Saç Bakım Yaz aylarında saç şekillendirmenin en zor yanı sence hangisi? (Sayfa 3) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3455 Yaz aylarında saç şekillendirmenin en zor yanı sence hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
abucubucu Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Sıcaklarla birlikte artan nem oranı yüzünden saçların dakikalar içinde bozulması tam beni anlatmış. 🙂 0 0 Yorumla
Curlygirly Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kıvırcık saç en zoru bence... Kabarıyor kuruyor açılmıyor birde daha çok terletiyor yaşayan bilir👌🏾👌🏾👌🏾👌🏾 0 0 Yorumla
tor456 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Çokta şeyimde değil açıkçası.dağınıkta birşeye benziyor.temiz tutuyorum yazın özellikle yetiyor. 0 0 Yorumla
justtopalova Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Hiç uğraşmıyorum zaten dayanılmaz be bu sıcakta koca saç bide kıvırcık geberirim yap topuz rahat et 😂😂 0 0 Yorumla
sinanalp Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Saç şekillendirmek gerçekten bağzen çok zahmetli olabiliyor. Birde yazın hiç sormayoın aşırı yağlanma sonucunda işkence oluyor. 0 0 Yorumla
bengeldimsenyoktun Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Saçımı duştan sonra topuz yapıyorum sonra topuzu açıp duşa gidiyorum. Yaz mevsimini hiç sevmiyorum hep pırasa modu 0 0 Yorumla
meraklıwmn Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bence sacimizi duzlestirmek istedigimizde dalgali saclar yazin terleme yapiyor ve hemen eski seklini aliyor bu cok zod 0 1 Yorumla Algarna12 +1 yıl hava sıcak vallh Yorumla
Boldyninemillysi Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yazı sevmememin en büyük sebebi. Çabucak bozulan saçlar. Ben her şeyi mahvediyor. Hele ki akdenizliyseniz. 0 0 Yorumla
Helenhelenaa Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sıcaklıkla şekil veriyoruz ama sıcağa çıkınca nemden hemen bozuluyor amaaan yapmıyorum zaten kabarırsa kabarsın 0 0 Yorumla
burcubzkrt Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl düzleştirici tarak alın en güzeli 5 dakkada ve sıcaktan terletmiyor ben grundıg marka öneririm ekonomik ve başarılı 0 0 Yorumla
Sperman34 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yaz gunlerinde saci sekillendirmenin en zor yani ozellikle erkekler için terlemek terleyince saclar yapisiyor ve sekillendirmel bir hayli zorlaşıyor 0 0 Yorumla
Fikiravm Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Yaz aylarında saç şekillendirmek zor çünkü sıcak hava, ter, bunalım derken saça bakım yapma oranı düşüyor. Allah bayanlara yardım etsin :) 0 0 Yorumla
era_lady Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl gerçekten hepsi bıktırıcı olaylar ilkokul çocuğu gibi etrafta dağınık saçla gezmek zorunda kalıyoruz artık saldım umurum da değil 0 0 Yorumla
GizeM_33 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hem hava çok sıcak hem de denizden güneşten boyadan yıpranan bu saçı bir de şekillendirmek çok zor en iyisi köpük mis 0 0 Yorumla
Merve18281 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Saçım çok kalın ve uzun yaz aylarında çok zorlanıyorum ara makas attırdım ama gene aynı değişen bir şey yok. 0 0 Yorumla
gökyüzündebirbayan Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl sıcak havadan veya rüzgardan dolayı yüze gelem, şekli bozulan saçlar.. 1 1 Yorumla Kraliçesiz +1 yıl Aynen Yorumla
Modonnaaqw Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Topuz yapın gitsin ne uğraşıyoruz ki ya da bir at kuyruğu felan filan 1 0 Yorumla
gül39 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Düzleştirince terleyince düzlüğün kaybolması dalgalanması 1 0 Yorumla
Kebelek93 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Valla bütün seçenekler diyebilirim saçlar yandığı için düzeştirme bile problem düzleşmiyor çünkü :) 1 0 Yorumla
