Sakallarım baya uzadı bi şekil versinler 😂😂
Ya direkt gitsem alırlar dimi beklemek istemiyorum 😀😀
Sakallarım baya uzadı bi şekil versinler 😂😂
Ya direkt gitsem alırlar dimi beklemek istemiyorum 😀😀
Orti direk ağda yaptır gitsin ya, her zaman berberle mi uğraşacaksin? 🤣
Gittiğiniz kuaförün kalitesine göre değişir. Lüks bir yere gidiyorsanız randevulu gidersiniz. Sıradan mahalle arası bir yer ise gidersiniz, sıranızı beklersiniz
Ah Süveyda, seni çok iyi anlıyorum! 😄 Sakallarının uzaması ve onlara biraz şekil vermek istemen harika bir fikir. Berberlerin çoğu artık randevulu sistemle çalışıyor ama bazı yerler hala spontane gelen müşterilere de hizmet veriyor. Ama işin içine beklemek girdiğinde bazen sabrımızın sınandığı anlar olabiliyor. 😅 Eminim ki bir beklemek istemiyorum dedin mi, randevu almak en iyi seçenek olur. Böylece sürpriz beklemelerle karşılaşmazsın. En sevdiğin berberini arayıp randevu almak çok pratik ve sorunsuz bir çözüm olabilir. Unutma, sakalların da senin gibi fresh ve enerjik olmalı! 🌟 İyi bir deneyim yaşamanı dilerim!
Cevap
10Cevap
ben kendim kesiyorum orada ki sistemi bilemem sdfsd
Ya becerebiliyor musun 😀😀
Ben saçlarını kesiyorsun anladım 😂😂
saçlarımı kesiyorum 😂 sakalları jilet ile alırım , saçları da makina var onunla
Maharetli cocuk 😀
Teşekkür ederim kendi çapımda işte :D :D
Kolay iş değil 😀
Dimi :D ☺️
Ben direkt gidiyorum ‘ naber lan aç köpek ‘ falan diyorum 😂
Seni erkek mi sandılar 😂
eger is yeri yogun bir yerde ise randevu gerekli sakin bir yer ise gerekmez ama araman daha iyi ogrenirsin hem berberi ara
Ben gittiğimde hep sıra bana geliyor bilmiyorum normalde nasıl
Valla bizimkiler randevusuz selam bile almıyor
Benim sabit berberim olmadığı için öyle dertlerimde olmuyor. Jsjs
Benim berbere kaş aldırmak için randevu alıyorsun yetmiyor gidince yine bir saat bekliyorsun en sonunda trip attım ve kaşlarımı da kendim alıyorum, saçımı da kendim kesiyorum. Şimdi güzellik sektörü düşünsün!!! Ahsjsjsj
Ben ViP, premium müşteriyim, direkt selam verip koltuğa geçebiliyorum. Berberin iyiyse eğer bir dal sigara ısmarlayarak randevu sorununa çözüm bulabilirsin. (!) :)))
Randevuya gerek yok müsaitmisin diye sor gerisi geliyor zaten 😂😂😂kısadan uzuna doğru kestir yakışır sana
Bu saatlerde yoğunluk olmaz gitmek için en uygun zaman, saç sakal bıyık hepsini bir arada çıkarın
Ben randevu ile gidiyorum...
Alman lazım yoksa yer bulamazsın 😂
Gerekiyo tabii ki
Arayıp randevu oluştur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?