Saç Bakım Garage Hair Repair Studio by Ahmet Cobain’de yenilenme şansın olsa ne yaptırırsın? (Sayfa 4) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2124 Garage Hair Repair Studio by Ahmet Cobain’de yenilenme şansın olsa ne yaptırırsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 45 kişi beğendi
Gizli_olsun Takip Et Xper 4 Yaş: 53 +1 yıl Deneyip görmek istiyorum. Sonucunu bende merakla bekliyorum 0 0 Yorumla
jezey Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Saç kurutma makineleri gerçekten çok iyi ama fiyat hakkında yorum yapmayım 0 0 Yorumla
SHOWTEAM Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Güzel bir cilt bakımı saç bakımı sakal bakımı. Birde teşekkür etmeyi 0 0 Yorumla
nayırnayırolamaz Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Hiç birşey sadece insanları izlerdim ben en güzeli bence :) 0 0 Yorumla
Absolut31 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 +1 yıl Alıp kullanmak lazım reklamlarını görüyorum beğendim 0 0 Yorumla
sevenduygu Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Brezilyayi cok merak ediyorum. Kesinlikle onu yaptırırdım. 0 0 Yorumla
elderus Takip Et Yoda Yaş: 52 +1 yıl Saçı olmadığı için böyle şeyleri hiç dert etmeyen mutlu taraftayım. :) 0 0 Yorumla
selimtrk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Dyson ürünleri gerçekten güzel ve dayanıklı kullanacak ilanlar gönül rahatlığı ile kullanabilir 0 0 Yorumla
Gizofren Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Valla güzel şeyler yaptırırım diye düşünüyorum. Ama bana olmaz 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sacim dökülmesin istiyiyurun ama bizde genetik#emirhancankir1 0 0 Yorumla
Gdsfdsfdsfd Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Bise yaptirmam cunku sacimi seviyorum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdfgfhhfhncbjv 0 0 Yorumla
asaletten-kasıt Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl Benim heycanım var kalbime vura bilir diye heycanlanmadım 0 0 Yorumla
şanssız_bir_bakir Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl hiç düşünmedim la harbiden ne yapardım acaba fldkjşfldsfds 0 0 Yorumla
e_ferhat Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl saçlar kisa olduğu için sanırım birşey yaptırmazdım 0 0 Yorumla
trainerchess Takip Et Bilge Yaş: 43 +1 yıl Tiksindim her seferinde karşıma çıkmandanTaciz bu artık 0 0 Yorumla
impuls Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Güzel kampanya ve bu fön makinası gerçekten harika ötesi yurtdışında bir çok kuaför meslektaşım kullanıyor #dyson ürünleri güzel gerçekten 0 0 Yorumla
karanlık_cozmos Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ben uzun yıllardır bir veya iki kere kulandım saç kurutma makinesini kaldı ki baş dönmesi ağrı yapıyor bende kulanmıyorum 0 0 Yorumla
BilgeDeniz85 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Saçlarımı griye boyatırdım. Saçlarım koyu renk olduğu için bunun için iyi bir kuaföre gitmem gerekiyor. 0 0 Yorumla
thebattlegirl Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl saç kurutma makinesi en iyi ekipmanlardan biri güzel olurdu 0 0 Yorumla
Dynamix007 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Harika olurdu gercekten. Var mi boyle bir sansimiz. 0 0 Yorumla
Ikranurberen Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ben bunun ne olduğunu bile bilmiyorum nasi bir izim ben ya 0 0 Yorumla
Hawlu_pecete Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Dyson sen bir harikasin evde dysonla herşeye çözüm var iyiki varsın dyson ✌️ 1 0 Yorumla
berday Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl sanırım güzel bir kesim ve ombre yaptırırım. Gerisini dyson halleder zaten :) 1 0 Yorumla
bir-adet-adım Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Güzel olmuş eline sağlık faydalı bir bence ilgili kişiler için 0 0 Yorumla
nicolalex39 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Gerçekten harika bir fikir saçlarımı uzatıyorum hemen 0 0 Yorumla
RaistlinMajera1 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Ahmet çobanı çok seviyorum yaa harika bir kuaför 😍😍😍 0 0 Yorumla
seno12345 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Saçlarıma kalıcı bir kıvırcıklık yaptırmak isterdim🤪 0 0 Yorumla
