Genç ve enerjik görünen bu saç modeli tam okul kızı havası yaratıyor. Benim oldukça hoşuma gidiyor. Ama bazı kişiler çocuksu bir hava verdiğini dile getiriyor. Sizce de böyle mi? İkili örgü saç modeli, biraz çocuksu mu duruyor? #gadasından sevgilerle 🤗
🎈 Bence çocuksu durmuyor. Ya da benim içimde ölmeyen bir çocuk olduğu için, böyle düşünüyor olabilirim. Özellikle görselde ki örgü modelini sıkça kullanırım. Halka küpeler ile, kırmızı bir ruj muazzam..
Selam gadası <3 İlkokul , ortaokul ve lise yıllarım bu saçla geçti diyebilirim sana. :) Bu ikili örgülü modeli çok severim ben. Çocuksu bir duruşu olabilir ama yakışana da güzel durur. Baby face ve minyon bayanlara çok yakışıyor.
İlk okul hayatım bu saç modeli ve ucunda dantelden örülüp kolalanmış kurdela ile geçti birde iki kuyruk ozamandan beri yapmadım böyle bir saç ama arkadan tek örgü saçlarım uzunken 🥺 çok yapardım
Kız güzelse ikilide üçlüde çok yakışır onu yapabilmek önemli herkes kendine yakışanı yapmalı benimde çok hoşuma gidiyotr ama araya bi küpe kolye falan atacaksın