AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Daha evlenmeden cimri yüzlerini gösterdilerse evlendikten sonra hiçbir istediğini yapmaz bunlar
Bende öyle düşünüyorum ya
Bir dac için fazla ayrıca çok istiyosan kendi ver kuaför parasını
Erkek tarafı öder kuaför masraflarını
Kendinde ödeyebilirsin
Kendi cebinden vereceksen git. Adama iteleyeceksen orada dur. Yeni gelin müsrifliklerine karşı midem bulanıyor.
Gelin başına ne gerek var, hayır böyle düğündü salonuydu vs para vereceğinize bir nikah kıyın geçin bilader boşa para döküyorsunuz
Ucuzluğunu, pahalı şeylerle kapatmaya çalışan insan modeli.
En sevmediğim tip.
Bence en güzel yorum Ayakta alkışlıyorum
Her zamanki kuaför neden indirim yapmıyor bence asıl soru bu. fghjk
Abla eniştenin parasına göre bir yere git bence o para çok fazla kadın haklı.
Umarim trol sorudur kasi takdirde sana ne diyecegimi sasiririm...
Ne kadar müsrifsiniz yaa? O kadar para kuaföre vereceğine iki yetimin yüzünü güldür. Siz gibilere anlam veremiyorum.
Güldürmediğimi nereden biliyorsun kendimi de düşünmeliyim mutlaka
İyi araştırırsan daha iyi yerlerde daha uygunu da bulursun. Sırf bir kaç saat için o kadar paraya değer mi yazık ya kadın haklı
bir günlüğüne 1250 vermek çok saçma. Ben gelin olsam bunu dile getirmem bile. Para kazanmak kolay değil. Şimdiden kendini hazırla hayata güzelim.
Yani 1250 tl gelin başın için fazla ya. Kaynanan haksız da değil hani. Şimdiden başladıysayı bu olaya diyorsan acele etme de kadının hakkına girme 😄
en fazla 500 lira daha düşünüğünü bulursun zaten gelin başı çok pahalı. kendin karşılayamaz mısın peki masrafını
Kaynana kaynanaligini yapmis sen kocan olacak adama soyle bir kere evleniyon yahu acin ya gozunuzu simdiden alttan almin
Kuaföre giderken sakın gelin olduğunu söyleme belli etme ki az para alsınlar
Gelinlik falan orda giyilio orda hazırlanılıo
Bak bunu bilmiyordum
Kadın haklı 😃 ama olsun içinde kalmasın istediğin yerde yaptır.
En çok da içimde kalacak olması kötü yani ileride hatırlarım bu günleri gideemezsem
git kendi paraanla yaptır o zaman yazık senin kocaya yazık kaynanaya bunu bide dert edinmişsin buraya yazıyosun Allah akıl fikir versin herşeyi erkek tarafımı yapicak söyle babacığına versin bu kadar üzüleceksen
1250 TL bir saç için nedir ya? Hemde birkaç saat sonra bozulacak bir şey için. Madem çok istiyorsunuz yaptırmayı kendi paranizla yaptırın öyleyse. Karşı tarafta sorun olarak goremiyorsanız bu parayı sizin içinde makûldur. Biraz empati ve vicdan...
İşte neden evlenmiyoruz sonucu bu
Başımıza belamı alacaz be
İstediğin tek şeu Kuaför mü? Yoksa hepsi üst üste gelince mi çok dedi sana?
Ben olsam daha evlenmeden bosarim senin gibi bir karım olacak ve diretecekse böyle 🙄🙄
Atese yuruyosun la sen bile bile 😀Evlenince senin agzina sicar bu kari.
Buradakilerin gelin başı fiyatlarından haberi yok sanırım. Fiyatlar oldukça yüksek. Ayrıca kaynanan senin saçını nerede yaptıracağına ne karışıyor? Ne gıcık hemcinslerim var, bunlar cimri belli, parasını sen ver de o şom ağzı kapansın.
Daha pahalısını bul. Mecbur digerine izin verecek😂
Mantikli 😂
Bu yapilan bir sey özellikle esler arasinda falan😂
Ne kadar kan emicisiniz ya Allah erkekleri sizin gibi somurgecilerden korusun.
Amen evlat😂
Seni kimse almaz soyliyim.
Ortada kalirsin. Masrafini cekmez kimse...
Şu an cok üzüldüm kahrimdan ölücem
Kendini nimetten sanma...
Tanri bizi bagislasin evlat
Kaynana olunca anlarsin
Uzattin sanki biraz ha. Girgir yapiyoruz şurda.
Pahalisini bul derken girgir yapmadin demi?
Cok mu kazik yediniz pardon. Ne bu sinir.
Erkekler yolunacak kaz degildir.
Bunu anlatmaya calisiyorum.
