Küt saç modelleri gerçekten çok güzel. İnsana çok farklı bir tarz katan saç modellerinden biri bence. Çok eskiden saçlarımı kısa kestirmeye karar verdiğimde bu modeli tercih etmiştim.
Küt saç modelleri kimlere yakışır?
küt saç modelleri Küt saç modelleri oval ve yuvarlak yüzlere yakışıyor. Kuaförler yüz tipine göre küt saç kesimi yapacaktır. Yüzün yuvarlak ise bob kesimi küt saç modeli tercih edebilirsin.
Küt saçı şekillendirme nasıl yapılır?
Bob küt saç küt saçı şekillendirme
küt saçı şekillendirme
Küt saçı şekillendirme olarak bob küt saç modelini tercih edebilirsin. Bence herkese yakışan kısa saç modellerinden biri. Saçlarını bu model kestirdikten sonra düz fön çekebilir ya da maşa ile dalgalar yapabilirsin. Eğer seviyorsan tost saç modelini de uygulayabilirsin.
Asimetrik küt saçı şekillendirme
Asimetrik küt saç modelini de düşünebilirsin. Bir taraf uzun bir taraf daha kısa olabilir. Uzun olan kısımları kalın maşa ile kıvırabilirsin. Ya da ince maşa ile saçlarını dalgalar yapıp ardından tarak ile tara. Bu şekilde daha iri dalgalar olur.
Kıvırcık küt saç
Küt saçı şekillendirme konusunda maşalardan yardım alabilirsin. Küt saça iri dalgalar çok yakışıyor. Ben saçlarımı ince uçlu maşa kıvırıyorum ve saç spreyi sıkıyorum. Ardından saçlarımı tarıyorum. Son olarak ellerim ile saçlarıma hacim veriyorum.
küt saç benim en sevdiğim saç modelidir. sana yakışmaz diye düşünme. illaki yakışan bir küt modeli bulursun. kimisinin saçları düzdür, çene hizasında bile aşırı iyi durur, kimisinin dalgalıdır, yine aynı boyda göksel gibi harika olabilir. bence istiyorsan yap ama cesaret arıyosan bana yazabilirsin. yazarsan yarın kesin küt olur o saçlar uyarayım 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kahkul ve kut sac cok istisna saclar bence. Cogu hatuna yakismiyor. bir photoshop yaptirip birkac gun donup donup bakin, emin olun ☺️
En İyi Cevaplar