Karantina günlerinde saçımı uzatma kararı aldım. Bayada saçım uzadı.. Berbere gidip toplattırsam mı diye düşünüyorum ama berberlere pek güvenemiyorum saçımı iyice kısaltırlar diye o kadar emek verip bu seviyeye getirdim sonuçta.. (Daha önce de saç uzatma kararı almıştım berbere dedim saçlarımı uzatıyorum ona göre ayar çek dedim koltuktan kalktığımdan saçlarımın yarısı gitmişti. Ondan berberlere pek güvenemiyorum.)
Bende dün ilk defa berbere gittim 3 aydır. Berber çok samimi arkadaşım olduğu için kesim konusunda güveniyorum kendisine. Bence enseni ve favorilerini ve kulak çevresini temizletebilirsin. Açık açık beğenmediğinde berbere söyleyeceksin. Koltuğa otururken güzel kardeşim kesebileceksen kes buradan memnun ayrılmazsam sıkıntı yaşarız. Diye uyaracaksın. Şu anki berberime ilk gittiğimde (8 sene önce) aynen bu diyaloğu kurmuştum ve oda bana demişti ki; Beğenmezsen sende benim saçımı kesersin ödeşiriz. Sonuç itibariyle 8 senedir samimi bir dostluğumuz var her ay 2-3 gece birlikte takılırız. :D
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dediklerin çok mantıklı geldi bana o zaman berber yolu gözüktü. Teşekkürler
Saçlarım senin gibi dalgalı olsun isterdim bro üstleri sakın kestirme uzasın mükemmel şekil alır. Ben dağınık tarz yapmak için her sabah yarım saat uğraşıyorum spor giyindiğim zaman.
Soran
+1 yıl
Allah kolaylık versin her sabah uğraşmak zor oluyordur. Üstleri kestirmem zaten üstleri uzatıp bağlamak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Bende dün ilk defa berbere gittim 3 aydır. Berber çok samimi arkadaşım olduğu için kesim konusunda güveniyorum kendisine. Bence enseni ve favorilerini ve kulak çevresini temizletebilirsin. Açık açık beğenmediğinde berbere söyleyeceksin. Koltuğa otururken güzel kardeşim kesebileceksen kes buradan memnun ayrılmazsam sıkıntı yaşarız. Diye uyaracaksın. Şu anki berberime ilk gittiğimde (8 sene önce) aynen bu diyaloğu kurmuştum ve oda bana demişti ki; Beğenmezsen sende benim saçımı kesersin ödeşiriz. Sonuç itibariyle 8 senedir samimi bir dostluğumuz var her ay 2-3 gece birlikte takılırız. :D
Dediklerin çok mantıklı geldi bana o zaman berber yolu gözüktü. Teşekkürler
Saçlarım senin gibi dalgalı olsun isterdim bro üstleri sakın kestirme uzasın mükemmel şekil alır. Ben dağınık tarz yapmak için her sabah yarım saat uğraşıyorum spor giyindiğim zaman.
Allah kolaylık versin her sabah uğraşmak zor oluyordur. Üstleri kestirmem zaten üstleri uzatıp bağlamak istiyorum
45 yaşında profesör gibisin kardeşim git kestir modern bisey yaptır
Lakabımda profesör😀
Hafif uğur karakullukçu ya da benziyosun
İlk kez ona benzeten biri çıktı genellikle yüzümü gören Mert Güngördüye benzetiyor
Onu tanımıyorum ama birilerine benziyosun 🤣
Gitme iyi böyle
Çelişki ortamı var, virüs yok. Git berbere.
Berberine göre değişir dostum.