Kıvırcık saçları dümdüz hale getirmek hem çok zaman alabiliyor hem de biraz zor olabiliyor. Fakat gelişen teknoloji sayesinde her şeye bir çare bulunuyor :) Kıvırcık saçları bile pürüzsüz düzlüğe ulaştıran harika bir düzleştirici var artık!
Kıvırcık saç için en iyi düzleştirici: Dyson Corrale
Kıvırcık saç için en iyi düzleştirici
Dyson Corrale bilinen tüm düzleştiricilerden farklı, teknoloji harikası :) Esneyen plakalara sahip ve bu sayede saçları bir arada tutuyor, her saç telinin eşit şekilde düzleşmesini sağlıyor. Kıvırcık saçlar için bu özelliği kesinlikle harika, çünkü bildiğiniz gibi kıvırcık saçlar düzleştirirken daha çok dağılıyor, bazı saç telleri plakaların dışına çıkıyor :D Sonucunda yarı dalgalı yarı düz saç elde ediliyor :D Esneyen plakalar sayesinde tek geçişte dümdüz saçlar hayal değil!
Azaltılmış ısı kullanımıyla düz ve sağlıklı saçlar!
Dyson Corrale
Azaltılmış ısı kullanımı sayesinde mükemmel bir performans sunuyor. Plakalar üzerindeki ısı saniyede 100 kez ölçülüyor ve ısı aşımı engelleniyor. Bu sayede seçtiğimiz dereceyi aşmadan, elektriklenme olmadan dümdüz saçlara kavuşabiliyoruz.
Kablosuz kullanım imkanı: Saçlarını istediğin yerde şekillendir!
Dyson corrale
Dyson Corrale saymakla bitmeyen özelliklere sahip :) Wow dedirten özelliklerinden bir tanesi de kablosuz olarak kullanılması :) Ayna ile prizleri yakın mesafeye denk getirmek zorunda kalmayacağız, üstelik saçlarımızı istediğimiz her yerde şekillendirebiliriz :) Kablosuz şekilde 30 dakika kullanım imkanı sunuyor, 70 dakikada da tamamen şarj oluyor.
Bahsetmek istediğim en önemli özelliklerinden biri de 10 dakika boyunca hareketsiz kalınca kendi kendini kapatması. Bu sayede tüm riskler ortadan kalkıyor, içimiz de rahatlıyor :) Dyson tüm isteklerimizi düşünmüş ve harika bir düzleştirici üretmiş. Ben bayıldım doğrusu ara ara deneme videolarını izliyorum mükemmel sonuçlar çıkarıyor. Henüz deneme fırsatım olmasa da kullanan herkesin memnun kalacağından eminim 😍😍
İnsan soktayken ne yapacağını bilmez o anki telaşına ver normalde de senin için çaba sarf eden değer veren senin için koşturan biriyse mesafe koymana gerek yok , ama seni önemsemiyor aranızda pek samimiyet yoksa boşver zaten samimi degilsiniz
En İyi Cevaplar