Gelin başı yarışını her saç modeli kazanır ama benim tercihimiz topuzdan yana. Salık topuz bence gelinlere çok yakışıyor.
Gelin başı için birbirinden harika saç modelleri
Salık topuz
salık topuz
Salık topuz modelleri gelinlere çok yakışıyor. Ben kuzenimin düğünü için saçlarımı salık topuz saç modeli yapmıştım. Gelinden daha güzeldi saçlarım. Hem çok şık duruyor hem de kullanımı çok rahat. Benim gelin başı tercihim salık topuz modellerinden yana. Salık topuz modelini yaptıktan sonra saçlar inci tokalarla süslenebilir. Bence harika ötesi duruyor.
Saçları topuz yaptıktan sonra bazı kısımları salıyorum. Saldığım kısımları maşa ile kıvırıyorum ve büyükçe bir toka takıyorum. Toplu saçları sevmeyen ama gelinlik modeli toplu saça uygun olanlar için bence altı salık topuz modeli çok uygun olacaktır.
Sıkı gelin topuzu
Gelin başı için sıkı topuz saç modelleri de oldukça tercih edilmekte. Gelin başına topuz modelleri dalgalı modellerden daha çok yakıştırıyorum. Bunlardan birkaçı salık topuz saç modelleri ve sıkı topuzlar.
Gelin başı için salık dağınık saçlar
Gelinlerin çoğu salık dalgalı saçları tercih etmekte. Bu saç modeli kır düğünü yapacakalr için daha uygun. Hoş bir görünümü var özellikle tokalar ile süslenince harika duruyor. Gelinliğin modeline göre tercih edilebilir tabiki.
Kaynana topuzu saç modelleri
kaynana topuzu saç modelleri
Düğünlerde saç modeli olarak, kaynana topuzu saç modelleri oldukça tercih ediliyor. Çoğu gelin kaynana topuzu saç modelini gelin başı olarak seçmekte.
Salik dalgali saclar kesinlikle.. tiksindik topuz sactan. Filmlerdeki kotu kalpli madam sac tipi ne o oyle.. evdeki kucuk yetim kiza iskence eder falan hani. Bir de balerin saci.. gelinlere kim baslattiysa su topuzu. yaziklar olsun.
En İyi Cevaplar