Saç Bakım Garage Hair Repair Studio by Ahmet Cobain’de yenilenme şansın olsa ne yaptırırsın? (Sayfa 3) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2124 Garage Hair Repair Studio by Ahmet Cobain’de yenilenme şansın olsa ne yaptırırsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 45 kişi beğendi
ƛƬMƛƇƛ Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Garage Hair Repair Studio by Ahmet Cobain’den 1.000 TL değerinde işlem kazansan ne yaptırırsın?Amazon stili saç 😂 0 0 Yorumla
Kadifeciceegi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Saçlarıma baskalarinin dokunmasina katlanamiuorum hiç kuaföre gitmedim yani bu soru benim için geçerli olaamz 0 0 Yorumla
_Boncuğum_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Bir makineden beklenen herşey var merak ettim 2 0 Yorumla
marslıkızınöyküsü Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl bu adamın yaptığı saçları çok beğeniyorum fakat marstayım ben gidemiyorum 0 0 Yorumla
єjɗєrƙυɾƭ Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Kadınların eline geçsin yeterki. Onlar işini bilirler.😉😉 0 0 Yorumla
AyşegülAslann Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Sombre yaptırırdım aramızda kalsın makina harikaymış denenmeli 0 0 Yorumla
dreamkiller7 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Keratin bakımı yaptırırdım da ama farklı şehirlerdeyiz ya. Diğerlerine bol şanslar.. 0 0 Yorumla
patentsizim Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Herkes heyecanlanır ama bundan başkası faydalansın diye ben yokum 0 0 Yorumla
asliii16 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Ilk yaptıracağım iş saçıma bir bakım ve ardından ise saçımı tamamen boyatmak 😀 0 0 Yorumla
murohazal Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Hiçbişey yaptırmam.. Şu adamın yüzünü görmekten bıktım artık kaç gündür 0 0 Yorumla
bendero Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Gahahaha tabiki saçlarımı sombre yaptırıp kestirmek olurdu 0 0 Yorumla
MrSynnn Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Saçlarımı değiştirirdim. Dökülme oluyor tavsiyelerini alırdım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Su tüketemiyorum saçlarım çok kuru bu yuzden de. Nemlendirecek güzel bir keratin bakım, saçlarımın arasına hafif parıltılar miss 0 0 Yorumla
murat9198 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Saçlarim kivircik keratin filan yaptirirdim herhalde 0 0 Yorumla
cankızsevda Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl imkansız görünen bir şey benim açımdan. katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum 0 0 Yorumla
Or_ta Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Efsane bir ürüne benziyor birde kullanıp görmek lazım 0 0 Yorumla
Varsınickimolmasin Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Saç kurutma makinesi almadan neden hediye edilmiyor?300 tl kurutma makinesi zaten 0 1 Yorumla Varsınickimolmasin +1 yıl Pardon 3000 tl imiş kurutma makinesi 🤦🏻♀️ Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Saçımı uzatıyorum. Ona göre uygun bakıp yaptırıp uzatmaya devam ederdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 3 numara saçlarıma ne yapabilirsin kadeşim? derdim, o da abi gerek yok ama istersen bir fön çekeyim gibi espri yapardı sanırım. 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Saç Bakım konusunda 480 cevap paylaştı. Gayet güzel bir şekil yaptırır bakım uygulatırdım saçlarıma 0 0 Yorumla
tobeortobe Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ah o saçlarım beni terkettiler ön tarafı çok seyreldi 0 0 Yorumla
Kayaks Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kesinlikle süper bir kuaför. Videoları çok başarılı izleyin 0 0 Yorumla
doktorolamadik Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kel biri olarak bunun karşıma çıkması da komik oldu😂 0 0 Yorumla
NC750XDCT Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Saçlar önemli. İyi bakılmalı. A plus iyi şampuan bence 0 0 Yorumla
naylongömlek76 Takip Et Yoda Yaş: 49 +1 yıl Saçlarımı havaya dikip o şekilde kalmasını sağlanmasını isterdim. hiç bozulmasın yani 0 0 Yorumla
Alp_iyl Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Evet vallah çok yakışır ve sanki İstanbul’da sizi daha önce gördüm Ümraniye’de 0 0 Yorumla
sifanur_demirel Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kuruturken şekillendirmek kulağa çok hoş geliyor 🥰🥰 0 0 Yorumla
Beylerbeyi-06 Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Dyson elektrik süpürgesiyle saçlarımı çekerim 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
Ahmetesmer Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Fiytı biraz pahalı ama yaptıran arkadaşlarım memnun 0 0 Yorumla
FatmaNurKaradoruk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarıma yenilik kazandırırım güzel şeyler yaptırırım 😂😊😊 0 0 Yorumla
Massaka3636 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Ben saçlarımı uzatmam, şu an ki saç stilim sert, uğraştırmayan, hızlı kuruyan bir stil 0 0 Yorumla
