Yaşam tarzı ve poposuyla gündemden düşmeyen Kim Kardashian, saçlarını sarı yaptığı için çok ağır eleştriler almıştı ve gündeme saç rengiyle de oturmuştu. Çoğunluk Kim Kardashian'ın saçlarını sarı yapmasını inanılmaz büyük bir hata olarak görmüştü. Peki, ya siz Kim Kardashiana sarı saçı yakıştırmış mıydınız ve esmer kadınların saçlarını sarı yapması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kim Kardashian saçlarını sarı yaptığında eleştri yağmuruna tutulmuştu. Sizce esmer kadınlara sarı saç yakışmaz mı?
Bu yakışmış ama ateş kızılını hiç taşıyamıyor Rihanna ve benim şahsi görüşüm esmer tene sarının tonları olabilir fakat esmer tene kızıl saç hiç olmuyor.
Ben çok beğeniyorum. Açık kızıl pek olmuyor ama ateş kızılı, şarap kızılı beyaz tende çok beğenmiyorum, bronz tende daha hoş duruyor bence. Hatta kızıl saçlı olup en çok beğendiğim kadınlardan biri Emma Stone, diğer Rihanna. Meryem Uzerli'de ve Elçin Sangu'da da iyi duruyor ama Emma Stone, Meryem Uzerli, Elçin Sangu beyaz tenli olduğu için bakır kızılını beğeniyorum onlarda. Rihanna da koyu tonları, siyah kızılı filan beğeniyorum.
Onlarınki bakır ama Susan Coffey'e yakıştığı ve asil durduğu gibi Rihanna'da olmuyor işte bana göre. Esmerler bu konuda şanssız, çoğu renk konusunda dikkat etmek zorundalar.
Dediğin kızı tanımıyordum ama baktım ve ben hala Rihanna'da daha çok beğeniyorum :) Dediğin kadında da zarif durduğunu düşünmüyorum ben :) Bunlar tabii ki zevke göre değişecek şeyler ama ben esmer olmayı her zaman için avantajlı buldum. Daha da doğrusu, dediğim gibi bana göre estetik algısı gelişmiş olan uzman vardır ve o herkese her şeyi oldurur, bunun renkle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Beyaz tenli olup çok beğendiğim ünlüler de var ama şimdiye kadar hiç beyaz tenli olmayı istemedim, kendimde bronz tenli olmayı hep bir avantaj olarak gördüm. Beyaz tende sadece çok soğuk bir beyaz ten olacaksa Merve Boluğur gibi, o zaman seviyorum ve o zaman da siyah ve kızıldan önce tercihim bayağı açık sarı olur. Benim güzellik anlayışım ya böyle Latin kızlar gibi ya da gypsy tarzı ya da Ruslar gibi çok beyaz.
Ruslada sıcak cilt alt tonlu oluyor aslında, beyaz tenli olsalar da bembeyaz duramıyorlar o yüzden. Soğuk cilt alt tonlu insanlar ya da nötrler daha beyaz gözüküyor, kadınları stil ama erkekleri çok itici bence :).
Çünkü Ruslar da aslında, orijinalde sarışın değillermiş bildiğim kadarıyla. Biraz Stalin dönemiyle biraz da kırılmayla açık hale gelmişler diye biliyorum.
Aslında kim bana bir şey yaptığında eleştiri yaparsa hiç on burunda olmaz çünkü ben kendi hayatımı yaşıyorum onlarınkini değil işte sizde öyle yapmalısınız
En İyi Cevaplar