Saçlarımın kıvırcık halini herkes bana çok yakıştırıyor, fakat ısısı mı yeterli gelmiyor bilmiyorum bendeki maşa hiç güzel yapmıyor. Bana güzel bir saç kıvırcıklaştırma makinesi önerir misiniz? Kullanımı olay olursa çok sevinirim.Saç kıvırcıklaştırma makinesi
Saçlarımıza istediğimiz modeli elde etmek için ısı uyguluyoruz, haliyle zamanla saçlarımızda yıpranmalar meydana geliyor, saçlarımız matlaşıyor ve canlılığını yitiriyor. Bu sorunu ortadan kaldıran bir saç şekillendirici önerim var :)
En iyi saç kıvırcıklaştırma makinesi: Dyson Airwrap Saç Şekillendirici
Dyson Airwrap saçlara şekil vermek için hava akımını kullanıyor ve coanda etkisi yaratarak saçı kendine doğru çekerek şekillendiriyor. Bu sayede saç şekillendirmede zorluk yaşamıyoruz. Özellikle kıvırcık bukleler kendiliğinden oluyor gibi :)
Bir tarafımızı kıvırcık yaptığımızda, diğer tarafımız tersimize gelir :) Dyson'ın bunu düşünerek iki yöne doğru da dönen başlık üretmesi müthiş bir detay :) Bu sayede iki yanımızda da simetrik buklelere sahip olabiliriz.
Dyson Airwrap saçları şekillendirmek için hava akımını kullanıyor ve ısıyı saniyede 40 kez ölçerek kontrol altına alıyor. Bu sayede saçlarımız yıpranmıyor, canlılığını yitirmiyor. :)
Makinayı bilmem orjinalinden makinalı benımkıde😂 şeyi kesin kullan. Elidorun bukle belirginleştirici kremi. Fıstık yeşili bir kutuda. Onu kullan gerisini seyret