Benim saçım uzundu ve dalgalı saç olduğu için geriye attığında saçımı arka sokaklarda ki murat komiser gibi oluyordu ama zamanla saç zevkim değişti kimseyi kulak vermedim kendi irademle kestim ama küpe takmadım
Çocukluktan uzun saçlı erkeği itici buluyorum küpe de keza. Ama eski zamanlarda erkeklrin de saçları uzundu bazı yerlerde küpe takmak da vardı. Ama erksi fiziği yüzü varsa uzun saç ya küpe onu bozmaz bence. Ama şimdikiler kaşları da alınmış omuzları kolları kadın gibi kassız tüysüz tuhaf görünüyor işte.
Hayatımda boyunca hiç küpe takmadım. İşin açıkçası hiçte özenmedim. Yakışana gerçekten çok yakışıyor. Uzun saç ise bakımlı ve düz olmalı eğer uzatılacaksa. Yoksa çalı süpürgesi gibi görünüyor.
Hayir her erkeğe değil ama bazı erkeklere saç ve küpe o kadar yakışıyor ki bir kıza yaklaştığından daha çok ben sakal ve küpe uyumuna gerçekten bayılıyorum
Küpe yakıştırmıyorum pek. Sevmiyorum. Ama uzun saç yakışana yakışıyor. Çok hoş ve oldukça çekici. Ve saç uzatmak kızlara özgü neden olsun ki? Yakışan erkeklerde var. Tabi belirli bir uzunluktaysa. Çok çok uzun sevmem.
Kac yıllık mevzular bunlar ya.. geçin bunları. Ayrica erkeğe cok yakistiririm küpeyi. Uzun saçın da yakistigi erkekler cok var güzel yani guzel olan biseye neden tepki gosterelim
Evt sadece kadınlara özgü olduğunu düşünüyorum. Dinen yapmaması gerektiği için karşıyım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evt sadece kadınlara özgü olduğunu düşünüyorum. ( bazı erkeklerin küpe takınca inanılmaz çekici oluşunu göz ardı edersek 🤩 ) Dinen yapmaması gerektiği için karşıyım.