meryemhocam Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Terleyen saç derisi çabuk yağlanıyor ve saç şekli hızlı bozuluyor. 1 0 Yorumla
gamzeliyarimmx Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Saçlarım denize girince yıpranıyor tuzlu su olunca tabi :/ 1 0 Yorumla
morveraf Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl havanın sıcak olması bir süre sonra cinnet geçirttiriyor insana 0 0 Yorumla
aliozcan77 Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Çok uzatıyorsunuzKısa olunca şekil sorunu ortadan kalkıyor 0 0 Yorumla
Meliss26 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Düzleştirmek ve 1 saat sonra aynı eski haline dönmesi 0 0 Yorumla
berfingnr Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Hava sıcaklığından dolayı saçlarımı açamıyorum ki şekillendireyim 0 0 Yorumla
GeceninKurdu Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Havalar ısındıkça, saç şekillendirmenin çok daha zorlu ve yorucu bir süreç haline gelmesi 0 0 Yorumla
mustafa_t Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Sıcak nem ter yapiyosun geri bozuluyor bence ugrasmaya gerek yok oldugu gibi daha iyi 0 0 Yorumla
merveaksoyy Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sıcaktan sekilendiremiyorumki sürekli bir topuz hali 0 0 Yorumla
noraannie Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yazın denizden kurumuş olan saçlarımdan nefret ediyorum bir çözüm bulun 0 0 Yorumla
TCFTHGNCY46 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Ne kadar şekilli yaparsak yapalım havanın sıcakligi nemi ile birlikte terleyip bozuluyor... 0 0 Yorumla
Zarif_Hatun Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Saç şekillendirmenin en zor yani artan nem oranı bence 0 0 Yorumla
elifleonuo Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Kıvırcık saçlılar için sac düzlestirmek oldugunu soyleyeuim cok sıkıcı bir is 0 0 Yorumla
elifsavage Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Nedenini bilmiyorum ama saçlarım hep kabarıyor yazın.:/ 0 0 Yorumla
ӄıʋıʀƈıӄ01 Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Sıcakta şekil almıyor saç alsada boynuma yapışıyor malum adana sıcağı bir başka. 0 0 Yorumla
gecenintenhasi_ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sıcak ve nem sebebiyle saçın şekil alması zorlaşsa da benim için genel olarak zor bir yanı yok ☀️ 🏝 0 0 Yorumla
Gokce_Al Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Yaani havalar sıcak o yüzden dışarı çıkası gelmiyor insanın. 0 0 Yorumla
berfubayav Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Saçınız ince telli ve yaşadığınız memleket nemli ise yaz ayları görüntünüz facia oluyor! 0 0 Yorumla
frequinn Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Böyle yatağa yatınca batması kenarlarının saçım uzundu baya kestirdim 0 0 Yorumla
mahir_sire Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Bana kalırsa kuaförde o fon makinesinin sıcaklıhina katlanmak 0 0 Yorumla
Muallim35 Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Saç beyazlığını gdermede erkekler olarak çekimseriz 0 0 Yorumla
Yıkıkliseli Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl saçlarım iyice yıprandı ve güneşten rengi de açıldı saçma sapan bir renk oldu 0 0 Yorumla
isin_ilginci Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl sıcak ve nemin sürekli insanı zor duruma sokması bezdirmesi olabilir 0 0 Yorumla
Endless1126004 Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Saçlarım kıvırcık her düzleşirdiğimde kabarıyor 👎🏼 0 0 Yorumla
sevdakale Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl 😱😱😱yaz aylarında saçlar asla şekillenmez ya da uzun sürmez 0 0 Yorumla
Saherkez Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sacımı yapıp dışarı cikiyorum o kadar ugrasiyorum ama hemem bozuluyor 0 0 Yorumla
SonsuzAşk_ Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Sıcaklarla birlikte artan nem oranı yüzünden saçların dakikalar içinde bozulması 0 0 Yorumla
