Saçlarım çok kıvırcık ve gür, haliyle biraz geç kuruyor. Benim saç kurutma makinem de o kadar güçlü değildi bozuldu maalesef. Kıvırcık saçlar için saç kurutma makinesi önerileriniz neler? Motorunun güçlü olması benim için önemli.Kıvırcık saçlar için saç kurutma makinesi
Kıvırcık saçlar için saç kurutma makinesi önerir misiniz?
Benim saçlarımda kıvırcık ve gür. Ben kuaförlerde kullanılan sanayii tipi saç kurutma makinesi aldım. Onlarında kendi aralarında yükseklik derecesi var. Kuaförlerden bilgi alıp satın alabilirsin.
Motorunun güçlü olması gerektiğine katılıyorum. Kıvırcık saçlar ayrı bir özen istiyor. Üstelik bazı saç kurutma makineleriyle kuruttuktan sonra saçlar çok fazla kabarıyor. En iyisini bulmak şart, senin için süper bir önerim var :)
Kıvırcık saçlar için en iyi saç kurutma makinesi: Dyson Supersonic
V9 dijital motora sahip, diğer saç kurutma makinelerine fark atan bir gücü var :) Saçları hızlıca kurutmak ve hassas bir şekilde şekillendirmek için güçlü bir hava jeti oluşturuyor. Isısı ve gücü kolayca ayarlanıyor, ısıyı sürekli kontrol ederek aşırı ısıdan kaynaklı yıpranmaların ve mat görünümün önüne geçiyor.
Manyetik şekillendirme aksesuarları sayesinde her saç tipine uygun!
Deneyen kişilerin videolarını izleyebilirsiniz :) Başlıkları mıknatıslı çok kolay bir şekilde değiştirilebiliyor. Kabarıklığı azaltmak, kıvırcıklığı eşitlemek için difüzör başlığı da bulunuyor elbette. Bu da kıvırcık saçlıların işini çok kolaylaştırıyor. Bir yandan saçlarınızı kurutup, bir yandan da şekillendirebilirsiniz. Şekillendirme öncesinde krem kullanırsanız, daha kalıcı saç modeline sahip olabilirsiniz.
Bu konuda gadası piyasada satılan saç kurutma makineleri pek iş yapmıyor. İş yapan saç kurutma makinası dyson'dur. Biraz fiyat olarak yüksek gelebilir ama her şekilde işine yarar.