AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Önemli olan karakteri değil mi sen mutlu olduktan sonra damadın saçına niye bakıyorlar ki🙄
Sıkıntılı durummuş..
Sevgilinin anlayışına kalmış. Doğal olarak bunu kabul etmemesi geyet normal.
Keser olur biter Evlenir 1 yıl da Saçı eskisi gibi olur😂
Kökü adamda nasılsa seni istiyorsa sıfıra bile vurdurur
Bana deseki, kızımı sana vereceğim saçını sıfıra vuracaksın, hiç düşünmeden kabul ederim.
Damadı ikna et. Saçını kestirsin ve daha sonra yine uzatır.
İnsan olduktan sonra saçıymış karşıymış takılmamak lazım
damat saclarini kestirsin oyle gelsin 3-5 ay sonra uzatir tekrar?
Keşke kılığa kıyafete verilen önem saça da verilseydi. Konuşacaksın mecbur başka çaren yok.
Afedersin ama uzun saçmış kısa saçmış bundan ailene ne sanki kendileri evlenecek. Kimse kimsenin görünüşüne karışamaz sevgilinin böyle hoşuna gidiyorsa kalkıp babam istemiyor kes demen çok mantıksız. Tabiki de doğru olanı yapıp aileni ikna et
Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum
Damat damat olmak istiyorsa ikna etmenen gereken bi taraf yok
Mevzu uzamasın, damat bey saçları kestirsin. Saç uzar nasıl olsa.
Evet kuşak farkı olabiliyor ama sevgi herseyi aşar 💞
çocuğun yerinde olsam senle evlenmezdim. ailen kafayı yemiş. Kim bilir daha hangi saçma sapan tabuları vardır
Ailen bahane arıyor damat saçını keserse bile baska bahane bulurlar
Büyüklere sayfı gösterip karşı tarafıda kırmadan tarzında biraz değişiklik isteyebilirsin en azından tanışma aşamasında sonradan yine çaktırmadan uzatır😂
Sana bir şey desem olur mu
Güzel fikir aslında ama bunu nasıl isteyeceğimi bilemiyorum :/
Neden peki
Tabiki de aileni ikna etmelisin temiz ahlaklı dürüst sana yanlış yapmayacak birisi ise karşındaki saç önemli olmamalı canım benim saçı kısa olsa ama sana zulüm eden seni mutlu etmeyen birisi olsa daha mı iyi hissedecek ailen 🤷🏻♀️
Saçı uzun aklı kısa mi diyor ailen?
Geleneksel aileler, yapacak bir şey yok. Ne desek pek yardim olmaz bence. Kolay gelsin sana
Erkek arkadaşın haklı kimse karışmaz eger. Düğün icin falansa bir kerelik kessin bence çok da önemli değil saç yani uzar tekrar
Önce aileni ikna etmeye çalış. Olmazsa sevgiline onu kırmadan kibar bir dille saçını kesmesini yani tamamını olmasa bile biraz kesmesini söyle. Zaten o seni gerçekten seviyorsa saçını kestireceğine eminim.
babacığım bu ne sikindirik bir sebep başka bişey bulamadınmı de
gayet basit kestir diyorsun kestiriyor ne var bunda :d
Aileni asla esgecme. Sunu unutma ki herkes birgun birakip gider ama ailen herzaman seninledir ve herseyi senin uzulmemen icin yaparlar belkide erkek arkadasindan hoslanmamislardir ve saci bahane ediyorlardir
Saçmalama istersen başka Bi huyundan hoşlanmadılarsa o huyunu söylerler koskoca insanlar ne diye saçı bahane etsin
Sacmalamiyorum fikrimi soyledim fikirlere acik degilseniz burada durmayin
Biraz mantığını kullanmalısın 🙄
Sana gore boyle bana gore boyle...
Siz birbirnizi seviyosanız illaki birşeyler değişir, insanız sonuçta, köprüyü geçene kadar damat adayımız idare etsin
Çocuğa üzüldüm açıkçası. Kime ne saçından başından adamın ya. Ben olsam mümkün değil kesmem. Ailesi de istemiyorsa keyifleri bilir.
Onum ailes de sana kapan dese kapanır mısın misal? Ailende sorun var adamda değil.
Ailenin istediği gibi biri ile evleneceksen eğer bırak onlara bulsunlar sana görücü usulu bir koca. Hey Allahım
tabi ki aileni ikna etmelisin, esinin kendi karari kendi istegi. sirf saclari uzun diye ailen hos bakmiyorsa sıkıntı ailendedir
saclari uzun olunca bir sey mi oluyor
yobazlik
Tabii ki aile ikna edilir şu durumda. bugun saçına yarın hayatına karışılır hiç şaşmaz bu. kimin ne haddineymis, yetişkin bir bireye karışmak ne demek. tabii ki arkasında dur onun.