Tamsayı Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Gerçekten yaralı faydalı bilgiler faydalı bilgiler faydalı 0 0 Yorumla
İsmailTaşcı Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ben saçıma bişey yaptırmazdım. Saçımı beğeniyorum ben😊 0 0 Yorumla
Selımulk1 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Hiç düşünmedim bak bunu ilk biraz düşünmem gerek ne yaptırmam gerektiğini 0 0 Yorumla
Ceyo2008 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Microkaynak yaptırırım, uzun ve dolgun saclar isterdim. 0 0 Yorumla
slvsa33 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Bende almak istiyorum. Reklamlarını izledim beğendim . 0 0 Yorumla
SahibeCarmen Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Afro dalga yaptırırdım kesin. Makine gayet iyi görünüyor 0 0 Yorumla
daylifedaisy Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Dyson ürünleri harika alabilen arkadaşlar kullansın kesinlikle 0 0 Yorumla
Bayabidegisik Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Görmeden önce saçımı uzatırdım ki elinde mümkün olduğunca fazla. malzeme olsun 0 0 Yorumla
Emin0107 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Saçlarımı seviyorum o yüzden profesyonellere emanet ediyorum 0 0 Yorumla
PinaliumX Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Hımm... Güzel bir kampanyaymış. Bir o kadar da heyecanlı! 0 0 Yorumla
iyibasariyisokar Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Bunu baya bir düşünmem lazım ya çok kuvvetli bir soru 0 0 Yorumla
melek101090 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Kesinlike saçlarımı siyaha boyattırdım ve brazılyan fönü 0 0 Yorumla
Karaca_Sevda Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Komple bakıma girerdim heralde keşke öyle bişey olsa 0 0 Yorumla
some-one Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hiç heyecanlanmadım çünkü bize çıkma ihtimali yok. d 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kullanmak isterdim ben de herkes tavsiye ettiğine göre güzel bir ürün olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dyson, gerçekten harika ürünler üretmeye başladı. Yeni şekiller deneyebilirdim. 0 0 Yorumla
TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl İstanbul'da değil mi bu, İstanbuldaysa malesef. :( 2 0 Yorumla
séductrice Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Brezilya fönü 😂😂😂 @coiffeurcan 1 7 Yorumla coiffeurcan +1 yıl 😂😂😂deli Yorumla séductrice +1 yıl @coiffeurcan hemide abele keratinli 😂 Yorumla coiffeurcan +1 yıl Haha sana brezilya fönü alacam abela düğmeli hızlı üflemeli jsjsj Yorumla 4 yorumu gör séductrice +1 yıl @coiffeurcan ya kurutma makinesi boğuyor beni 😂 Yorumla coiffeurcan +1 yıl Ama bu brezilya fönü boğmaz 😂 Yorumla séductrice +1 yıl @coiffeurcan boğar ama önemli değil bu fön için boğulurum azıcık 😂 Yorumla coiffeurcan +1 yıl 😂😂 Yorumla
hilalakgn Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Üf anasayfa mda bu adamın gölüşü çıkıyor anca. S 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
494Cevap
Deneyip görmek istiyorum. Sonucunu bende merakla bekliyorum
Saç kurutma makineleri gerçekten çok iyi ama fiyat hakkında yorum yapmayım
Güzel bir cilt bakımı saç bakımı sakal bakımı. Birde teşekkür etmeyi
Hiç birşey sadece insanları izlerdim ben en güzeli bence :)
Alıp kullanmak lazım reklamlarını görüyorum beğendim
Brezilyayi cok merak ediyorum. Kesinlikle onu yaptırırdım.
Saçı olmadığı için böyle şeyleri hiç dert etmeyen mutlu taraftayım. :)
Dyson ürünleri gerçekten güzel ve dayanıklı kullanacak ilanlar gönül rahatlığı ile kullanabilir
Valla güzel şeyler yaptırırım diye düşünüyorum. Ama bana olmaz
Sacim dökülmesin istiyiyurun ama bizde genetik
#emirhancankir1
Bise yaptirmam cunku sacimi seviyorum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdfgfhhfhncbjv
Benim heycanım var kalbime vura bilir diye heycanlanmadım
hiç düşünmedim la harbiden ne yapardım acaba fldkjşfldsfds
saçlar kisa olduğu için sanırım birşey yaptırmazdım
Tiksindim her seferinde karşıma çıkmandan
Taciz bu artık
Ben saçlarımdan memnunum, hiç bir işlem yaptırmazdım sanırım
Ben saçımı boyatmak istiyorum ailem yüzünden olmuyor.