ALSalvatore Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Böyle şeyler kalp ritmimi değiştirmiyor değiştirecek olsa 1000 lira değil 10000 de veririm. 0 0 Yorumla
technologyboy Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl saçıma ve sakalıma kalıcı düzleştirme yapmak isterdim 0 0 Yorumla
Diyarbakır-Lı Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Traşın kökü 10 tl ne yapacagiz?😂 bunun icin makina alip cekilise falan katilmak mantiksiz. 0 0 Yorumla
jessy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Çok güzel bir çekiliş 🤗 bana çıksaydı eğer saçımı boyatırdım kumral renk birazda gölge yaptırırdım. 0 0 Yorumla
Qu33u_ØfTh3_KîTTćH3u Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Dyson temizlik alanında olduğu gibi Saç bakım ve şekillendirmede kadınların yine büyük yardımcısı ve göz bebeği iyi ki varsın dyson ✌️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Estetik orakda farklı görünüyor en kısa zamanda almayı düşünüyorum 🙂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tam da saç kurutma makinem bozulmuştu, fırsatı değerlendireyim 🌸 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yok mu beni bu ulkeden kurtaracak avrupada yasayan biri 0 1 Yorumla Irresistiible +1 yıl Olmazmı Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bilgisayardan baktırıp, kafa tipime göre en uygun modeli seçtirip onu yaptırırdım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilme olunca düşünürdüm galiba şuanlık birşey demezdim bol şans dilerdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şansızlardanımm ben:( uzun saçlarım aslında bu kurutma makinası İyi olardı olsaydı😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mkina güzel fakat o kişinin sırıtık halini görünce alsam bile gitmem. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kesim yaptırmazdım ama yüzüme en çok yakışan saç tipini ona sormak ve yaptırmak isterdim 0 0 Yorumla
NUR__0123 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Yipranmis saclarima cozum olurdu gercekten. Mutlu olurdum... 0 0 Yorumla
taragiminkafasi Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl cooook tesekkur ederiz bu kampanya icin yenilerii bekliyoruz 0 0 Yorumla
hayatkul Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl kış günlerinde en ihtiyac duyduğumuz özellik; hızlı kurutma... 0 0 Yorumla
ben_ozgurlugum Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Kampanya güzel bence lakin ihtiyacı ve parası olana... 0 0 Yorumla
Fikirsahibibiri Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Keratin yaptırırım brezilya fönü vs 😂 dümdüz saçlar mis 0 0 Yorumla
Polyannaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Sac kurutma makinesi kullanmayı düşünmüyorum Saç kurutma makinesi kullanmıyorum... 0 0 Yorumla
HerKeseYardıM987 Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl saçlarımı istediğimden daha kısa kestirmiş oldum. Yani aslında, pişman oldum da diyebilirim. 0 0 Yorumla
0Mert35 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Saç ektirsem ve bana yeni bir saç modeli bulsalar yeterli 🤣 0 0 Yorumla
EmreUyg Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek isterdim yeni yıl yeni tarz 0 0 Yorumla
PrinceOfJoy Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Saçlarımdan memnunum :DDeğiştirmek istemiyorum. Teşekkürler :) 0 0 Yorumla
yenigenç48 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Saçıma en farklı şekli nasıl verecek merak ediyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
494Cevap
Garage Hair Repair Studio by Ahmet Cobain’den 1.000 TL değerinde işlem kazansan ne yaptırırsın?
Amazon stili saç 😂
Saçlarıma baskalarinin dokunmasina katlanamiuorum hiç kuaföre gitmedim yani bu soru benim için geçerli olaamz
Bir makineden beklenen herşey var merak ettim
bu adamın yaptığı saçları çok beğeniyorum fakat marstayım ben gidemiyorum
Kadınların eline geçsin yeterki. Onlar işini bilirler.😉😉
Sombre yaptırırdım aramızda kalsın makina harikaymış denenmeli
Keratin bakımı yaptırırdım da ama farklı şehirlerdeyiz ya. Diğerlerine bol şanslar..
Herkes heyecanlanır ama bundan başkası faydalansın diye ben yokum
Ilk yaptıracağım iş saçıma bir bakım ve ardından ise saçımı tamamen boyatmak 😀
Hiçbişey yaptırmam.. Şu adamın yüzünü görmekten bıktım artık kaç gündür
Gahahaha tabiki saçlarımı sombre yaptırıp kestirmek olurdu
Saçlarımı değiştirirdim. Dökülme oluyor tavsiyelerini alırdım
Su tüketemiyorum saçlarım çok kuru bu yuzden de. Nemlendirecek güzel bir keratin bakım, saçlarımın arasına hafif parıltılar miss
Saçlarim kivircik keratin filan yaptirirdim herhalde
imkansız görünen bir şey benim açımdan. katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum
Efsane bir ürüne benziyor birde kullanıp görmek lazım
Dikle saçı
Koptur hacı
Her zaman yaptığım gibi
Saç kurutma makinesi almadan neden hediye edilmiyor?
