Sessiz çalışan saç kurutma makinesi önerinize ihtiyacım var arkadaşlar :) Ben genellikle gece oturan ve duşumu gecenin bir vakti alan birisiyim :) Gece geç saatlerde rahatlıkla kullanabileceğim bildiğiniz sessiz saç kurutma makinesi tavsiye eder misiniz? :) En sessiz saç kurutma makinesi hangisi sizce?En sessiz saç kurutma makinesi
Sessiz çalışan bir saç kurutma makinesi önerir misiniz?
Eskiden saçlarımı gece yıkıyorsam havluyla sarıp öyle uyuyordum :) Tabii ki de rahatsız edici oluyor ama yüksek sesli saç kurutma makinesi kadar değildi :D Haliyle sonrasında sessiz fön makinesi, sessiz saç kurutma makinesi arayışına geçtim. Araştırmalarım gösterdi ki başkalarını rahatsız etmemeyi değil de daha çok saçlarımızın iyiliğini düşünmek gerekiyormuş :) Bunun için ilk önerim saçların için en iyisi olacak, güçlü motora sahip bir saç kurutma makinesi olacak..
Sessiz saç kurutma makinesi tavsiyelerim
1. Dyson Supersonic Saç Kurutma Makinesi
Dyson Supersonic Saç Kurutma Makinesi
En az ses çıkaran saç kurutma makinesi arayanlar için mühendislik harikası olduğunu söyleyebilirim :) V9 dijital motoruyla diğer saç kurutma makinelerinden daha hızlı ve güçlü. Isıyı otomatik olarak ayarlayan teknolojisiyle saçlarda yıpranmalar önleniyor. İçerisinde hassas saçlar için başlık da bulunuyor. Aşırı ısı uygulaması saçların parlaklığını engelliyor ve yıpranmalara sebebiyet veriyor. En kısa sürede, aşırı ısı olmadan saçları kurutmanın formülü bu saç kurutma makinesi olabilir :) Motoru çok güçlü olsa da çıkardığı ses hiç de rahatsız edici değil.
Sessiz saç kurutma makinesitavsiyelerimde 2. sırada Rowenta var. Rowenta sessiz saç kurutma makinesi kabarmayı önleyen iyonizer teknolojisiyle en çok tercih edilen sessiz saç kurutma makinesi olabilir :) Geç saatlerde saçları kurutmak için mutlaka sahip olmalı diye düşünüyorum.
3. Powertec Tr 701 Sessiz Saç Kurutma
Sessiz çalışan saç kurutma makinesi
2500 W gücünde, fiyatı oldukça makul olan ve sessiz çalışan saç kurutma makinesi. Fiyatına göre işlevinin de ortalama olduğunu söyleyebilirim.
4. Philips Drycare Essential
Sessiz saç kurutma makinesi tavsiye
Sessiz çalışan saç kurutma makinesi arıyorsanız, bu seçeneği de değerlendirin derim :) Saçları kuruturken eşit ısı dağılımı yaparak saçların yıpranmasını önlüyor. Uzun saçlar için de hemen kuruma sağlıyor, yani performansı güzel. Sesi çıkıyor ancak diğer saç kurutma makineleri kadar rahatsız edici, üst katlara ulaşacak bir ses değil. Sessiz saç kurutma makinesi tavsiyesi arayanlar bu seçeneği de mutlaka değerlendirmeli.
5. Remington D4444 Shine Therapy
Saç kurutma makinesi sessiz
Saç kurutma makinesi sessiz olmasa bile en iyi performansı vermelidir. Remington'un bu saç kurutma makinesi mikro buhar teknolojisiyle saçları kurutuyor, bu sayede saç tellerinde bulunan nem daha küçük damlalara dönüşerek hızlı bir şekilde kuruyor. Ses düzeyi yine diğer saç kurutma makinelerinden daha katlanılabilir. Dünyanın en sessiz saç kurutma makinesini arayanlara önerilerim bu kadardı :)
aman aman şimdiki de küçük boyundan fazla ses çıkartıyor zaten istemem. teşekkürler. çoğu mağaza doğru düzgün denettirmiyor yine de gezip araştırıcam bakalım mecbur
ben 63 desibel ses seviyesindeki Ventoso markasının V5 modelini kullanıyorum. karşılaştırdığımda diğer makinelere göre daha sessiz. ayrıca profesyonel tip makine olduğunu göz önünde bulundurunca çok başarılı.
En İyi Cevaplar