Bence herkese yakismiyor :) ama o kadar hos örgü cesitleri var ki.
Begenir misiniz? Ne zaman saclarinizi örersiniz? Hangi örgüleri seversiniz?
Begenir misiniz? Ne zaman saclarinizi örersiniz? Hangi örgüleri seversiniz?
link bu hoş (örgü üstte)
Birde bu hoş link
link link link Bunlar hoş
Bu herkese yakışmaz link ama yakışırsa bu da çok hoş
link güzel hoş.
çohoş çohoş
köylü kızı gibi ucları örgülü saçları sevmiyorum elbet :) ama tepeden başlayarak örülen saçlara bayılırım adını bilmiyorum ne örgüsü deniyosa artık...
Balık sırtı / ters örgü deniyor. Ama bence uçtan örülen örgülerde saç çok uzun değilse orta boyda filansa bollaştırıp, önlerden filan çıkararak hoş duruyo.
Saçım olsaydı da örseydim keşke :))
Cevap
8Cevap
Ya günlük saç için çok abartı örgüler değil de (zaten kim uğraşcak) 1- böyle ters örgü ama önden arkaya doğru değilde iki yandan kulağın üstünden başlayacak şekilde,2- iki yandan kılçık örgü bir de effy stonem gibi bollaştırp önlerden çıkarcaksın, 3- lolita gibi böyle bol taç örgüleride çok nostaljik, zarif duruyor. Ya da en beğendiklerimden biri olan, 4- önden ince bir tutamı örmek. Bu saçı çok hoş buluyorum. Böyle sadece saçının ön tutamını çok ince bir parçasını ya da arkalardan saçın arasından ince bir tutamı öreceksin. Öden örünce kahkül, perçem varsa çok güzel duruyor. Yoksa da güzel duruyor ama örgüyü dağınık ya da bol yapmamak önemli bu saçta. Ama diğerlerini dağınık ve bol seviyorum.
ben saçlarımı akşam örerim sabah açarım çok güzel olur hacimli ve kabarık ama örüklü dışarı çıkmam. yapamadığım örük çeşidi de yoktur netten bulurlar ben yaparım hergün kardeşime
Balık sırtı örgü seviyorum ben link
hayir sevmioyorum saclar duz acik daha hos oluyor.bide olsa at kuyruguda hos bir yigim :))
uzun saçta tepeden çok severiiiiiim ...eylem eğlenceli en başta :)
Balık sırtı seviyorum. Bir de annem at kuyruğu toplayıp sonra kılçık yapıyor saçlarıma onu da seviyorum.
Balık sırtı, kılçık falan bunlar ne kuzum ya. Resimlerle açıklasaydın da ben de anlasaydım. Ben meraklı ^^
Hayır sevmem güzel kesimli ,bakımlı modern saçlar hoşuma gider
ne o öyle çocuk gibi. bırakınız ahenk ile dans etsin.
çok nadir kullanırım tarzım dışı genelde topuz yaparım ben.
Seviyorum orguyu.
En son cadilar bayramin da ormustum iki yana :D
herzaman olmasa da arada bir değişiklik için örerim, severim.
balık sırtını yakıştırıyorum bazı bayanlara.
hayır ben şahsen beğenmem.
Zencilerde güzel duruyor.
ben severim...
çok yakıştırıyorum..
Düz örgü 3 e ayırıp örülenden.
Severim.
Düz saç daha güzel ama örgü de fena değil.
Zaman zaman seve biliyorum..
hayır
severim
hayır begenmem
severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar