Saç Bakım Mükemmel saç şekillendirici senin için hangisini yapmalı? (Sayfa 2) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6953 Mükemmel saç şekillendirici senin için hangisini yapmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 122 kişi beğendi
edahanımm Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Kolay olsun beni yormasin saçım zaten kabarık hiç sevmiyorum 0 0 Yorumla
Furkan-ama-Furki-de Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Hepsi bir arada olan bir seçenek ve kim bunu istemez ki :D 0 0 Yorumla
laleagazade Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 81% +1 yıl saçımı yakmadan uzun süreli şekil kalıcılığı sağlaması 0 1 Yorumla CinoSEVERR +1 yıl Mümkün olsa da her gün yıkamasak Yorumla
birminiktavsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl İnce telli saçlarım var ve şekil vermekte zorlanıyorum. 0 0 Yorumla
Dextyy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Aynı anda iki işi yapmaya çalışırken bir aksilik çıkmasın diye 0 0 Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Harika ama denenmesi iyi bence denemeliyiz tabikide 0 0 Yorumla
Gizemx7293 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Saçlarımın zarar görmeden daha hoş bir görüntüye sahip olması için yeterli bir ürün :) 0 0 Yorumla
sericevappls Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Saçlarımı şekillendirmiyorum korkuyorum yıpranır diye 0 0 Yorumla
leafclover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Bukleli, dalgalı ya da düz! İstediğim her saç modelini yapmama imkan sunmalı 0 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Bukleli, dalgalı ya da düz! İstediğim her saç modelini yapmama imkan sunmalı. 0 0 Yorumla
fotokopicibierkek99 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Mükemmel saç şekillendirici, saçı aşırı ısıyla değil havayla şekillendirmeli. 0 0 Yorumla
Ertenarif Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Teşekkür ederim dyson kıvırcık saçlarımın dostu 🖤💐 0 0 Yorumla
Didi0 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 64% +1 yıl Yakmadan kırmadan saçlarımıza iyi davranması yeterli.. 0 0 Yorumla
Rüzzgarraa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl Kesinlikle çok güzel bilgi bizi bilgilendirdiğiniz için emeğinize saglık 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Şekillendirirken parlaklığını bozmasın, yüksek ısıya maruz bırakmasın 0 0 Yorumla
143003 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl saçın yapısının ve yumuşaklığının bozulmaması lazım 0 0 Yorumla
siirbass Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% +1 yıl bence ısısız olması önemli ısı ile yapılan işlemler genelde saça sıkıntı veriyor 0 0 Yorumla
34blackk35 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl kadınlara kolaylık ve daha güzell olmaları için harika tasarım 0 0 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Tek ürünle saçlarımı istediğim gibi şekillendirebilmeli. 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl İstediğim her şekli verebilmeli bunu da dyson'da buldum❤️ 0 0 Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Ucuzluk ve kalite yan yana olacaksa yanlış ülkedeyiz. 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Her şeyden önce kel olan kısımlarda saç cikarsin. Gerisi kolay. 0 0 Yorumla
Sidhe Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Çok yakmadığı sürece benim için her şey kolaydır. :) <3 0 0 Yorumla
Şaşkın0705 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 85% +1 yıl Önceden saçlarım belime kadar dökülürken saç kurutması yeterli oluyordu,😀 0 0 Yorumla
Elfprincess Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Saç şekillendiriciler gerçekten çok önemli. Dyson da bu konuda uzman markalardan biri 0 0 Yorumla
Venss Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Siteden böyle bi hediye fena olmazdı hani dtgwgs. doğal dalga görünümü iyi olur 0 0 Yorumla
CᴇʜᴇɴɴᴇмᴅᴇкіVoᴅᴋᴀ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Herşeyden önce saçlarıma zarar vermemeli ve saçlarımı kolayca şekillendirmeli 0 0 Yorumla
SexyRose Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Rahatça şekil alabilmesi ve aşırı derecede ısınmaması önemli 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Sadece saçımı şekillendirmesi yetmez! Aynı zamanda, saç şeklimi sabitlemeli! 0 0 Yorumla
RuuDy_RuuD Takip Et Master Yaş: 44 , eic 73% +1 yıl Saçı olmayana moral verebilmeli, teselli edebilmeli :) 0 0 Yorumla
blaaack01 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hiç kullanmadim. Ama verdiği şekli uzun müddet koruyabilmesi ve saçı yıpratmaması sanırım 0 0 Yorumla
Alesta_Vera Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 89% +1 yıl Saçımı güzelce sekillendirsin ben öyle severim aslan parçası 0 0 Yorumla
moongirl8 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl Şekil verirken saçı yıpratıp yakmaması. Doğal görünümün kaybolmaması.. 0 0 Yorumla
dengesizsjsjjkk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Gerçekten çok güzel bir alet gayet rahat bir kullanımı var 0 0 Yorumla
Arwenn05 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Saçıma zarar vermemesi harika bir özellik. Kesinlikle deneyeceğim... 0 0 Yorumla
Kırıkkalp42 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Yapmışlar helal olsun saygı duyup tebrik etmek yakiair 0 0 Yorumla
çekicibey50 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 88% +1 yıl Çok ısı saçlara zarar veriyor ısı düşük ve zarar 0 olmalı 0 0 Yorumla
kararrveremedimm Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Saçlarımı yıpratmamalı, yolmamalı..Şeklin kalıcı olmasını sağlamalı 0 0 Yorumla
spacescom Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 47% +1 yıl saç şeklini sabitlyeyen saç sekillendiriciler iyidir 0 0 Yorumla
Sarıkanarya_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl zamanımı çok harcamayı sevmem o yüzden az vakit harcayacağım şeyleri severim. 0 0 Yorumla
berillanız Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Kesinlikle ısı abartı saça Zarar verecek seviyede olmamalı aksi takdirde asla para vermem. 0 0 Yorumla
perissianınperihanı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl Kısa saç seviviyorum ama yinede lazım olur ileride. 0 0 Yorumla
fatih5706 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 72% +1 yıl saçım kolay bozulduğu için sabitleme işlevi de çok önemli 0 0 Yorumla
merakettiklerim0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 60% +1 yıl Saçımın yanmasını istemem tabii ki bu yüzden daha az ısıyla daha çok etki isterim 0 0 Yorumla
dark_and_quiet_night Takip Et Xper 3 Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Isi kontrolünü yapmali saç sekliki sabitlemeli bukleleri düzgün olmali 0 0 Yorumla
seymadakim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl İşini en iyi şekilde yapmalı buklelerim kusursuz düzlüğüm jilet gibi olmalı 0 0 Yorumla
Renklibakiş Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl Zaman kaybi bunlar bana goreBizim. icin nefes alsa yeterHatta nefes almasa da olur yani. 🤣 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl İDO kontrolünü kendi yspmalı, istesem bile saçlarım yanmamalı. 😎🌸 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl “Ya saçımı yakarsam?” endişemi geride bırakmam için ısı kontrolünü kendi yapmalı. bence 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Her bakımlı bayanın kullanması gereken bir ürün bence. 0 0 Yorumla
_Birisii_ Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Bu marka ne yapsa en güzelini yapıyor. Üstüne tanımıyorum. 0 0 Yorumla
kalpmimarı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saçım dökülecek diye taramaya korkuyorum. vaziyet o kadar kötü. 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Hiç zarar vermeden çok hızlı bir şekilde şekil vermeli 0 0 Yorumla
Folyocu Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 66% +1 yıl Mükemmel saç şekillendirici, saçı aşırı ısıyla değil havayla şekillendirmeli 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Bukleli, dalgalı ya da düz! İstediğim her saç modelini yapmama imkan sunmalı. 0 0 Yorumla
robustgürbüz Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Şıklar bayanlara yönelik hrrhalde ama fikirler güzel. 0 0 Yorumla
MuratS0 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Dyson çok iyi ya güzel ama pahalı yapacak birşey yok 0 0 Yorumla
Cisece Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Saçlarımı yakmamak ve saglikli saçlara sahip olmak en güzel şey 0 0 Yorumla
EvTerliği Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 66% +1 yıl Elektriklenme yapmasın ve saçı yıpratmasın, bence kadınlar, erkekler ve tüm evren için yeterli :) 0 0 Yorumla
ASLAN-ÇAKAR Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Kadınlar için bence saçlarının zarar görmeden şekillendirme yapması 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
305Cevap
Kolay olsun beni yormasin saçım zaten kabarık hiç sevmiyorum
Hepsi bir arada olan bir seçenek ve kim bunu istemez ki :D
saçımı yakmadan uzun süreli şekil kalıcılığı sağlaması
Mümkün olsa da her gün yıkamasak
İnce telli saçlarım var ve şekil vermekte zorlanıyorum.
Aynı anda iki işi yapmaya çalışırken bir aksilik çıkmasın diye
Harika ama denenmesi iyi bence denemeliyiz tabikide
Saçlarımın zarar görmeden daha hoş bir görüntüye sahip olması için yeterli bir ürün :)
Saçlarımı şekillendirmiyorum korkuyorum yıpranır diye
Bukleli, dalgalı ya da düz! İstediğim her saç modelini yapmama imkan sunmalı
Bukleli, dalgalı ya da düz! İstediğim her saç modelini yapmama imkan sunmalı.
