Hangisi tercihiniz: sürekli saç rengi değiştiren renkli kişilik mi, uzun süre aynı saç rengini kullanan mı? Sürekli saç rengi değiştiren bir sevgili ayarını bozar mı?
Sürekli saç rengi değiştiren bir sevgili sizi hangi yönde etkiler?
Ben renk değiştirme taraftarı değilim saç olduğu gibi olunca daha bir çekici bence (bazı kızlar boyanmamış saç gördüğünde kıskançlıktan saç boyamaya devam ediyolar 😅 onlara bitiyorum ben.. )
Ben saçlarının rengini sürekli değiştiren insanları kararsız görüyorum. Hayatlarında da kararsız, karmaşık, bir şeylere bağlı kalamayan. Ruhlarıda saçları gibi değiştiğini düşünüyorum.
Sürekli saç rengi değiştiren aşk hayatında mutlu değildir ilişkisi olmuşsa önceden ya da şu an ilişki içindeyse. Monotonluk vardır kafasında çözümleyemediği bişey vardır.
Ne ayaksın sen kime yapıyon başkasımı var derim ben siyah veya koyu severim başka renk niye yapıyon başkasınamı süsleniyon derim bunları deeken gırtlağını sıkarak derim
Sürekli değil ama kadınlar arada saç renklerini marjinal bir renk olmamak şartıyla değiştirmesinde bence bir mahsur yok. Modelini değiştirmesin de ise hiçbir sakınca yok.
En İyi Cevaplar