300 tl kurutma makinesi zaten
Pardon 3000 tl imiş kurutma makinesi 🤦🏻♀️
Saçımı uzatıyorum. Ona göre uygun bakıp yaptırıp uzatmaya devam ederdim
3 numara saçlarıma ne yapabilirsin kadeşim? derdim, o da abi gerek yok ama istersen bir fön çekeyim gibi espri yapardı sanırım.
Gayet güzel bir şekil yaptırır bakım uygulatırdım saçlarıma
Ah o saçlarım beni terkettiler ön tarafı çok seyreldi
Kesinlikle süper bir kuaför. Videoları çok başarılı izleyin
Kel biri olarak bunun karşıma çıkması da komik oldu😂
Saçlar önemli. İyi bakılmalı. A plus iyi şampuan bence
Saçlarımı havaya dikip o şekilde kalmasını sağlanmasını isterdim. hiç bozulmasın yani
Evet vallah çok yakışır ve sanki İstanbul’da sizi daha önce gördüm Ümraniye’de
Kuruturken şekillendirmek kulağa çok hoş geliyor 🥰🥰
Dyson elektrik süpürgesiyle saçlarımı çekerim 😂😂😂😂
Fiytı biraz pahalı ama yaptıran arkadaşlarım memnun
Saçlarıma yenilik kazandırırım güzel şeyler yaptırırım 😂😊😊
Ben saçlarımı uzatmam, şu an ki saç stilim sert, uğraştırmayan, hızlı kuruyan bir stil
Böyle şeyler kalp ritmimi değiştirmiyor değiştirecek olsa 1000 lira değil 10000 de veririm.
saçıma ve sakalıma kalıcı düzleştirme yapmak isterdim
Traşın kökü 10 tl ne yapacagiz?😂 bunun icin makina alip cekilise falan katilmak mantiksiz.
Çok güzel bir çekiliş 🤗 bana çıksaydı eğer saçımı boyatırdım kumral renk birazda gölge yaptırırdım.
Dyson temizlik alanında olduğu gibi Saç bakım ve şekillendirmede kadınların yine büyük yardımcısı ve göz bebeği iyi ki varsın dyson ✌️
Estetik orakda farklı görünüyor en kısa zamanda almayı düşünüyorum 🙂
Tam da saç kurutma makinem bozulmuştu, fırsatı değerlendireyim 🌸
yok mu beni bu ulkeden kurtaracak avrupada yasayan biri
Olmazmı
Güzel bir saç kesimi ve açık renkli bir boya olabilirdi.
Bilgisayardan baktırıp, kafa tipime göre en uygun modeli seçtirip onu yaptırırdım
Bilme olunca düşünürdüm galiba şuanlık birşey demezdim bol şans dilerdim
Şansızlardanımm ben:( uzun saçlarım aslında bu kurutma makinası İyi olardı olsaydı😂
Mkina güzel fakat o kişinin sırıtık halini görünce alsam bile gitmem.
Kesim yaptırmazdım ama yüzüme en çok yakışan saç tipini ona sormak ve yaptırmak isterdim
Olabilir merak ettim hem de çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Aşırı pahalı ya, bu parayi vermem bir kurutma makinesine
Denerdim tabiki
Elbette yaptıracak bir sey bulurdum
Yipranmis saclarima cozum olurdu gercekten. Mutlu olurdum...
cooook tesekkur ederiz bu kampanya icin yenilerii bekliyoruz
kış günlerinde en ihtiyac duyduğumuz özellik; hızlı kurutma...
Kampanya güzel bence lakin ihtiyacı ve parası olana...
Keratin yaptırırım brezilya fönü vs 😂 dümdüz saçlar mis
Sac kurutma makinesi kullanmayı düşünmüyorum Saç kurutma makinesi kullanmıyorum...
saçlarımı istediğimden daha kısa kestirmiş oldum. Yani aslında, pişman oldum da diyebilirim.
Saç ektirsem ve bana yeni bir saç modeli bulsalar yeterli 🤣
Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek isterdim yeni yıl yeni tarz
Saçlarımdan memnunum :DDeğiştirmek istemiyorum. Teşekkürler :)
Saçıma en farklı şekli nasıl verecek merak ediyorum