Mükemmel saç şekillendirici, saçı aşırı ısıyla değil havayla şekillendirmeli.
Teşekkür ederim dyson kıvırcık saçlarımın dostu 🖤💐
Yakmadan kırmadan saçlarımıza iyi davranması yeterli..
Kesinlikle çok güzel bilgi bizi bilgilendirdiğiniz için emeğinize saglık
Şekillendirirken parlaklığını bozmasın, yüksek ısıya maruz bırakmasın
saçın yapısının ve yumuşaklığının bozulmaması lazım
bence ısısız olması önemli ısı ile yapılan işlemler genelde saça sıkıntı veriyor
kadınlara kolaylık ve daha güzell olmaları için harika tasarım
Tek ürünle saçlarımı istediğim gibi şekillendirebilmeli.
İstediğim her şekli verebilmeli bunu da dyson'da buldum❤️
Ucuzluk ve kalite yan yana olacaksa yanlış ülkedeyiz.
Her şeyden önce kel olan kısımlarda saç cikarsin. Gerisi kolay.
Çok yakmadığı sürece benim için her şey kolaydır. :) <3
Önceden saçlarım belime kadar dökülürken saç kurutması yeterli oluyordu,😀
Saç şekillendiriciler gerçekten çok önemli. Dyson da bu konuda uzman markalardan biri
Siteden böyle bi hediye fena olmazdı hani dtgwgs. doğal dalga görünümü iyi olur
Herşeyden önce saçlarıma zarar vermemeli ve saçlarımı kolayca şekillendirmeli
Rahatça şekil alabilmesi ve aşırı derecede ısınmaması önemli
Sadece saçımı şekillendirmesi yetmez! Aynı zamanda, saç şeklimi sabitlemeli!
Saçı olmayana moral verebilmeli, teselli edebilmeli :)
Hiç kullanmadim. Ama verdiği şekli uzun müddet koruyabilmesi ve saçı yıpratmaması sanırım
Saçımı güzelce sekillendirsin ben öyle severim aslan parçası
Şekil verirken saçı yıpratıp yakmaması. Doğal görünümün kaybolmaması..
Gerçekten çok güzel bir alet gayet rahat bir kullanımı var
Saçıma zarar vermemesi harika bir özellik. Kesinlikle deneyeceğim...
Yapmışlar helal olsun saygı duyup tebrik etmek yakiair
Çok ısı saçlara zarar veriyor ısı düşük ve zarar 0 olmalı
Saçlarımı yıpratmamalı, yolmamalı..
Şeklin kalıcı olmasını sağlamalı
saç şeklini sabitlyeyen saç sekillendiriciler iyidir
zamanımı çok harcamayı sevmem o yüzden az vakit harcayacağım şeyleri severim.
Kesinlikle ısı abartı saça Zarar verecek seviyede olmamalı aksi takdirde asla para vermem.
Kısa saç seviviyorum ama yinede lazım olur ileride.
saçım kolay bozulduğu için sabitleme işlevi de çok önemli
Saçımın yanmasını istemem tabii ki bu yüzden daha az ısıyla daha çok etki isterim
Isi kontrolünü yapmali saç sekliki sabitlemeli bukleleri düzgün olmali
İşini en iyi şekilde yapmalı buklelerim kusursuz düzlüğüm jilet gibi olmalı
Zaman kaybi bunlar bana gore
Bizim. icin nefes alsa yeter
Hatta nefes almasa da olur yani. 🤣
İDO kontrolünü kendi yspmalı, istesem bile saçlarım yanmamalı. 😎🌸
“Ya saçımı yakarsam?” endişemi geride bırakmam için ısı kontrolünü kendi yapmalı. bence
Her bakımlı bayanın kullanması gereken bir ürün bence.
Bu marka ne yapsa en güzelini yapıyor. Üstüne tanımıyorum.
Saçım dökülecek diye taramaya korkuyorum. vaziyet o kadar kötü.
Hiç zarar vermeden çok hızlı bir şekilde şekil vermeli
Mükemmel saç şekillendirici, saçı aşırı ısıyla değil havayla şekillendirmeli
Bukleli, dalgalı ya da düz! İstediğim her saç modelini yapmama imkan sunmalı.
Şıklar bayanlara yönelik hrrhalde ama fikirler güzel.
Dyson çok iyi ya güzel ama pahalı yapacak birşey yok
Saçlarımı yakmamak ve saglikli saçlara sahip olmak en güzel şey
Elektriklenme yapmasın ve saçı yıpratmasın, bence kadınlar, erkekler ve tüm evren için yeterli :)
Kadınlar için bence saçlarının zarar görmeden şekillendirme yapması