İş görüşmesinde kullanılan saç modeli önemli bir ayrıntı mıdır? Hangi saç modelleri tercih edilebilir? Klasik modeller her zaman beğeniliyor diye düşünüyorum. En güzel iş görüşmesi saç modelleri hangileridir?İş görüşmesi saç modelleri
İş görüşmesinde kullanılan saç modeli önemli bir ayrıntı mıdır?
Söylediğin gibi ben de klasik modeller seçilmesinden, risk alınmamasından yanayım :) Tabii ki yapılan kombine göre de uygun saç modeli değişiklik gösterebilir. İş görüşmesinde saç nasıl olmalı diye merak edenlere benim birkaç önerim var.
At kuyruğunu yapacağınız kombine göre tepeden ya da alttan yapabilirsiniz. Kıyafetleriniz spor şık ise tepeden, daha klasik ise alttan toplamanız daha uygun olur bence. Değişiklik istiyorsanız tepe noktasını hafif kabartabilirsiniz.
2. Arkada toplanmış salık saçlar
iş görüşmesi için saç modelleri
Bu model hem pratik hem de klasik. Saçlarınızı sağ ve soldan alarak arkada toplayıp salık bırakabilirsiniz. Görseldeki gibi esprisi olmasına gerek yoktur, güzel bir tokayla da tutturabilirsiniz.
3. Salık örgülü saçlar
İş görüşmesinde tercih edilebilecek saç modelleri
İş görüşmesi saç modelleri arasında seçim yapmak biraz zor olabilir. Fakat özellikle dikkat etmeniz gereken şey, yüzünüzün gözünüzün tamamen açık olmasıdır. İyi bir izlenim vermek için, yüz yüze görüşme aşamasına saçlar girmemelidir. :) Saçlarınızı arkaya doğru örerek hem güzel bir model elde edebilir hem de yüzünüzü ön plana çıkarabilirsiniz.
4. Balerin topuzu
İş görüşmesi saç modeli
Bu modelde dikkat etmeniz gereken şey topuzun çok fazla dikkat çeken, büyük bir topuz olmamasıdır. Çok gür saçlara sahipseniz bu model size göre olmayabilir :) Özellikle gömlek giyecekler için güzel bir seçim olur.
5. Kulak arkasına atılmış düz saçlar
İş görüşmesinde saç nasıl olmalı?
Kulak arkasına atma sebebimiz yukarıda da bahsettiğimiz gibi yüzümüzün gözümüzün açılmasıdır. Bu modelde klasik ve şık bir görüntü elde edebilirsiniz, üstelik çok da uğraştırıcı değildir.
En İyi Cevaplar