Hahahahahaahah
Ya evlilik sürecinde kestirsin ilerde yine uzatır zaten alısır sizinkiler de ama bu sürecte biraz gönüllerini yapabilir damat bey ailenin sac bu yine uzar köprüyü gecene kadar kısa kullanabilir
Ailenle konuşmaya çalış. Eğer işe yaramazsa erkek arkadaşınla durumu paylaş derim.. İş ciddileşene kadar kısa saçlı olabilir sonrasında yine beğendiği stile dönebilir vs.
Sevgilinin saçından ailene ne?
Nasıl bir kişiliğe sahip olduğuna kızlarını mutlu etmesine bakmaları gerekmez mi?
Bu düşünce tarzından onları uzaklaştırmayı dene bence.
Uzun saçlı olunca ne oluyomuş? Bence aileni ikna etmelisin çünki bir kişinin saçı uzun diye sevdiği bir insan ile evlenmesini engellemek çok saçma geliyor bana
yani benim de saçlarım uzun ama böyle bir durumda kalsam keserdim tabi ki.
bende sevmiyorum erkekte küpeyi uzun saçı zaten erkek milleti pis olur bide saç uzatmaları hoş degil
Sanane sen kimsin de karışıyon
@JAPANMOTORS sen kimsin saygısız
senin için bir seferliğine keser sonra tekrar uzatır ne var yani
Her şey evlenmeyi isteyenlerde biter aga. Sen de resti çek. Baktın olmuyor dinleme aileni. Sanki senin anne babanla nikah kıyacak adam.
Ha bir de getireceğin damat çocuk değil akıl verecekler.
sacına ne olmus ki o onun tarzı aileler neden buna karısır hiç anlamam bende uzun saclı erkekleri hos buluyorum tabi yakısına ama cok sacma ailenin böyle yapması
Uzun saç erkeğe, kıza saç gadına yakışmaz. Olmmmaaazz🤔
ailen bu konuda kesin kararliysa sevgiline bunu iyi bir dille anlatip kesmesini isteyebilirsin seni sevdiği icin zor durumda kalma diye kestirir evlendikten sonra da istegine gore tekrar uzatir
Arkadaşin biraz fedakarlık yapsın kestirsin. Nasıl olsa kökü onda, yine uzar.
Anneni sevdiğin için üzmek istemiyorsan sevdiğiceğine güzel dille söylersin
Evlenene kadar kestirsin sonra yine uzatsin, sonuçta dereyi geçene kadar ayı dayı mislai😎
Saçını kestirip evlenin. Evlenince tekrar uzatsın cevabına kendinizi yormadan ailenize vermiş olursunuz 🤣🤪
Sevgilinden kendisini değiştirmesini isteyemezsin. Buna hakkı yok. Sen de ailene rest çekmeyi dene. Çünkü onların bunu yapmaya hiçten hakkı yok.
Erkek arkadaşın bumu yakışıklı
İkinci olarak peygamberlerimizinde saçı uzundu ne alaka babana bunu söyle
Ulan kessin gene uzatır kafa onun saç onun evlenince bişey diyemezler lsldşslfld o zaman uzatır
Evlenmeden önce kessin saçını evlenince uzatır yine
uzun saçlı sevgiliyi ailemin istememesini bırak ben de istemem 😀
Gerçekten birkaç kez konusu açılınca benim ailem de bunu demişti ancak çok yanlış bir düşünüş tarzı uzun saçlılar çekici oluyor bana göre
Canım zaten o saçları kessin bence, sen en iyisi damadı ikna et aileler ne diyorsa bi bildikleri vardır.
Eşini saç yine uzar bahane bulur kestirmez ama ailenin iiçine dinmeyen şey olmaz sen eşini ikna et bence
Aileni tabikide neyse o şekilde kabul etmeleri gerek şimdi kesse evlendikten sonra uzatsa gene laf yaparlar sonuçta
Arkadaşım rica et , senin hatrına. söyle saclarını kesin, ya da azaltsın. olmuyorsa Ailen katlanmak zorunda. sende Ailene karşı irsarcı ol. korkma
Hiçbir zaman aileni karşına alma büyükler ne derse doğru söyler sende içinden geleni yap kırmadan uygun bir dille izah edersen anlayış gösterecektir
Göstermiyorsa da yolun baksın bu kadar basit
Saç ne alaka ki? Neden bir insanı saçının boyundan dolayı istemiyorlar? Kusura bakma ama erkek arkadaşın buna olumsuz bir tepki gösterirse haklı
Seni gerçekten seviyorsa saçını keser dert etmez zaten komple köklerine varana kadar aldırtmıcak sonuçta en fazla 1 senede canavar gibi uzar yine.
Sen onla mutluysan seni üzmüyorsa uzun saç neden sıkıntı olsun ki bunu ailene uygun bir dille anlatabilirsin.
Sevgiline söylemelisin bence mutluluğunuz için bir miktar taviz vermeli o da kendinden emin ol evlendikten sonra ailen bu kadar karışamaz
Damadın saçları tel tel sayılır ve uç uca eklenir ortaya çıkan mesafe kadar aileden uzaklaşılır mutluluğun formulü bu