Güzellik & Bakım Kıvırcık saçlara sahip erkekler 1-0 önde midir? MaxwellinDinozoruFenomen Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 1-0 öndeler diyebilir miyiz? Kıvırcık saçlara sahip erkekler 1-0 önde midir? Görüş Yaz 28 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 5,1b görüş paylaştı. Hayır bence geridedir 0 0 Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 42 , eig 98% 5 ay Erkek sadece tek şeyle 1-0 önde olur o da saçı değildir. 0 1 Yorumla Ahmrrtt 5 ay Ne peki Yorumla
anlatanlat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eig 90% 5 ay sende yörüklük var mı nedir bu merinos aşkı acaba :D 0 0 Yorumla
Mayysamira Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 89% 5 ay Hayir standartlar benim icin perma yaptiranlar cok hos gozukuyor ama 0 0 Yorumla
ErvaKurt Takip Et Xper 3 Yaş: 24 5 ay Kesinlikle kivircik sacli erkeklere bircok insan gibi bende bayiliyorum benim abim kerdesim vs. De kivircik sacli ve hayata 1-0 onde basladiklari kesin 0 0 Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 690 görüş paylaştı. Resimdeki benim için bir sıfır geride bile olabilir. Havada durursa kötü oluyor. Biraz uzun olursa favorim bile olabilir. 0 1 Yorumla MaxwellinDinozoru 5 ay 😂😂 Yorumla
Danny13 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 5 ay Diyemezsin brad pitt kıvırcık mi ya da jason statham saçı bile yok ama karizma 0 0 Yorumla
beroomm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 5 ay Benn bu önde vs demem çünkü kimine kekik bile çok yakışıyor 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 9,9b görüş paylaştı. Evet kıvırcık saç 1-0 öndedir 0 0 Yorumla
s mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 29 , eig 66% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 604 görüş paylaştı. Geride olabilirler önde değil 0 0 Yorumla
Amoun Takip Et Master Yaş: 40 , eig 45% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 339 görüş paylaştı. Zaten herkes bizden önde mk yeter yaa.. 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 100% 5 ay Güzellik & Bakım konusunda 729 görüş paylaştı. Resimdeki gibiyse evet normalde hayir snsn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Hayır bence geridedir
Erkek sadece tek şeyle 1-0 önde olur o da saçı değildir.
Ne peki
sende yörüklük var mı nedir bu merinos aşkı acaba :D
Hayir standartlar benim icin perma yaptiranlar cok hos gozukuyor ama
Kesinlikle kivircik sacli erkeklere bircok insan gibi bende bayiliyorum benim abim kerdesim vs. De kivircik sacli ve hayata 1-0 onde basladiklari kesin
Resimdeki benim için bir sıfır geride bile olabilir. Havada durursa kötü oluyor. Biraz uzun olursa favorim bile olabilir.
😂😂
Diyemezsin brad pitt kıvırcık mi ya da jason statham saçı bile yok ama karizma
Benn bu önde vs demem çünkü kimine kekik bile çok yakışıyor
değildir, aynı kulvardadır.
Evet kıvırcık saç 1-0 öndedir
duruşuna bağlı herkeste gitmez
Geride olabilirler önde değil
Zaten herkes bizden önde mk yeter yaa..
Zeka yeterlilik turnusolu soru
Bazılarına çok yakışıyor.
Yani sevimli oluyorlar.
Herkeste aynı durmuyor ya