden çıktıktan sonra çok sert oluyor genelde de yıkamasam çok yıpranıyor o sebeple hemen bir şampuan ile yıkıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçlarımı boyamiyorum mümkün olduğunca ısı kullanmıyorum bitkisel şampuan kullanıyorum uçlarına bakım yağı sürüyorum bunları yaptığım halde hâlâ seyrek İnce Telli ve sağlıksız. defalarca boyatip gür saçları olanlara imreniyorum
Saçım fazla uzun olduğu için sürekli bakım istiyor, bunu da en iyi şeklide yapıyorum nemlendirici özel yağlar kullanırım Saçım daima yumuşacık asla düzeleştirici kullanmam kırık yok bende sizde saçınıza iyi bakın.
Açıkçası hiçbir şey yapmıyorum. Saçımı kendi haline bırakıyorum ve ısıdan zarar verecek şeylerden kaçınmaya çalışıyorum. Saçımı bakım yapmayı bıraktığımdan beri çok iyi halde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
324Cevap
Ben saçıma her gün özel olarak bakım uyguluyorum. Farklı farklı kullanmış olduğum yağlar var. Ayrıca besleyici serum da kullanıyorum.
Fön maşa yapmamaya çalışıyorum yıpranmaması için. Ve deniz havuz gibi yerlerden çıktıktan sonra muhakkak şampuanla yıkıyorum
Ben bilmem eşim bilir diyeceğim ne. Alaka diyeceksiniz : )
Ben partnerime aldım memnuniyetini bilmiyorum ;)
Çok şanslı eşiniz
Saçlar hassas noktam kendime uygun yıpranma karşıtı keratin ve e vitamini içerikli ürünleri tercih ederim
Saç bakım ürünlerinden (şampuan, saç köpüğü) olabildiğince uzak durmalı. Kimyasal sonuçta. Keşke doğal alternatürleri olsa
havuzdan veya denizden çıktıktan sonra çok sert oluyor genelde de yıkamasam çok yıpranıyor o sebeple hemen bir şampuan ile yıkıyorum
Saçlarımı boyamiyorum mümkün olduğunca ısı kullanmıyorum bitkisel şampuan kullanıyorum uçlarına bakım yağı sürüyorum bunları yaptığım halde hâlâ seyrek İnce Telli ve sağlıksız. defalarca boyatip gür saçları olanlara imreniyorum
Tuzlu suya maruz bırakmamak için denizden çıkınca direk duruluyorum. Saç bakım sütü sıkıyorum ve saç kremi kullanıyorum
Saçlarım güneşe karşı koruyucu bakım ürünleri ve Dyson sayesinde hiç olmadığı kadar bakımlı ve güzel gözüküyor🥰
Genelde güneşe karşı koruyu bakım ürünleri tercih etsem de yaz için en büyük favorim kesinlikle Dyson😍
Saclarimi her gun yikamam 2 gunde 1 yaz gunleri. Boylece saclarim kendi yagindan da besleniyor ve güzel oluyor.
içeriğini bilmediğim hiçbir ürünü kullanmayı tercih etmem. Bitkisel içerikli ürünleri tercih ediyorum kendime göre saç bakım rutinim var
Besleyici yağları karıştırarak kendi saç kremi ve saç bakım yağını yapıyorum daha hızlı uzuyor ve daha yumuşak oluyor
ben genelde zeytinyağı yumurta badem yağı karışımı ile beslerdim saçlarım uzunken 15 günde bir yapardım
Uygun koruyucu ürünler kullanıyorum ve şekillendirme aşamasında saçı asla yıpratmayan @Dyson ürünlerinin aşığıyım ❤️
Her hangi bir özel kullandığım birşey yok. Yıllardır yeşil sabun kullanırım ve saçlarım çok şükür bakımlı
Saça fazla kimyasal kullanmayın sağlıksızdır. Şampuan ve köklerine değdirmeden biraz saç kremleri yani koruyucu gibi kimyasallar kullanabilirsiniz
Topuz yapip geziyorum bu sicakta hicbiseyle ugrasamam zar zor yasiyom zaten
Saçım fazla uzun olduğu için sürekli bakım istiyor, bunu da en iyi şeklide yapıyorum nemlendirici özel yağlar kullanırım Saçım daima yumuşacık asla düzeleştirici kullanmam kırık yok bende sizde saçınıza iyi bakın.
Saçıma iyi gelen sampuanla saçlarımı yıkıyorum.