Güzel kampanya ve bu fön makinası gerçekten harika ötesi yurtdışında bir çok kuaför meslektaşım kullanıyor #dyson ürünleri güzel gerçekten
Ben uzun yıllardır bir veya iki kere kulandım saç kurutma makinesini kaldı ki baş dönmesi ağrı yapıyor bende kulanmıyorum
Saçlarımı griye boyatırdım. Saçlarım koyu renk olduğu için bunun için iyi bir kuaföre gitmem gerekiyor.
saç kurutma makinesi en iyi ekipmanlardan biri güzel olurdu
Harika olurdu gercekten. Var mi boyle bir sansimiz.
Ben bunun ne olduğunu bile bilmiyorum nasi bir izim ben ya
Dyson sen bir harikasin evde dysonla herşeye çözüm var iyiki varsın dyson ✌️
sanırım güzel bir kesim ve ombre yaptırırım. Gerisini dyson halleder zaten :)
Güzel olmuş eline sağlık faydalı bir bence ilgili kişiler için
Gerçekten harika bir fikir saçlarımı uzatıyorum hemen
Ahmet çobanı çok seviyorum yaa harika bir kuaför 😍😍😍
Öne saç ektirirdim, muhtemelen on sene sonra saçım kalmayacak
Cok seksi bir makine saclar iyi kurulanir senin ben ya
ombre yaptırırdım tabi ki..
Saçlarıma kalıcı bir kıvırcıklık yaptırmak isterdim🤪
Gerçekten yaralı faydalı bilgiler faydalı bilgiler faydalı
Ben saçıma bişey yaptırmazdım. Saçımı beğeniyorum ben😊
Hiç düşünmedim bak bunu ilk biraz düşünmem gerek ne yaptırmam gerektiğini
Microkaynak yaptırırım, uzun ve dolgun saclar isterdim.
Bende almak istiyorum. Reklamlarını izledim beğendim .
Afro dalga yaptırırdım kesin. Makine gayet iyi görünüyor
Dyson ürünleri harika alabilen arkadaşlar kullansın kesinlikle
Görmeden önce saçımı uzatırdım ki elinde mümkün olduğunca fazla. malzeme olsun
Saçlarımı seviyorum o yüzden profesyonellere emanet ediyorum
Hımm... Güzel bir kampanyaymış. Bir o kadar da heyecanlı!
Bunu baya bir düşünmem lazım ya çok kuvvetli bir soru
Kesinlike saçlarımı siyaha boyattırdım ve brazılyan fönü
Komple bakıma girerdim heralde keşke öyle bişey olsa
Hiç heyecanlanmadım çünkü bize çıkma ihtimali yok. d
perma yaptırabilirdim sanırım
Gercekten mukemmel bit haber bu. Tesekkur ederiz🥰🥰🥰
Kullanmak isterdim ben de herkes tavsiye ettiğine göre güzel bir ürün olmalı
Dyson, gerçekten harika ürünler üretmeye başladı. Yeni şekiller deneyebilirdim.
İstanbul'da değil mi bu, İstanbuldaysa malesef. :(
Keratin bakıma ihtiyacım var
Bunlarda kim hiç tanımıyorum
Brezilya fönü 😂😂😂 @coiffeurcan
😂😂😂deli
@coiffeurcan hemide abele keratinli 😂
Haha sana brezilya fönü alacam abela düğmeli hızlı üflemeli jsjsj
@coiffeurcan ya kurutma makinesi boğuyor beni 😂
Ama bu brezilya fönü boğmaz 😂
@coiffeurcan boğar ama önemli değil bu fön için boğulurum azıcık 😂
😂😂
Kendimi onun eline bırakırdım. 🤤