var... kısa saçlı kadınları çok seksi buluyorum... çünkü boyun bölgesi beni çok tahrik eder...
ancak kısa saç her kadına gitmez... bir kere şişko kadına gitmez... mutlaka narin bir vücut olmalı... ikincisi çok uzun kadına da gitmez... biraz minyon olmalı
ve hepsinden önemlisi yüz yapısı uygun olmalı... o da uygunsa ben inanılmaz tahrik oluyorum kısa saçlı kadınlardankendim de sırtıma kadar uzun saçlıyım... o yüzden kısa saçlı kadın, uzun saçlı erkek şeklindeki şizofrenik kombinasyon bana ilgi çekici geliyor... zaten ilişkilerde de ipleri kadının eline bırakmayı severim...
Valla benim görüşüm kadını güzelleştiren ve estetik katan birşey varsa o da saçlarıdır. Ve yine uzun ve canlı,. doğal saçlar hep daha hoş ve çekici gelir bana. Ama zevk meselesi, kendisini kısa saçla daha güzel bulan birisine de kıs saç yakışır, bunun aksini söylemek bana düşmez. Tercih ve zevk meselesi..
Var evet. Kısa saçın yakıştığı birçok ünlü kadın var Tuba Büyüküstün, Nesrin Cavadzade gibi. Bunlar zaten güzel kadınlar ama kısa saç çekicilik katıyor.
kimi kadına yakışır mesela wivona ryder ursula andres ve kim novak gibi yıldızlara kısa saç çok yakılır kim hariç diğerlerinin uzun saçlı halleride var
Tipine sana yakışmasına göre değişir kısa veya uzun olmalı diye şart koşulmasını doğru bulmuyorum bana yakışmaz sana yakışır, güzel örnekler görüp kestirdiğinde kötü olunca sonra hayal kırıklığı
- "Kısa saçlı kadın çekicidir." diyemem de kısa saçlı olduğu için çekici olan kadın var ya da saçlarını kısa kestirdiğinde daha çekici görünen kadın var; diye düşünüyorum.
Eğer ki o kısa saçı taşıyacak güzellikte yoksa, çekicilikten fersah fersah uzak olur kadın. Bu yüzden elde edilmesi oldukça güç bir çekiciliktir. Hem yüz şeklinin kısa saça uygun olması gerekir, hem uygun model ve rengi bulmak gerekir. Uzun iş.
Yüz hatları guzel. kadınlara yakışır Mesela gülben ve tuğba gibi ünlüler Ama yüz güzelliği iyi degilse kisa sacta iki kat daha cirkinlesirsin Ayrica uzun sacin ayrı bir havası var
Yuzune uygun ve esinin ehli bir kuafor r elinden cikmis bir sac olursa elbette sahane olur bence kisa sac hem daha genc daha enerjili gosteriyor kadini
Evet.. Bazı kadınlara kısa saç yakışır... Mesela, Canan kaftancıoğlu na kısa saç yakışıyor... Fakat, Tuba Büyüküstün ile Birce Akalay a kısa saç hiç yakışmıyor...
Maskülen tarza sahip kimseler oldukça dikkat çekici oluyor ama sen yine de saclarini kesmeye buradaki yorumlarla karar verme çünkü herkeste güzel durmaz.
En İyi Cevaplar