GizlilikÖnemliiii Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Tam beni Anlatmış Sicaklara Karşı dikkat etmem gerekiyor Yardımcı Oldun Teşekkür ederim 0 0 Yorumla
Erkeğiniz777 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Fön çekersin az bir rüzgarda dağılır uğraşılmaz abi en iyi kısa saç :) 0 0 Yorumla
Bad_women Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Aman bozulsun yahu her halim ayrı bir güzel😎😎 zcdfghjll🤣🤣 0 0 Yorumla
cemkuyucuoglu Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Yaa hem yazın uyurken saçım batıryordı kestirdim ya 0 0 Yorumla
bengonvil Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl sıcak sıcak sıcak ve saçlarımın dökülmeye başlamış olması da olabiğlir 0 0 Yorumla
Hazal234 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Çünkü gerçekten de tam olarak böyle olduğundan bunu seçtim 0 0 Yorumla
TEKLATT Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Soğuk hava ile fön çekiniz sizde. Ah ne kadar dertli insan varmış 0 0 Yorumla
komikmianam Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl öyle oluyor genelde çünkü deniz suyundan kaynaklı olması 0 0 Yorumla
Azory Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Düz saçım var dışarı cikiyorum en ufak esintide veya sıcakta anlima yapışıyor kajskaka 0 0 Yorumla
YeşimGüneş Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Keşke saçlar bu kadar suya neme güneşe karlı hassas olmasa 😔 0 0 Yorumla
KingKiss Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Sıcak havada terliyoruz ve saç dağılıyor, şekillendirici ya da jöle eriyip suratımıza yapışıyor 0 0 Yorumla
aryamgecem Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Benim saçım aşırı düz ve sürekli elektirikleniyor bunlar boş bisürü. Şey denedm 0 0 Yorumla
Sarahq Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hele bir de Antalya gibi bir yerde yaşıyorsanız biraz daha zorlu geçiyor 0 0 Yorumla
ceylinselen Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Yaptıktan sonra hemen eski haline dönüyor berbat bir şey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
216Cevap
Sıcaklarla birlikte artan nem oranı yüzünden saçların dakikalar içinde bozulması tam beni anlatmış. 🙂
Kıvırcık saç en zoru bence... Kabarıyor kuruyor açılmıyor birde daha çok terletiyor yaşayan bilir👌🏾👌🏾👌🏾👌🏾
Çokta şeyimde değil açıkçası.
dağınıkta birşeye benziyor.
temiz tutuyorum yazın özellikle yetiyor.
Hiç uğraşmıyorum zaten dayanılmaz be bu sıcakta koca saç bide kıvırcık geberirim yap topuz rahat et 😂😂
Saç şekillendirmek gerçekten bağzen çok zahmetli olabiliyor. Birde yazın hiç sormayoın aşırı yağlanma sonucunda işkence oluyor.
Saçımı duştan sonra topuz yapıyorum sonra topuzu açıp duşa gidiyorum. Yaz mevsimini hiç sevmiyorum hep pırasa modu
Bence sacimizi duzlestirmek istedigimizde dalgali saclar yazin terleme yapiyor ve hemen eski seklini aliyor bu cok zod
hava sıcak vallh
Yazı sevmememin en büyük sebebi. Çabucak bozulan saçlar. Ben her şeyi mahvediyor. Hele ki akdenizliyseniz.
Sıcaklıkla şekil veriyoruz ama sıcağa çıkınca nemden hemen bozuluyor amaaan yapmıyorum zaten kabarırsa kabarsın
düzleştirici tarak alın en güzeli 5 dakkada ve sıcaktan terletmiyor ben grundıg marka öneririm ekonomik ve başarılı
Yaz gunlerinde saci sekillendirmenin en zor yani ozellikle erkekler için terlemek terleyince saclar yapisiyor ve sekillendirmel bir hayli zorlaşıyor
Yaz aylarında saç şekillendirmek zor çünkü sıcak hava, ter, bunalım derken saça bakım yapma oranı düşüyor. Allah bayanlara yardım etsin :)
gerçekten hepsi bıktırıcı olaylar ilkokul çocuğu gibi etrafta dağınık saçla gezmek zorunda kalıyoruz artık saldım umurum da değil
Hem hava çok sıcak hem de denizden güneşten boyadan yıpranan bu saçı bir de şekillendirmek çok zor en iyisi köpük mis
Saçım çok kalın ve uzun yaz aylarında çok zorlanıyorum ara makas attırdım ama gene aynı değişen bir şey yok.
sıcak havadan veya rüzgardan dolayı yüze gelem, şekli bozulan saçlar..
