Saç Bakım Garage Hair Repair Studio by Ahmet Cobain’de yenilenme şansın olsa ne yaptırırsın? (Sayfa 6) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2124 Garage Hair Repair Studio by Ahmet Cobain’de yenilenme şansın olsa ne yaptırırsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 45 kişi beğendi
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Saçlarımı komple kazıtmayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
Cruzeiros Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl bende bir tane var 7 yıldır kullanıyorum :D :D 0 0 Yorumla
Melekusk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Evde var 3 yıllık Kullandığım onu aldatamam😂 0 0 Yorumla
K9TEACHER0101 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 , eic 42% +1 yıl Saç mı kaldı gardaş. yinede sagolasin. 0 0 Yorumla
HazretiŞiha Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 38% +1 yıl saçlarımı gökkuşağı renginde boyatırdım :) 0 0 Yorumla
Vernalizasyoncunebat Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Guzel bir sac tasarımi isterdim 0 0 Yorumla
Prenses_Artemiss Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 39% +1 yıl Banae uzak yeni saç makinesi almam 0 0 Yorumla
Yüzüklerinefendisirt Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Bit yeniği ararım böyle bı kanpanyada 0 0 Yorumla
Kadının_tadı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Doğal hali ile kalsın ne gerek var böyle şeylere. 0 0 Yorumla
umutsuzlugumsun Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl bu buyuk fırsat bunu kaçılmak istemem 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saçlara güzel bir bakım çok iyi olur 0 0 Yorumla
QuPa_QıZı Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 41% +1 yıl Dyson ı her alanda sorunsuzca kullanmak harika ! 0 0 Yorumla
Rotasizgemi81 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Üşrnmeden hazırlamak büyük emek ister 0 0 Yorumla
hmmbiliyorsun Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Ona bırakırım. Nede olsa isini biliyor 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Saçlarımı kuruturdum. Belki bize çıkar 0 0 Yorumla
freebikerrr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl Bir sürü birşey var şimdi aklım karıştı bak 🤔😅 0 0 Yorumla
eternal06 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 43% +1 yıl Benim saçımda 1000 TL lik işleme gerek yok ;) 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl İsmini söyleyene kadar yorulurum zaten 0 0 Yorumla
ndksşakdkkdjdksnxn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Brezilya fönü mikro kaynak olabailir 0 0 Yorumla
Merve1980 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Aslı varsa hemen satın alırım saçlarım icin 0 0 Yorumla
Hayatistanbull Takip Et Master Yaş: 49 , eic 46% +1 yıl Sac kurutma makinesi kullanmıyorum... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
494Cevap
Aynen Doğru Bencede :D Lazım Böyle Bişey
Saçlarımı komple kazıtmayı düşünüyorum
Klasik bakım yeterli bence.
bende bir tane var 7 yıldır kullanıyorum :D :D
Yanları al üstler kalsın. Çok kısaltma
Evde var 3 yıllık
Kullandığım onu aldatamam😂
garipmis ilk def duydum ama isterdim yani
Saç mı kaldı gardaş. yinede sagolasin.
Teşekkürşer, şimdilik gerek yok
saçlarımı gökkuşağı renginde boyatırdım :)
Hayır demem valla cillop gibi olurum
konuyu bilmiyorum ama bence haklı :D
Sorular bayan odaklımı ne?
Guzel bir sac tasarımi isterdim
Banae uzak yeni saç makinesi almam
Ben kendim saç stili yapıyorum
Bu nasıl bir isimdir Yarabbi.
ilginç bir satış yöntemi :d
Cook pahali buu 😏 sacimdan memnunum ben
Hiçbir şey yapmazdım sanıırım :D
Kalbim durcak nerdeyse :)
Bit yeniği ararım böyle bı kanpanyada
Keratin Atardım ewqeqwe :D
güzel bir kızıl ombre yaptırırdım
Doğal hali ile kalsın ne gerek var böyle şeylere.
Yeni bir stil yaptırırdım
al bu saçlar sana emanet derim :)
bu buyuk fırsat bunu kaçılmak istemem
Her zamanki guzel is heycanlandirdi
Saçlara güzel bir bakım çok iyi olur
Dyson ı her alanda sorunsuzca kullanmak harika !
Üşrnmeden hazırlamak büyük emek ister
Süper iş bu işi biliyor bu adam
Yüzüme yakışan bir kesim ve kalıcı fön
Ona bırakırım. Nede olsa isini biliyor
Yani şimdi ne denir bilemedim:d
Micro kaynak yaptırırdım belki
Saçlarımı kuruturdum. Belki bize çıkar
çok da ilgi çekici bir durum yok
Kışın en güzeli saç kurutmak
Sakallarıma bakım yaptırırım
Bir sürü birşey var şimdi aklım karıştı bak 🤔😅
Buda yeni mi çıkmış çok güzel.
kulaklık sandımm inanamıyorummmm :)
Gur ve sarı saçlar isterim
Benim saçımda 1000 TL lik işleme gerek yok ;)
Bence öncelikli olarak denemek lazım👍
İsmini söyleyene kadar yorulurum zaten
O ne demek diye sorsana 😂
Brezilya fönü mikro kaynak olabailir
Nerden baksan alınır bence
Aslı varsa hemen satın alırım saçlarım icin
birşey yaptırmam heralde ya
Sac kurutma makinesi kullanmıyorum...
İsmi okuyana kadar sıkıldım.
rengini açtırırdım muhtemelen
Afrika örgüsü veya kalıcı düzleştirme
Saçlarımı çok şekil yaptırırım