Saç Bakım Küt kesim saçları beğeniyor musunuz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Küt saç modelleri havalı mı? Güncellemeler+1 yıl Saclar Küt kesim saçları beğeniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Modelden çok yakışması önemli ama bana bu tip saç kestiren bayanlar genelde iş kadını ve ciddi gelirler :) 0 0 Yorumla
btwitsokey Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl yapan kızları çok cesur buluyorum nedense ve bence çok hoş 0 0 Yorumla
uset84883838 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Evet severim oldukca rahat ve hoş duruyor. Benim saçlar öyle 0 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Saç Bakım konusunda 378 cevap paylaştı. Küt candır bide gözlük varsa tamam 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Gözlük severm Yorumla BirCentilmen06 +1 yıl Olmazsa olmaz ım 😅 Yorumla
murateren3436ist Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 85% +1 yıl saçlar bakımlı ise neden olmasın 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. fazla değil 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Çok beğenirim 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Saç Bakım konusunda 578 cevap paylaştı. Bazilarina yakisir 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ziyadesiyle.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence çok şirin ve tarz duruyor uzun saçın aksine 0 1 Yorumla 98umut98 +1 yıl Çok güzel söylediniz benden arkadaşım saçını böyle kesmemi istedi hoş olur diye bu model kesicem saçlarını kestirmek isteyen varsa onlarıda keserim 💇♀️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Modelden çok yakışması önemli ama bana bu tip saç kestiren bayanlar genelde iş kadını ve ciddi gelirler :)
Bazılarında çok havalı ve güzel
yapan kızları çok cesur buluyorum nedense ve bence çok hoş
Evet severim oldukca rahat ve hoş duruyor. Benim saçlar öyle
Küt candır bide gözlük varsa tamam
Gözlük severm
Olmazsa olmaz ım 😅
Evet çok severim ve yakıştırırım
saçlar bakımlı ise neden olmasın
Evet kullanması rahat hem
Kısa saç > diğer tüm saç tipleri
Çookk, benim şu an öyle 🤤
Bazılarına havalı oluyor
Sureklı kullandıgım kesım
fazla değil
Evet severim
Evet beğeniyorum.
Hayır
Beğeniyorum. Havalı
Begeniyorum
Bazılarına hoş oluyor
Çok beğenirim
Evet severim
hyr.
Evet beğeniyorum
Hayır beğenmiyorum
Hayır beğenmiyorum
Yakışıyor
Çok değil
Bazilarina yakisir
Ziyadesiyle..
Hayır
Bence çok şirin ve tarz duruyor uzun saçın aksine
Çok güzel söylediniz benden arkadaşım saçını böyle kesmemi istedi hoş olur diye bu model kesicem saçlarını kestirmek isteyen varsa onlarıda keserim 💇♀️
evet
nasip olur mu bee
Evet
evet