Kısa saçları çoğu kadın istemese bile son yıllarda oldukça popüler oldu. Kısa saçlar kadınların güzelliğini ön plana çıkarıyor. Ayrıca banyo sonrasında bakımı, kurulaması oldukça kolaydır. Kısa saçlar kadınların güzelliğini ön plana çıkarıyor mu? #gadasından sevgilerle 🤗
Kısa saçlar, kadınların güzelliğini ön plana çıkarıyor mu?
Kisa saç yüzdeki bütün kusurları ortaya çıkarır... Bu sebebten sadece yüz hatları güzel kadınlar kısa saç modellerini tercih etmeli.. kısa saç yüz hatları güzel kadınların güzelliğini ön plana çıkartır.. Yüz hatları orantilı ve güzel olmayan bir kadında kısa saç o kadını olduğundan daha çirkin göstericektir..
Kısa saç kimilerine yakışır kimilerine yakışmaz yüz hatlarıyla ve boyla alakalı bir şey yüzü taşıyıp da boyunu basık gösteren insanlar olur mesela onlara uzun saç yakışmaz bu yüzden kısa saç kullanırlar. Ama uzun boylu kadınlara her saç yakışabilir yüz hattı kaldırıyorsa
Benimki erkek modeliydi yıllarca öyle kullandım, şimdi de uzatıyorum uzun saçlarımı özledim. Şu an küt kesim. Saçlarımın her halinden her renginden çok memnunum
Uzun veya kisa olmasindan ziyade bakimli olmasi onceliktir Uzun olup bakimsiz bi sacsa cok demode durur Yuzune yakisma durumuna gore kisa veya uzun tercih edilebilir
Bence çıkarıyor çünkü saç kısaldıkça yüz ön plana çıkıyor; ama biz kendimizi nasıl hissediyorsak öyle olmalı ister uzun olsun ister kısa her şekilde güzeliz :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bilmiyorum ben kessem bana yakışırmı aceba çok merak ediyorum ya