Asimetrik kesim saç modelleri çok güzel duruyor. Kısa saç modelleri arasından en tercih edilesi modellerden biri bence. Birçok saç modelini uygulamak mümkün. Çoğu yüz tipine de uyuyor.
Asimetrik kesim saç kimlere yakışır?
asimetrik kesim saç
Asimetrik kesim saç her saç boyuna uygulanabilir. Ben asimetrik saç kesim modellerini kısa saçlarda daha çok beğeniyorum. Küt saçlara ayrı bir hava katıyor. Asimetrik kesim saç modelleri oval yüzlere daha çok yakışmakta. Kullanımı rahat saç modelleri arasındadır.
Yeni bir tarz! Asimetrik kesim saç modelleri
Kısa saçlarda asimetrik kesim saç modeli
Kısa saçların varsa asimetrik model eminim çok daha güzel duracaktır. Tercihine göre saçlarını istediğin yönde kısaltabilirsin.
Küt saç modellerine de çok yakışacak
Saçların küt kesim ise, asimetrik saç kesim ile farklı bir görünüm verebilirsin. Kısa küt saç modellerine çok yakışacaktır. Uzun tarafı kıvırabilirsin. Çok ayrı bir hava katacağından eminim.
Uzun saçlarda asimetrik kesim
Asimetrik saç kesimi uzun saçlarda da çok duruyor. Saçların uzun ise bu modeli de tercih edebilirsin. Ben bu modeli kullansaydım önleri kıvırır arka kısımları düzleştirirdim. Kısa olan kısmı kulak arkama alırdım.
Çok begeniyorum kendime yapmıştım hoşuma gitti. Cok farkli modelleri var bir ara baya arastirmistim yuzune uygun birini deneyebilirsin. Ben efekt de yapmıştım
Kesinlikle çok güzel duruyor. Ama bu tür saçları ben fönlü kullanmayı tercih ediyorum. Saçlarım dalgalı olduğu için pratik değil bana göre. Düz saçları olanlar rahatça kullanabilir. Yüz hatlarını daha keskin gösteriyor.
Bu kesim cok modern ve tarz Görseldeki bayana müthiş yakışmış Önemli olan ayrıntı yakışanı var yakışmayanı var.. Insan kendine yakışan saç modelini tercih etmeli Yakısicak bir yüze sahipseniz olabilir
En İyi Cevaplar