gelin başı damat traşı.. bunlar kuaförlerin müşterilerine "yerleştirme" taktiğidir.. hadi gelin başını biraz anlarım.. bir sürü aksesuar var.. özel ilgi var.. gelinin başında bir sürü personel var.. ve vakit oluyor. . eh hadi bir nebze... damat traşı nedir.. normal zamanda yapılandan bir farkı yok.. sadece peeling ve siyah nokta şeysi yapıyor ekstradan. o kadar.. onlar da normalde ekstra 50 lira tutar enn fazla.. berberin saç sakal maliyeti de 50 desen.. 100 lira abi ederi.. damat traşı ismi koyarak 500 lira 1000 lira istemek neyin nesidir.. berberi bırakma sebebidir :)
Damat tıraşı diyince kitlemeye yer arıyorlar aynısı gelin başı denilince de çıkıyor ortaya, bir kız arkadaşım nikahı için arkadaşımın düğünü ama çok havalı görünmek istiyorum özellikle uğraş benimle demişti 😅 50 tl gibi bir ücretle gelin başı yaptırmış oldu.
Gelin damat diyince bir şeyler oluyor insanımıza çünkü malesef ben bir ara gittim kuaföre nişan için saç yaptırıcaktım arkadaşımın nişanı vardı 200 dedi sonra başka bir yere gittim bir şey demedim 50 dedi tuhaflar valla
Dugun ibaresi gecince kuaforde fon bile ekstra artiyor. Uyanik olmak lazim. Arkadasimin esi dugununden 2 once normal trasini olmus.😸😸Beyler paraniz cebinize kalir
Sebebini bilmiyorum ama damar olacagim zaman adami yatagindan kaldirip dukkana getirdim anahtarini unuttu taksi cagirdi gitti anahtari aldi geldi dedim normal tras yap damat oldugumu bildigi icin normal tras etmedi bende kalktim ciktim