Saç Bakım Garage Hair Repair Studio by Ahmet Cobain’de yenilenme şansın olsa ne yaptırırsın? (Sayfa 5) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2124 Garage Hair Repair Studio by Ahmet Cobain’de yenilenme şansın olsa ne yaptırırsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 45 kişi beğendi
_SonÇomarBükücü_ Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Saçımı sıfıra vurdururdum 1 1 Yorumla hellhathnofury +1 yıl ahahahah. Yorumla
Umut__halil Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Bir makimedem hersey var merak ettim 0 0 Yorumla
sevinceguzelhayat Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Çok güzel bir makineye benziyor 0 0 Yorumla
snowglobeee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 44% +1 yıl Boyatırdım güzel boyayan birini bulmak zor 0 0 Yorumla
AloneAqnel Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Ürün çok güzel ama maddi açıdan biraz pahalı 0 0 Yorumla
erosunoku0 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 55% +1 yıl Ben saç kurutma makinesi kullanmıyorum ki 0 0 Yorumla
Müthişanne Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Bir keratin bakımı yaptırsam hiç fena olmazdı 0 0 Yorumla
Uykucu7501 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Saçlarımi boyatırdım ve bakım yaptirirdim 0 0 Yorumla
LimonxL Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 34% +1 yıl Pek boyle seylere merakli oldugum soylenmez 0 0 Yorumla
Be5found Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 59% +1 yıl Saçlarım kıvır kıvır olsun istiyorum çok düzlee 0 0 Yorumla
HellooTaksimm Takip Et Xper 2 Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Bu fön makinası tek başına bir efsane zaten. 0 0 Yorumla
_prensesxx Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 30% +1 yıl Merak ettim doğrusu almayı düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Officegirl Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Saçlarımda devamlı iri dalgalar olsun isterdim 0 0 Yorumla
Erenyucell Takip Et Xper 3 Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Heyecan yapmayacağım en son şey bu olsa gerek 😂 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Doğal olarak saçlarımdan gayet memnunum 😄 0 0 Yorumla
thnight Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl boyatır bakım falan yaptırırdım herhalde. 0 0 Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% +1 yıl Rengine bir türlü karar veremediğim bir ombre 0 0 Yorumla
strawberry27woman Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Guzel bir saç kurutma makinasina benziyor 0 0 Yorumla
karamell35 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Saçlarımı düm düz yapmak isterdim kalıcı amaa 0 0 Yorumla
Fisnelicileek Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Saçlarımı baştan yaratmasını isterdim 0 0 Yorumla
MastaSenisteSensei Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Kısalmıyor yollar kavuşmuyor kollar rescpec 0 0 Yorumla
incierto1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 42% +1 yıl Epey güzel bişeye benziyor umarım gidebilirim 0 0 Yorumla
dağdagezenbalık Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 62% +1 yıl kardeşim kullanıyor ve aşırı memnun 0 0 Yorumla
Ulusid Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 47% +1 yıl Yeni bir saç kurutma makinesine ihtiyacım var 0 0 Yorumla
Rosegirl90 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl İstanbul'da olsaydm çok güzel olurdu.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
494Cevap
Saçımı sıfıra vurdururdum
ahahahah.
Sıfır numaraya vurdururum🤣🤣🤣
Iyi fikir etkili olurmu peki
Fiyat performans odaklı ürünler
👻kazan kazanabilirsen , heyecanı yeter
Ahenkle dans eden saçlar isterim
Keratinn yaptırırım sanırım
Bnce harika olurdu ama ama gec artik
Yanlardan kisalt ustu kaldin derdim 😁
Güzel bir ürün denemek isterim
Bir makimedem hersey var merak ettim
Çok güzel bir makineye benziyor
Kızıl bir ombreye hayır demezdim
Boyatırdım güzel boyayan birini bulmak zor
Kızıl yaptırırdım saçlarımı
Heyecandan öldüm ya da yodayım.
Keratin bakım yaptırmak isterdim
Denemeye değer bir teklif
Ooo neler yaptırılmaz ki?
Saç bakımı artı ışıltı yaptırmak isterdim
Ben çook çok heyecanlandım
Ürün çok güzel ama maddi açıdan biraz pahalı
Ben saç kurutma makinesi kullanmıyorum ki
Bir keratin bakımı yaptırsam hiç fena olmazdı
çok ama çok güzel olurdu yaa 😊😊😊
Saçlarımi boyatırdım ve bakım yaptirirdim
Saç da kalmadı ki başımızda
Pek boyle seylere merakli oldugum soylenmez
saçı doğal rengine boyatırdım 😊
Duz fön ceksin yeterli 😂😂
Saçlarım kıvır kıvır olsun istiyorum çok düzlee
Bu fön makinası tek başına bir efsane zaten.
Merak ettim doğrusu almayı düşünüyorum.
Saçlarımda devamlı iri dalgalar olsun isterdim
Duştan sonra Süper Saçlar 😂
Olabilirdi fakat saçlarimdan memnunum
karar vermek zor olurdu sanırım
Saç rengimibelki degistirmek isterim
Saçlarımı griye boyattırırırm
Heyecan yapmayacağım en son şey bu olsa gerek 😂
Doğal olarak saçlarımdan gayet memnunum 😄
Saçlara boya attırabilirim😅
boyatır bakım falan yaptırırdım herhalde.
Rengine bir türlü karar veremediğim bir ombre
Guzel bir saç kurutma makinasina benziyor
Tüm bakımları yaptırırdımmmmmmm
İşinde gerçekten çok iyi.
Hiçbirşey cilt bakımı yapıyor mu :)
Saçlarımı düm düz yapmak isterdim kalıcı amaa
Saçlarımı baştan yaratmasını isterdim
Kısalmıyor yollar kavuşmuyor kollar rescpec
Yenilerdim elbette neden olmasin haha
Epey güzel bişeye benziyor umarım gidebilirim
kardeşim kullanıyor ve aşırı memnun
Hiç kaçırmaz evet evet derdim
Yeni bir saç kurutma makinesine ihtiyacım var
Dyson iyidir de ya fiyatı 😁😁
Saçım yok olunca söylerim
İstanbul'da olsaydm çok güzel olurdu..
Saçlarımı seviyorum o yüzden profesyonellere emanet ediyorum.