Saç Bakım Çocukken en çok yaptığınız saç modeli nasıldı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Çocukken hangi saç modelini daha çok yapardınız?#Edamedasaçbakım 💇♀️🎀 Güncellemeler+1 yıl Güncelişko Çocukken en çok yaptığınız saç modeli nasıldı? Cevapla Çocuk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Benim hep dağınıktı genelde hala dağınık zaten arada işte kafama eserse fönlüyorum dağınık saç modeli diyelim 😂😂 1 0 Yorumla
Just_Imagine_That Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Büle sjdjsj 1 1 Yorumla köpek_olabilmek +1 yıl bu ne be Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Subay tıraşı yaptırırdı babam saçımı 😑 şimdi kimse karışamıyor ne yapacağıma 😎 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 429 cevap paylaştı. Porsuk tip :D 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl O nasıl bi saç modeli sjsj Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yataktan kalktığın gibimsi :D Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Ben çocukken cins cins saç stilleri yapıyordum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 740 cevap paylaştı. Kızlar için bu model guzel 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Örgü veya topuz 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. at kuyruk 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Saç Bakım konusunda 388 cevap paylaştı. Kısa kestirirdim hep 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. at kuyruğu yapardim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim hep dağınıktı genelde hala dağınık zaten arada işte kafama eserse fönlüyorum dağınık saç modeli diyelim 😂😂
Büle sjdjsj
bu ne be
Subay tıraşı yaptırırdı babam saçımı 😑 şimdi kimse karışamıyor ne yapacağıma 😎
Porsuk tip :D
O nasıl bi saç modeli sjsj
Yataktan kalktığın gibimsi :D
😂
Açık kullanırdım
At kuyruğu yapardım veya örgü😄
Ben çocukken cins cins saç stilleri yapıyordum
Kızlar için bu model guzel
Örgü veya topuz