Uzun bakımlı saçlar güzeldir; herkes özenir kabul. Ancak omuz hizasında, bakımlı saçlar beni benden alıyor. Çok çekici ve güzel buluyorum. Sizce kadınlara en uygun saç boyu nedir?
Küt saçlı kadın çekiciliği diye bir şey var mı? Yoksa bu, kısa saçlı kadınlar için uydurulmuş bir efsane midir?
Kimisine çok yakışıyor, kimisine sadece küt yakışıyor, bazılarına uzun saç çok kötü gösteriyor. Kadından kadına değişir. Ama küt saçlıları severim ben bu arada genelde. Ama şu da var küt saç gidiyorsa uzun saçta büyük ihtimalle gider zaten. İdeal kadın tipidir aslında küt gidenler.
Yüz şekline yakışıyorsa güzel duruyor. Küt saçın herkese yakışmadığı gibi uzun saçta herkese yakışmayabiliyor. O yüzden bütün olarak bakmalı kişi kendine. Giyim tarzınıda düşünerek yüzüne ve tarzına uygun saç modeli taşımalı.
kadın için standart saç boyu belirlemek bence yanlış olur. yüz hatları boy kilo vb bir sürü değişkene göre seçim de değişir. tabiki birde sizin saçınızı güzel ya da kötü bulan kişinin seçimleri önemli. kime göre? bazı kadınlara uzun düz saçları çok yakıştırıyorum, ama genelde omuza dökülen küt saçlarda fena durmuyor.
küt saç bu fotodaki gibimi oluyor... ben sezen aksunun gülümse adlı kasetindeki görüntüsü gibi biliyodum küt saçı... o dönemin nerdeyse tüm ergen dişileirnide küt saçlı olarak hatrlıyorum ne hikmetse...
Sadece küt saç için değil. Bence bir kadının saç modelini sık değiştirmesi, farklı modeller denemesi, herşeyden önce kendine güvenini, cesaretini, yaratıcılığını, rutin biri olmadığının kanıtıdır. Sürekli klasik uzun saçı kullanması ise, risk alamadığını, kendine güvenemediğini, korkak olduğunu gösterir. Hangi erkek, cesur, özgüveni yüksek, sıradanlığı sevmeyen, yaratıcı bir kadınla birlikte olmak istemez ki!
Kesinlikle her zaman kısa saçlı olgun kadınlar tercihimdir ve sevdiğimin de saçları öyle olsun isterim ki bir çok adamın benim gibi düşündüğünü de düşünüyorum şahsen kısa saçlı kadınlar beni benden alıp götürmüştür her dem. :)
herkese yakıştığını düşünmüyorum arada kafama eser küt kestiririm fotodaki saçları da ayn şekilde kestirdim bana yakıştığını söylüyorlar. ama yakışmayan gerçekten çok kişi gördüm. herkes kestirmemeli bence
şu güzeldir bu güzeldir demek yanlış bir sav bence. birde modacı dayatmaları var orası apayrı bir saçmalık. kişinin yüzüne göre yakışan saç tipi vardır kimisine kısa saç çok yakışır uzun kötü durur kimisine ise uzun çok yakışır kısa kötü durur.
Bana gör bir saçın uzunluğu tam kaburga kemiklerinin bitişi ile belin arasındaki çizgide olmalı. Kalçaya kadarda inmemeli Belden de uzun olmamalı. Benim saçımda küt kısa
Yani uzun saçın tabiki bir havasi var. Mesela en çirkin kızın saçları uzun gür olsun, o ona bir hava katacaktır. Oysa güzel bir bayanın küt saçı bile olsa onun gösterişli olmasına engel değildir.
Var. Kesinlikle var. Ya küt saçlı kadınlar tesadüfen güzel oluyor. ya da küt saç onları güzel yapıyor. Hastasıyım. Baktım mı gözlerimi alamıyorum. Of canım istedi bir tane küt saçlı biri olsa hayatımda offf offff.
küt saçla büyüdüm gençkızlığıma adım attığımda sıfır çekici hissettiğim için hep bir an önce küt saçtan kurtuliym derdindeydim. şu anda 8-9 senedir saçlarım uzun ve mutluyum!
Yüz tipine göre değişiyor ama küt saç, kısa saç yakışanada çok yakışıyor, müthiş bir hava katıyor, ayrıca her uzun saçta her kadına yakışmıyor, bazılarında avam duruyor...
Benim saçlarım sarı ve cok uzun. Küt saçı çok beğeniyorum ama her kuaför muhteşem yapamıyor o yüzden cesaret edemiyorum bakımı da zor biraz her an fon istiyor 😏
Sana katılıyorum. Bu ara aynı bu şekilde kestirmeyi düşünüyorum. Bence bele kadar kırık dolu incelmiş saçlar yerine omuzlarda ki saçlar kesinlikle daha bakımlı ve havalı duruyor.
küt saçı bende severim özellikle bir aralar miley cyrus'ın saç şekli vardı küt modeli ama biraz daha değişiği, o tarz saçlardan çok hoşlanırım. aşırı derecede hemide :D
Ben kapaliyim ammaa saclarim kisa cekici guzel falan değil sadece tatlı duruyo :))
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saclarim uzundu yazin kisa kestirdim cok yakisti ama uzunu da özlüyorum. Çekici bulanlar var. Daha bile iyi oldu diyen cok kisiyle karsilastim. Bence ya omuzdan yukarida ya da sirtin ortasindan daha uzun olmalı saç :)
valla çok çekiciler hayalimin kadınıdır küt saç yıllardır Amerikan filmleriyle büyüdüm hep o küt saçlı hatunlar gibi sevgilim olsun istedim olduda şimdi bir Kütük ile sevgiliyim mutluyuz
En İyi Cevaplar