Saçları havalı olan kişiler diğer kişilere göre bir adım daha önde midir? Neden?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Havalı saçları olanlar bence 1-0 öndedir çünkü kadın erkek farketmeksizin hacimli dolgun sağlıklı görünen saçlar herkesin hoşuna gider diye düşünüyorum. Saç ister uzun olsun ister kısa güzel görünüyorsa bir tık daha ön planda oluyor o kişi. Tabi havalı saçlara sahip olmak için sabır ve emek gerekiyor bir de saç modelinin renginin kişiye uyması gerekiyor. Her saç modeli rengi herkeste aynı etkiyi göstermiyor kendimize yakışan modeli bulmaya çalışmamız lazım. Havalı saçı olanlar bence her zaman daha avantajlı.
Cevap
10Cevap
Benim saçlarım havalı değil ben ezikim jdjfjfj
Dalgalı doğal saçları olan arkadaşım var bayılıyorum saçlarına
Evet saçların güzelliğe gerçekten büyük bir etkisi var.
Kesinlikle evet bir kere saç şekli değişince sanki insanin tipi degisiyor. Mesela topluyken bir kendine bak bir de açıkken fark bariz belli oluyor.
Bence öndedir kesinlikle. Sağlıklı ve hacimli görünen saçlardan kadın erkek herkesin hoşuna gidiyor
Saçlarıma fön çektirince bi hava katıyor tabiisi 😅 buna nasıl görüş yapacağımı bilemeyen ben
Çevremden falan da gördüğüm kadarıyla olgunluğa erişen kadınlar artık saçla falan uğraşmıyorlar. Hepsi kısa kestiriyorlar.
Saçı fazla abartmamak lazım
Öndedir kesin yanı 😌
düşünsene mükemmel saçları olan ama diyalog sıfır birini 1 0 önde mi 5 0 geridemi sen karar ver saygılar
Evet saçlarına bakan öndedir
Aaa tabi tabi tabiiii
Evet saç her şey çünkü ❤️
Öndedir
Öndedir evet
Evet öndedir
Herzaman
7-2 öndedir
ewet
Kime göre neye göre?
evet
Kesinllikle saclar önemli