Anladim ama ben o karakterde biri degilim zaten. Bir görüşle bunu yakistirmayin. Ben sorunun ayrintisini bile okumadim zaten. Rastgele yazdim gectim.
Farkı ne o kuaförün?
Ve çok istiyorsan kuaför parasını esine ver o ödemiş gibi gözüksün düğün günü.. Yani sonuçta he rzaman gittiğin kuaförese o para sende var demektir :)
Altın taç mı takılıyor hayırdır o ney öyle ya! Milletin deridine bak Allah'ım
Parayı veren, düdüğü çalar. Sen öde parasını istediğin kuaföre git.
Valla canım haklisin bunlar simdeden böyle yapıyorlarsa haklısın ama herkes bir değil bak bir tane Instagram'da ünlü makyoz Ayşe hanım var yaa brnim kuzenimde şimdi evlenecek saç makyaj 2000tl istemişler ve oraya yaptıracak oğlanın ailesinden kimse ikiletmedi üstelik oğlanın ailede orta dereceli bir aile bir kere evleniyorlar her şey istediğiniz gibi olsun demisler yani anlayacağın herkes bir olmuyor pinti bunlar bence bir kere daha dusun
Ama gerçekten de çok pahalı senin iki ev kiran kız. Biraz mantıklı ol
Valla fiyatlar hakkında bilgim yok ama orta yolu bulmak zorundasın
Yuh kızım ne yaptırıyon saçmalama kaynanan haklı 😂
Yavrum senin kafan yerinde mi?
Yüzüne bir soğuk su çarp. Silkin ve kendine gel 😂
Kaynanan yollamıyorsa baban yollasın parasını kendin ver. Bunu mu yapamadınız dercesine 😅
sanırım biz 300-500 tl arasında yaptıracağız :D öyle düşünüyorum
Allah böyle insanlardan hepimizi korusun. Bu arada yorum yapan kadin arkadaşların hepsi durumun absurtlugunu fark etmiş. Valla umudum arttı 😄 Hepinize sevgiler😌
şu an heves olduğun için sana çok gereksiz masraf gözükmüyor yaptırmazsan içinde kalcak ama İnan biraz zaman geçtiğinde o parayı verdiğine pişman olacaksın ama olsun yaptır bence yarısını onlar versin yarısını sen ver onlar hepsini vermezse
Hepiniz virüs kapında o zaman görürsün kuaförü sen.
düğünler yasaklandı zaten bir saç için o kadar para harcamayın
Sen de haklisin o da hakli aslinda. Orta yolu bulmak gerek. Kadinin butcesini zorlamak ayip etmek olur. Senin de gonlun hos edilmeli. Daha makul fiyata guzel yapan bir yer aramalisin bence
Kaynanandan bunu talep etmek hakkin olabilir ama kadin bunu karsilayamayacaksa bunu inatla istemek cirkeflik olur. Daha makul bir yer bulamiyorsan kendin ödeyebilirsin. Veya en azindan yarisini öde
750 ye indi de 500 ünü sen ver. Kafayı çalıştır biraz 😉
Çok haklı. Artık paranın değeri yok. kazanmak zor ama harcamak en kolay şey.
Senin gibilerle evlenilmez empati yok düşüncesizlik tavan benciller
Parayı sen ver geç derim illa onu istiyorsan. Yoksa fiyat baya yüksek yani, başkalarına böyle bir külfet yüklemek abes kaçar. Çok zengin değillerse tabi
Sende müsrif çıktın bide kadının yerine koy kendini, oda diyordur daha en başından savurmaya başladı gelin diye
Bu nası bir acizlik. Kendi kuaförünün parasını neden başkasına ödetmeye çalışıyorsun ki? Hani kadın erkek eşitliği diyorduk.
Sen kendin ödersin bizde bana ödetmezler erkek tarafı ödüyor kuaför masraflarını
Ben kendim ödedim tabiki
Ben haklı gördüm kayınvalidenizi. Biraz pahalı sanki tutumlu olmakta fayda var diye düşünüyorum.
nişanı at bende de böyle oldu vw 8 ay önce boşandım
Çok çok büyük sorunlar çıkar. Eşe adapte ol, savunan tip değilse o işin sonu boşanmak.
Yuh. Saçtan bunu mu çıkardınız. Helal olsun.
Özel gün sonuçta bu kadar karışması iyi olmamış yaptir istediğin yere
Ben haklı gördüm kayınvalidenizi. Biraz pahalı sanki tutumlu olmakta fayda var diye düşünüyorum.
İyi bir kuaföre gideceksem zaten fiyatlar ortalama bu şekilde
1250 TL'ye benim kuaförüm gelin ve ailesine saç yapıp olarak bizi yemeğe çıkartır
😂
mahalle arasında galiba kuaförün
evet evet
Üzerine biraz sende ekle git bence. Hayatında bir kere yaşayacaksın özel bir gün sonuçta ve hep gittiğin kuaför. Ben olsam bende yaptırırdım valla gelin benim ve tek özel günüm.
