Arkadaşalr hepinize selam. Erkek uzun saç bakımı hakkında yardımcı olur musunuz? Saçlarım uzun ve hafif dalgalı. Erkek için uzun saç modelleri nasıl yapılır? Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.erkek uzun saç bakımı
Uzun erkek saç modellini çok beğeniyorum. Saç şekillendiricin varsa birçok modeli rahatlıkla saçlarına uygulayabilirsin.
Erkek için uzun saç modelleri nasıl yapılır?
Dalgalı saç modeli
Saçların için hafif jöle ya da saç spreyi uygulayarak daha dalgalı görünmesini sağlayabilirsin. Maşa ile kıvırıp ardından jöle de uygulayabilirsin.
Düz erkek saç modeli
Saçlarını düzleştirici ya da fön yardımı ile düzleştirebilirsin. Saç spreyi uygularsan saçlarını uzun süre şekli bozulmadan kullanabilirsin.
Toplu saç modeli
Saçlarını hafif saç şekillendirici ile toplayabilirsin. Fön çektikten sonra gevşek şekilde toplayabilirsin.
Erkek uzun saç bakımı nasıl olmalı?
Doğru erkek uzun saç bakımı ile saçlarının hem bakımlı hem de daha kolay şekil almasını sağlayabilirsin. Saç yıkama sonrası saç kremi uygularmanı tavsiye ederim. Saç şekillendirirken saç spreyinden yardım alabilirsin.
Saç şekillendirme maşaları kullanabilirsin. Veya fön de çektirebilirsin. Toplu veya yarım toplu saçlar da güzel olur. Dalgalı bir görünüm verebilirsin. Nasıl istiyorsan tamemem senin zevkine kalmış olan bir şey.
Uzun saça şekil vermek kısa saça göre çok daha kolay dikkat etmen gereken konu temiz olması. Yıkadığın zaman daha kolay şekil verebilirsin. Saçının güçlenmesi için argan yağı kolay yarayabilmek için saç kremi tercih edebilirsin. Daha sonra yüzüne göre saçını bir tarafa yatır nasıl yakışıyorsa, ortadan ayırmak kötü ve özgüvensiz gösterir.
Ahh ahha 27 yil uzun kullandim agustosta kestirdim ( birde askere giderken) cok pismanim:( erkek kuaforlerinden uzak dur beceremiyor cogu hos ben son yillarda lendim kesiyordum uZun sac daha iyi:))
Erkeklerde genelde dalgalı modeller çok başarılı. Deniz tuzu spreyi ile yapılıyor ve muazzam oluyor gerçekten. Ama ben yarım at kuyruğu ve topuz modelleri de çok yakıştırıyorum.
En İyi Cevaplar