Aynen
Topuz yapın gitsin ne uğraşıyoruz ki ya da bir at kuyruğu felan filan
Düzleştirince terleyince düzlüğün kaybolması dalgalanması
Valla bütün seçenekler diyebilirim saçlar yandığı için düzeştirme bile problem düzleşmiyor çünkü :)
Terleyen saç derisi çabuk yağlanıyor ve saç şekli hızlı bozuluyor.
Saçlarım denize girince yıpranıyor tuzlu su olunca tabi :/
havanın sıcak olması bir süre sonra cinnet geçirttiriyor insana
Çok uzatıyorsunuz
Kısa olunca şekil sorunu ortadan kalkıyor
Düzleştirmek ve 1 saat sonra aynı eski haline dönmesi
Hava sıcaklığından dolayı saçlarımı açamıyorum ki şekillendireyim
Havalar ısındıkça, saç şekillendirmenin çok daha zorlu ve yorucu bir süreç haline gelmesi
Sıcak nem ter yapiyosun geri bozuluyor bence ugrasmaya gerek yok oldugu gibi daha iyi
Sıcaktan sekilendiremiyorumki sürekli bir topuz hali
Yazın denizden kurumuş olan saçlarımdan nefret ediyorum bir çözüm bulun
Ne kadar şekilli yaparsak yapalım havanın sıcakligi nemi ile birlikte terleyip bozuluyor...
Saç şekillendirmenin en zor yani artan nem oranı bence
Kıvırcık saçlılar için sac düzlestirmek oldugunu soyleyeuim cok sıkıcı bir is
Nedenini bilmiyorum ama saçlarım hep kabarıyor yazın.:/
Sıcakta şekil almıyor saç alsada boynuma yapışıyor malum adana sıcağı bir başka.
Sıcak ve nem sebebiyle saçın şekil alması zorlaşsa da benim için genel olarak zor bir yanı yok ☀️ 🏝
Yaani havalar sıcak o yüzden dışarı çıkası gelmiyor insanın.
Saçınız ince telli ve yaşadığınız memleket nemli ise yaz ayları görüntünüz facia oluyor!
Böyle yatağa yatınca batması kenarlarının saçım uzundu baya kestirdim
Bana kalırsa kuaförde o fon makinesinin sıcaklıhina katlanmak
Saç beyazlığını gdermede erkekler olarak çekimseriz
saçlarım iyice yıprandı ve güneşten rengi de açıldı saçma sapan bir renk oldu
sıcak ve nemin sürekli insanı zor duruma sokması bezdirmesi olabilir
Saçlarım kıvırcık her düzleşirdiğimde kabarıyor 👎🏼
😱😱😱yaz aylarında saçlar asla şekillenmez ya da uzun sürmez
Sacımı yapıp dışarı cikiyorum o kadar ugrasiyorum ama hemem bozuluyor
Sıcaklarla birlikte artan nem oranı yüzünden saçların dakikalar içinde bozulması
Tam beni Anlatmış Sicaklara Karşı dikkat etmem gerekiyor
Yardımcı Oldun Teşekkür ederim
Fön çekersin az bir rüzgarda dağılır uğraşılmaz abi en iyi kısa saç :)
Aman bozulsun yahu her halim ayrı bir güzel😎😎 zcdfghjll🤣🤣
Yaa hem yazın uyurken saçım batıryordı kestirdim ya
sıcak sıcak sıcak ve saçlarımın dökülmeye başlamış olması da olabiğlir
Çünkü gerçekten de tam olarak böyle olduğundan bunu seçtim
Soğuk hava ile fön çekiniz sizde. Ah ne kadar dertli insan varmış
öyle oluyor genelde çünkü deniz suyundan kaynaklı olması
Düz saçım var dışarı cikiyorum en ufak esintide veya sıcakta anlima yapışıyor kajskaka
Keşke saçlar bu kadar suya neme güneşe karlı hassas olmasa 😔
Sıcak havada terliyoruz ve saç dağılıyor, şekillendirici ya da jöle eriyip suratımıza yapışıyor
Benim saçım aşırı düz ve sürekli elektirikleniyor bunlar boş bisürü. Şey denedm
Hele bir de Antalya gibi bir yerde yaşıyorsanız biraz daha zorlu geçiyor
Yaptıktan sonra hemen eski haline dönüyor berbat bir şey