Saç Bakım Bu saç modeli çok mu çocuksu, insanlar dalga mı geçer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bence çok güzel yaa ♥️ Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bu saç modeli çok mu çocuksu, insanlar dalga mı geçer? Bu saç modeli çok mu çocuksu, insanlar dalga mı geçer? Cevapla Çocuk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bence güzel 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bana göre çocuksu ama sevgilim bana bu tip saç modellerini çok yakıştırıyor hep böyle yap saçını diyor 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Akınca hiçbir şeye benzemeyecek geriye kalan sadece pişmanlık 1 0 Yorumla
heyacismeykyu Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Normalde güzel derdim ama burada fazla animemsi durmuş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sadece şişko yaşlı asyalılar kullanıyor bu modeli zayıf gösteriyor diye🏃 1 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çocuksu değil ya gayet hoş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede ♥️
yasiyoruzoyle_ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 30% +1 yıl yuvarlak yüze yakışır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim ki kare yaa Yorumla
Eflatunnnnn Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yetişkin modeli olsa yine laf ederler çocuksu olsa ederler kendi yaşın olsa ederler boş ver onları sen 1 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kafaya takma insanları sen beğenmişsen iş bitti 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sence güzel mi? Yorumla pars1453 +1 yıl Güzel bence farklı özgüvenli kız olursun Yorumla pars1453 +1 yıl Zaten toplum anca konuşa Yorumla
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kiminin yüzüne yakışır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi tip yüzlere mesela? Yorumla
7katman Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Güzel ama biraz çocuksu yinede sen beğendiysen yap gitsin 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Enerjik bir hava verir güzel bence denemeye değer 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Bu fotodaki sen değilsen çocuksu durur 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Saç Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. kötü değil bence 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa 🥰 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl İğrenç 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Off yaa Yorumla
BeyzaSydn Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bence çok hoş <3 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede yaa Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. hayır degil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence güzel
Bana göre çocuksu ama sevgilim bana bu tip saç modellerini çok yakıştırıyor hep böyle yap saçını diyor
Akınca hiçbir şeye benzemeyecek geriye kalan sadece pişmanlık
Normalde güzel derdim ama burada fazla animemsi durmuş
sadece şişko yaşlı asyalılar kullanıyor bu modeli zayıf gösteriyor diye🏃
Çocuksu değil ya gayet hoş
Bencede ♥️
yuvarlak yüze yakışır
Benim ki kare yaa
Yetişkin modeli olsa yine laf ederler çocuksu olsa ederler kendi yaşın olsa ederler boş ver onları sen
Kafaya takma insanları sen beğenmişsen iş bitti
Sence güzel mi?
Güzel bence farklı özgüvenli kız olursun
Zaten toplum anca konuşa
Kiminin yüzüne yakışır
Hangi tip yüzlere mesela?
Güzel ama biraz çocuksu yinede sen beğendiysen yap gitsin
Enerjik bir hava verir güzel bence denemeye değer
Bu fotodaki sen değilsen çocuksu durur
kötü değil bence
Yaaa 🥰
İğrenç