Öğrenci olduğumdan dolayı uygun fiyatlı olmalı ama kaliteli olması benim ilk sırada yer alır saçlar benim için daima bir adım önde herşeyden örtülü olmama rağmen saçlarımı hala çok sevip bakım gösteriyorum
Benim saçlarım uzun olduğu için çok zorlanıyorum iki saat şekilde veremiyorum artık sıktı ve yordu yapmıyorum. Ama yormayan bir düzleştirici olsa tek yapışta şekil verse ya da düzleştirse ve beni yormasa aşırı iyi olur..
Saçlarımın yumuşaklığını bozmak istemiyorum yıpratmamak adına çok ısı sağlamadan şekillendirmek istiyorum bu yüzden 2 numaralı şekillendirme diyebilirim
Isı saçları oldukça yıpratan bir etken olduğu için için benim için ilk sıradaki etken oluyor saç şekillendirici seçiceğim zamam. Onun arkasını yormaması, düzgün şekillendirmesi takip ediyor
Benim gibi, ne kadar kaliteli maşa alırsa alsın saçlarının dümdüz olmasından kaynaklı asla bukle tutturamayanlar ağlıyor sprey de denedim yok yarım saate açılıyor sad: '(
Her durumda saçların kökü de yaşayan bir organizmadan güç alıyor. Yaşayan organizmalar elbette ki ısıtılmalıdır, ısıdan yararlanabilir ama yanmamalıdır, aşırılık ısıda da zararlıdır!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçımı şekillendirdiği gibi, sabitlemesini de isterim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
“Ya saçımı yakarsam?” endişemi geride bırakmam için ısı kontrolünü kendi yapmalı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sadece saçımı şekillendirmesi yetmez! Aynı zamanda, saç şeklimi sabitlemeli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşırı sıcaklar bastırmadan saçımı fazla ısıdan korumalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
305Cevap
Aşırı ısı olmaması ve saçlarıma zarar vermemesi harika olur 🌺
Dyson iyisin hoşsun ve sende gözüm var ama pahalısın. 4900 küsürdü en son baktığımda.
Ben hep 0'a vurduğum için saç şekillendirici kullanmıyorum :P
müthiş bir teknolojiniz olduğuna eminim ama çok pahalısınız :(
Dyson ama cok guzel bir kere denedim imkanim olunca alicam
“Ya saçımı yakarsam?” endişemi geride bırakmam için ısı kontrolünü kendi yapmalı.
Herkes kullanıyor demek bu dyson markayı. Demek ki ülke fakir değil. Bir şekillendiriciye 5000 TL verebiliyor 😂
Saçlarımı kolayca şekillendirebilmeli ve kullanılışlı olmalı mükemmel bir saç şekillendiricisi bence
Ürünler gayet iyi kullanışlı alanlar memnundur inşallah
Öğrenci olduğumdan dolayı uygun fiyatlı olmalı ama kaliteli olması benim ilk sırada yer alır saçlar benim için daima bir adım önde herşeyden örtülü olmama rağmen saçlarımı hala çok sevip bakım gösteriyorum
Benim saçlarım uzun olduğu için çok zorlanıyorum iki saat şekilde veremiyorum artık sıktı ve yordu yapmıyorum.
Ama yormayan bir düzleştirici olsa tek yapışta şekil verse ya da düzleştirse ve beni yormasa aşırı iyi olur..
dysonı çok met ediyolar erkekler için kullanıma uygun mu
Saçımı kolayca şekillendirip, şeklini korumalı. Zamandan kazanmam benim için önemli. Saçımı kuruturken aynı zamanda şekil verebilmesini isterdim.
Saçlarımızı istediğimiz gibi şekillendirirken saçlarımıza asla zarar vermemeli
engüzeli fön bence.
saçı yakmak iyi değil
fön kullanın birde saç bakım şeyleri
Saçlarımı yıpratmadan kolaylıkla saçlarıma şekil vermesi beni çok mutlu eder.
#Hükümdar
Hiç kullanmadım 😃 ama kadınlar için önemli bir eşya
Saçlarımın yumuşaklığını bozmak istemiyorum yıpratmamak adına çok ısı sağlamadan şekillendirmek istiyorum bu yüzden 2 numaralı şekillendirme diyebilirim
Isı saçları oldukça yıpratan bir etken olduğu için için benim için ilk sıradaki etken oluyor saç şekillendirici seçiceğim zamam. Onun arkasını yormaması, düzgün şekillendirmesi takip ediyor
Benim gibi, ne kadar kaliteli maşa alırsa alsın saçlarının dümdüz olmasından kaynaklı asla bukle tutturamayanlar ağlıyor sprey de denedim yok yarım saate açılıyor sad: '(
Her durumda saçların kökü de yaşayan bir organizmadan güç alıyor. Yaşayan organizmalar elbette ki ısıtılmalıdır, ısıdan yararlanabilir ama yanmamalıdır, aşırılık ısıda da zararlıdır!