Saçıma iyi gelen şampuan: Johnsons Baby
Çünkü saçlarımı korumam gerek kel olmaya niyetin yok sjdk
Genellikle düzenli yıkamaya çalışıyorum ve saç kremi kullanmaya çalışıyorum
saçlara Özel şampuan bakım urunleri en doğru tercih
Ben genellikle saçlarımı kısa tutarım ki bakımı daha kolay olsun.
uzun saç sıkıntılı ya gerçekten
Saçlarını yazın yıpratıcı etkilerinden korumak için neler yapıyorsun?
cevap :D kestiriyorum
Havuza/denize girdikten sonra en kısa sürede yumuşak bir şampuanla saçlarımı yıkıyorum.
Banyo yapıyorum güneşten saklıyorum ve saçlarımı kısa tutuyorum
Hiçbir şey yaptırmıyorum. İşlemsiz duruyor senelerdir.
Saç maskesi aldım saç bakım yağı aldım onları kullanıyorum
Bende sıklıkla kullanıyorum
Şampuan kullanıyorum sonra da bakım. Ürünü bitti. Abartmaya gerek yok.
Her gün krem veya şampuanla yıkıyorum bana iyi geldi
Hiç fön kullanmıyorum. Kullanıcı olsam dyson airwrap kullanırdım
Yazın saçlarıma daha çok bakım yaparim. Güneş koruyucu sac için de dart.
kesinliklee
Açıkçası hiçbir şey yapmıyorum. Saçımı kendi haline bırakıyorum ve ısıdan zarar verecek şeylerden kaçınmaya çalışıyorum. Saçımı bakım yapmayı bıraktığımdan beri çok iyi halde
rastgele oy verdim ama ben hiçbir şey yapmıyorum.. su ve şampuan hepsi bu...
Sertlesen saclari yumusatip hafif bi zeytinyagi cok iyi geliyor
Paylaşım için teşekkürler ama bana hiçbiri uymuyor.
Sıcak havanın etkilerinden korumak için şampuanla yıkıyorum
Direkt yıkayıp rüzgarla kurutuyorum. Hiç kurutucuya ihtiyaç falan yok
Bence bakım için 2 veya 3 ayda bir saçları uçlardan kestirmek
Bakım ürünleri kullanıyorum, ve şapka kullanıyorum daha etkili oluyor.
Deniz ya da havuza girdikten hemen sonra mutlaka yıkarım bir zararı bile olmasa ben rahat edemem
Aslında şapka takıyorum ama sıcaktan koruyan ürünlerde kullanıyorum
ellerinize sağlık, tatil günleri saçlar epey yıpranıyor
Elimden geldiğince bende kullanıyorum ürünleri güzel ve kaliteli
Bu soruyu direkt KS önerdi bana ve cidden çok üzüldüm kelim ben
Özel yaptığım birşey yok. Sadece şampuan ve krem kullanıyorum
ne yaparam yapıyım ekimde dahil saçımın dökülmesine engel olamıyorum saç tellerim ince
Saçlarıma ne yapsam olmuyor gülüm. Dökülen saçları yerine koyamıyorum. Neden bu kadar çok dökülüyor. Ektirmek tek çare kalıyor artık.
benım cıkmadan sıktıgım 2 faz etkılı spray var kokusuda harıka.
bir şey yapmama gerek yok kimyasal kullanmıyorum dogal yumuşatıcı şampuanlar kullanıyorum sadece
Güneş bana maddi anlamda çok zarar veriyor ya birsürü güneş koruyucu kullanıyorum.
Havuza/denize girdikten sonra en kısa sürede yumuşak bir şampuanla saçlarımı yıkıyorum.
Ben saçlarımı korumak için birşey yapmaktan da nefret üstüne nefret ediyorum.
Saçlarıma Dyson ürünleri kullanmıyorum. Kurutmuyorum, duzlestirmiyorum. Yıpranmiyor.
Saçlarım kuru olduğu için buna uygun ürünler kullanıyorum.
Saçlarımı berberde kestiriyorum. Kısa saç, hem bana yakışıyor hem de daha az bakım istiyor. 😅
Kardeşim Dove Krem Kullanıyorum Güzel Yapıür Saçlarımı
Doğal haline bıraktım hicbir sey yapmıyorum kafam rahat herkese tavsiye ederim
Denizden çıkınca, tuzdan arınması için hemen uygun şampuan ile arındırıyorum.