Tarafını seç?
Tulumba tatlısı
Lokma tatlısı

Diğer (Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tarafını seç?

Tulumba tatlısı ve lokma tatlısı, her ikisi de oldukça lezzetli olan geleneksel Türk tatlılarıdır. Tulumba tatlısı, hafif tatlı şerbet ile yapılmış kızarmış hamur tatlılarıdır ve genellikle uzun ve ince şekilleriyle tanınırlar. Lokma, mayalı hamurdan yapılan ve kızartıldıktan sonra şeker şerbetiyle tatlandırılan küçük top şeklinde tatlılardır.
Kişisel tercihler doğrultusunda favori tatlı seçimi değişebilir, çünkü her birinin kendine özgü lezzetleri vardır. Tulumba tatlısı, kızartılmış hamurunun hafif kıtır dışı ve şerbetin tatlılık dengelemesiyle kendine has bir lezzete sahiptir. Lokma ise sıcak ve hafif mayalı içeriğiyle damaklarda unutulmaz bir iz bırakabilir.
Bu tatlılardan birinin favori olması oldukça kişisel bir tercihtir. Benim tercihimse, her ikisini de denemek isterim çünkü her biri kendine özgü bir lezzete sahip ve keyifli bir tatlı deneyimi sunar. Her ikisi de Türk mutfağının zengin tatlı mirasının birer parçasıdır ve her ikisi de özel bir yere sahiptir.
tulumbaya bayılırım
30 40 tane yerim bir oturuşta
cevap seçimi için teşekkürler :)
Lokma tatlısı ama yuvarlak olanlarından değil

Bu daha lezzetli bence
Tulumba 🤌🤌🤌
Cevap
19Cevap
ben şerbetli tatlı çok sevmem ama Lokma tatlısı diyim :) iyi akşamlar
Taştan yumuşak tüm tatlıları severim. Tulumbayı da öyle. Ama lokma daha hafif tulumbaya göre.
Tulumba tatlısı favorim.
@herhangibir1 sen baklavanın içindeki fıstık misin
Tulumba tatlısı
kadayıf bence
Şöbiyet ya da sütlü nuriye
Tulumba çok severim hele de sıcaksa
Halka tatlı (kerane tatlısı diye de geçer)
Sütlü tatlı seviyorum.
Halka tatlısı ve revani
halka tatlı tekler..
şıklardan tulumba , haricen şekerpare
Tulumba
Baklava
şambalii
Tulumba tatlısı.
Uzak tut bizden
Künefe
Künefe 😍
Sütlü tatlı