Saçımı şekillendirdiği gibi, sabitlemesini de isterim.
Sadece saçımı şekillendirmesi yetmez! Aynı zamanda, saç şeklimi sabitlemeli
Aşırı sıcaklar bastırmadan saçımı fazla ısıdan korumalı
Kesinlikle yormadan şekillendirmeli. Dyson bir numara.
Isı çok önemli saç için şekil verir ana fazlası yakar
ısı aşırı derecede yıpratıyor saçlarımı. Koparak dökülmesine neden oluyor çünkü.
Aşırı ısı olmaması ve saçlara zarar vermemesi harika
Saçlarım zaten düz aslında ama perma daha çok hoşuma gidiyor :)
Saçım yanmasın diye ısı kontrölünü ayarlaması lazım
Mükemmel saç şekillendirici benim için fazla sıcaklașmadan saçımı şekillendirecek ve şeklini koruyacak.
Saclarım benim icin degerli ama cok üşengec oldugum icin onlarla pek ilgilenemiyorum o yüzden kolayca saclarımı şekillendirecek bir şeyler isterim.
Sürekli saçlarımı düzleştirdiğimden hem saçı fazla yakmamalı yıpranıyor ayrıca uzun saçlı olduğumdan kolay düzleşmeli
Bence düzleştirmesi yeterli fakat fazla ısıya maruz kalmadan ve kabarma yapmadan düz bir şekilde kalsa daha güzel olur
Saçı fazla ısıya maruz bırakmaması lazım ve uygun fiyatlı olması lazım saça verilen şekli uzun süre koruması lazım.
mükemmel bir saç şekillendirici ailecek kullanıyoruz kullandırttırıyoruz kullanmayanı dövüyoruz hatta
Daha hoş bir görüş veriyor. Erkekler üzerine alınmasın bazı kızlar kendilerini güzel görmek için süslenir.
Beni hiç yormasın ama mükemmel sonuç versin dışarı çıkınca insanlar saçlarımdan gözünü alamasın evet çok şey istedim:)
Kendi kendine ısıyı ayarlarsa daha iyi olur saçlar cok degerli ve kıymetli dir onun için zarar vermemesi lazım
Sakalımı şekillendirdiği gibi, sabit kalmasını da isterim. Dyson Airwrap saç şekillendirmede 1 numara diyebilirim.
Sacim olmadigi icin bu makinayi baska nerede kullanabilirim sanirim sekillendirmek istedigim baska bir sey var mesela Kaderim.
Çoğu zaman uzun vakitler harcayamadığımız için kısa sürede etkili işler yapacak ürünler her zaman favorimdir.
Çok güzel bir ürün
Almak istiyorum maalesef alamıyorum
Keşke uygun olsa fiyatı hiç düşünmeden alırdım.
Yormamalı, rahatça istediğim şekli verebilmeliyim ☀️
Saçımı yıpratmadan şekillendirmeli, ek olarak düzleştiricisi press gibi düz yapmalı
Saçlarımı gün boyu şekillendirdiğim gibi bıraksa bana yeter
Saçlarımda ısı kokusu bırakmamalı ve şekli doğal olmalı
Kesinlikle saçımı yakmadan dilediğim şekile ulaşmamı sağlamalı
Düzleştirici ya da şekillendirici ile cok zmaan geçirmeyi hic sevmiyorum
Yakmasın genelde yakıyor kullandığım şekillendiriciler
Beni yormaması lazım saçlarımı kolayca şekillenmeli
Yıpranmaması için aşırı ısıya maruz kalmadan saçlarıma istediğim şekli kolayca verebilmem güzel olur ❤️
Beni yormasin gerisi umrumda degil ve birde saclarimi kolayca sekillendirmeli
Sadece saçımı şekillendirmesi yetmez! Aynı zamanda, saç şeklimi sabitlemeli.
Beni yormasın saçlarımı kolay şekillendirsin Dyson♡
Herkes bundan kullanıyor valla memnunlar çok işlevli güzel bir ürün gibi duruyor
Bukleli, dalgalı ya da düz! İstediğim her saç modelini yapmama imkan sunmalı