Saç Bakım Mezuniyet balonuzda nasıl bir saç modeli tercih ettiniz? Çocukgelișimcii Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Merhabalar 💜💜 Mezun olan arkadaşlar nasıl bir saç modeli tercih etmiştiniz? Mezuniyet balonuzda nasıl bir saç modeli tercih ettiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kandass13 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Buyrun... 2 2 Yorumla Çocukgelișimcii +1 yıl Mükemmel 😂 Yorumla kandass13 +1 yıl Kesinlikle 😄 Yorumla
mekansahibişahmaran Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Hatırlamak dahi istemiyorum ön tarafım örgü arkam kabarık bir topuzdu kuaförüme az sövmemiştim. 0 1 Yorumla Çocukgelișimcii +1 yıl Anı kalmış sana 😂 Yorumla
Abdullah1207 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Mezuniyet balosunda değişik bir model yapmadım, düz saçlarımla katıldım 😂 1 2 Yorumla Çocukgelișimcii +1 yıl 🤣🤣 Kanki hayel et saçlar kıvırcık yaptırmıșsın felan. Yorumla Abdullah1207 +1 yıl Saçımı kıvırcık hayal edemiyorum olmuyor 🤣🤣 ama olsaydı garip bakarlardı eminim 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Buyrun...
Mükemmel 😂
Kesinlikle 😄
Hatırlamak dahi istemiyorum ön tarafım örgü arkam kabarık bir topuzdu kuaförüme az sövmemiştim.
Anı kalmış sana 😂
Mezuniyet balosunda değişik bir model yapmadım, düz saçlarımla katıldım 😂
🤣🤣 Kanki hayel et saçlar kıvırcık yaptırmıșsın felan.
Saçımı kıvırcık hayal edemiyorum olmuyor 🤣🤣 ama olsaydı garip bakarlardı eminim 🤣
Daima örgü vazgeçilmezimdir
Olmadı desem koronadan 😿