Saçlarım kalın telli, gür ve uzun. Bu zamana kadar düzleştirici kullandım ama istediğim sonucu vermedi. Daha kaliteli ve istediğim sonucu alacağım saç düzleştirme makinesi almak istiyorum. En iyi saç düzleştirme makinesi nedir?Saç Düzleştirme
En iyi saç düzleştirme yöntemi ya da düzleştiricisi nedir?
Düz saç sevenler olarak, en iyi saç düzleştirmecihazı arıyışı içine giriyoruz. Düz saçta en iyi sonuca ulaşmak için birçok yöntem bulunmakta.
Saç düzleştirme yöntemleri ile saçların dümdüz olsun!
Saç düzleştirme öncesi ve sonrası saç spreyi uygula
Saç düzleştirme öncesi ve sonrası saç spreyi uygulamalısın. Bu şekilde saçlarının modeli çok daha uzun süre dayanacak ve saçların kabarmamış olacak. Ayrıca bu yöntem saçlarının yıpranmasını da önlemiş olacak.
Doğru saç düzleştirme yöntemleri uygulanmalı
Saçlarını düzleştirmeden önce eşit parçalara ayırmalısın. Ondan sonra parça parça düzleştirmelisin. Bu yöntem saçlarının daha iyi düzleşmesini sağlayacak.
Doğru düzleştirici önemli: En iyi saç düzleştirme aleti Dyson Airwrap!
saç düzleştirme
Saç düzleştirmenin yanında, düzleştirmek için kullandığımız saç düzleştiriciler de çok önemli. En iyi saç düzleştirici olarak benim tavsiyem Dyson Airwrap! Başlıkları sayesinde istediğimiz gibi saçlarımızı şekillendirebiliyoruz. Güçlü motoru sayesinde kalın telli ve gür saçlarda bile etkisini en iyi şekilde gösteriyor. Aşırı ısı olmadan saçlarımızı düzleştirme imkanı da sağlıyor. Bu şekilde saçlarımız yıpranmamış ve zarar görmemiş oluyor. Saç tipin ne olursa olsun en iyi sonucu alacağından eminim.
Ben şu an King'in saç düzleştirici ürününü kullanıyorum. Saçlarımı yakmıyor ve saç tellerim de kırılmıyor. Saçlarımı düzleştirdiğim zaman hemen bozulmuyor ve gün içerisinde düzleştirildiği çok belli oluyor. Saçlarımı kağıt gibi dümdüz yaptığı için bundan sonra bu ürünü hep kullanabilirim.
Saç düzleştirici saç için zararlı. Benim arkadaşımın kızı ortaokuldan beri saçlarını düzlüyordu çok gür saçları şu an 23 yaşında ve neredeyse kel. Brezilya fönü, keratin bakımı içinde fotmaldehit dünyanın en zararlı ve kanserojen yöntemlerinden biri bunu da unutmayın sağlık sizin. Ben için de sls vesaireyi geçtim formaldehit olan şampuanları bile almıyorum. Karar tabiki senin.
Benim saçlarımda senin gibi. Remington kullanıyorum bu ürün ıslak saçta kullanılıyor ve saçı kırmıyor bu yüzden. Hem kurutuyor hem düzleştiriyor. Geniş plaka olduğundan uzun saçlar için birebir ve işlem kısa sürüyor
Arkadaşlar ben kuaförüm. Saç düzleştiricisinin yöntemi falan yok. Saçlarını mahvediyorsunuz. Alışıyorsunuz duzlestirmeye fön çektiğiniz zaman bile tutmuyor en iyi yöntemi falan yok şu laneti saçınıza suremyin. Çok pişman olursunuz. Fon cekin arkadaşlar.
Philips düzeltiricim var fakat önemli olan bu değil saçlarıma çok fazla bakım yapıyorum haliyle şekil alması çok kolay oluyor düzleştirsem veya maşa da yapsam sprey, köpük sıkmadan yıkayana kadar saçlarım bozulmaz
En İyi Cevaplar