Hayır önemli olan insanlığına bir şey olmasın gadası. Saçlarının beyaz olması pek bir şey ifade etmez ki. Sonuçta hemen her insanın saçları beyazlıyor.
Saç beyazlığının karizmatiklik kattığına inanan biriyim. Erkeğe çok yakışıyor ama kadına değil. Bizim çaremiz belli boyamak. Erkekte hafif beyazlıklar kır dediğimiz Yakışıyor bile. Ne için sorun olabilirki? Yaşanmayacak mıyız er ya da geç!
Sonsuza kadar kara kaşlı kara gözlü kalacak hali yok ya yaşlanıcak illaki. Yaşı genç olmasına rağmen beyazlıyorsa zaten sorun etmem çünkü o zaten yeterince sorun ile boğuluyordur bir de ben bencillik edip üzerine gidemem
Hayırlı Cumalar 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Ben severek steyerek aldıysam o Hanımefendi yi Onun Herşeyi Benim için Vazgeçilmezdir Ne olursa Olsun 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Değersiz, yıpranmaya mahkum insan vücudu için doğal faktörlerdir. Genetik faktör veya psikolojik, yaşa bağlı olaylardan gerçekleşebilmektedir. Tek çözümü saçın kimyasal boyalarla boyanmasıdır. En iyisi saç sağlığı için beyaz kalmasıdır.
Yanımda hoş duracağını pek düşünmüyorum. Ortaokulda beyaz saçlı bir kız vardı mesela bana göz açısından itici geliyordu. Tabi bu onun seçimi değildir bir şey diyemem ama bana ters
Olmazdı zaten ben birisini sever isem kusurları ile severim kusursuz insan olamaz yok onu kusuru hatası ile severim zaten sorun olmaz beyaz olmasi saçı soğumam o yüzden