O zaman sen öde gerizekali böyle kizlara zıt olurum herseyi o mu ödeyecek senin özelligin ne cok istiyorsan orda yaptirmayi kendin öde sacini !!! Yoksa aglama yaptirmiyor diye orda
1250 yüksek bir ücret siz kendiniz bile karşılasanız boş yere israf
Ben derim kim ne derse desin kır zincirleri boşver kayınvaldeyi damadı kafaya al sonuçta ömürboyu adam sana çalışacak hanımısın ne tutarsa tutsun istediğini yaptır ilerde pişman olma para gelip gidiyor bari seni mutlu etsin
Biraz fazla pahallı canım daha uygun yerlere bak kayınvalidenle aranız bozulmasın. Başka kuaförlere bak zaten prova olacak beğenmezsen gitmezsin mutluluklar dilerim canım
Güvenmediğim yere gitmek istemiyorum
Fiyatlar zaten bu şekilde. kaynanam ne karışıyor ilerdede karışabilir durumu varsa kabuk etmek zorunda.
Fiyatı ne olursa olsun ister kaynanin karışma hakkı yok sevgilin karistirtmasin annesini eğer o da yaptirmani istemiyorsa kendin odemelisin
Kaynana karışır cunku para onun cebindenbcikiyor. Karıştırmak istemiyorsa kendi ödesin.1250 tl ye sultan bası mi yaptırıyor Allah aşkına.
Para kaynananin cebinden değil damadın cebinden çıkıyor ayrıca sen kendin evlenince öyle yaparsin kaynan karışsın sana istediği gibi
Hem burda yardim istiyorsun hem de Yok sana karışsın yok bilmem ne ne kadar saçma bir kafa yapın var o zaman ben de diyorum iyi yapmış kaynanan karismakla
Yalnız soruyu ben sormadım
Sana da karışsın o zaman sıkıntı yok.
Benim kaynanam var ve her boka karışıyor zaten oysa onlardan bir TL bile almiyoruz herseyimizi kendi kazandigimiz parayla karşılıyoruz 5 yıllık evliliğim süresi boyunca bir kere sadece evlilik yıldönümü için yemeğe çıktık 90 TL ödedik bunu bile büyük sorun yaptı sanki parası bunun cebinde çıktı Nefret ediyorum böyle kaynanalardan sen evli değilsen anlamaman normal evlenince gorucem ben seni
Alakasi yok burda tartışma çıkaran sensin 1250 tl ye saç mi olur Allah aşkına mantıklı dusun ben bu konuda horum yaparken sen cıkmış diyorsun ki senin kaynanan sana karışsın mantıklı mi verdiğin cevap
Ben kaynaşmayı savunmadım ama 1250 tl olunca bir saç ve 1 saat kullanacaksın kusura bakma kimse parayı kolay kazanmıyor . O kadar dugun masrafına bir de bir saca 1250 tl vermek cok saçma. Damadın cebinden bile çıksa o para gelinin cebinden cikmis okuyor kocasından sacma sapan bir saca 1250 tl vermesini istiyor allah aşkına asgari ücret bu paranın iki katı zaten. 500e 600e deşe diyecem tamam yaptırsin hakkındir 1250tl ne ya hiç karışmayacak kaynana bile buna karışır. Dünyanın en tatlı kaynanası olsa bile karışır. Ütopyada mi yaşıyorsunuz. Burası türkiye yasam standartları belli. Zaten evlenirken her seyi bu hayatımda bir kez olacak diyerek yatırıyorsunuz damat tarafına da el insaf.
O paraya ihtiyacı olan milyonlarca insan var ama kurban olduğum Rabbim nasıl insanlara veriyor allah akıl fikir versin birazda adalet
Kaynanan hakli. Cok istiyosan. Kendi cebinden vr. Yorumlarda pahali deyip kynana hakli 1 saat icin gereksiz diyen kadinlar ekleyebilir. Akli basinda tutumlu kadinlar eqllee😀😀
herşeyin en pahallısına layıksın çünkü başbakanın kızısın? 😁😂🤣
Allah’ın kezbanı gelmiş buraya soru yazmış Herkes de dil dökmüş Sorsan babası emekli memur.. Neymiş ponpon hor zomonko koofoorooo :Ss
evet aynen, zor kadınsın ama zekisin istediğim gibisin 😌
Aslında yanlışlıkla zorladın yazmışım Zorkadın diye nick oldu sandım Kaydoldultan sonra göz yanılması olduğunu gördüm Ama güzel oldu
iyi geceler, yarın toplantım var, instadan eklersen sevirinirim hakan_bey8 İstanbul dayım (samsun değil 😅)
Sktr ya Allah’ın sapığı!
sapık değilim, tanımak istedim seni, instadan bakarsın nasıl biriyim