Görüşler için teşekkürler soruyuda beğenebilir misiniz?
Sevgilinizin saçları ya da sakalları olması gerektiğinden erken beyazlarsa nasıl tepki verirsiniz?
Görüşler için teşekkürler soruyuda beğenebilir misiniz?

Sevdiğim zaman tam severim kıldan tüyden sebeplerle sevgim azalmaz fakat silmemi gerektirecek bir şey olursa o zamanda fena silerim :) yani beyazmış, çatlaklarmış veya diğer kusurlar dahi güzeldir sevdiğim zaman ;) zaten sevmekte bu değil mi? Seven insan kusuruyla günahıyla sever. ;)
Saçlarımız beyazlayacak, yüzümüz kırışıklıklar ile dolacak, tenimizde lekeler oluşacak, yer çekiminin etkisiyle göğüslerimiz ve kalçalarımız sarkacak ve daha bir sürü şey yaşanacak.
Bunların erken oluşuna kafayı takarak bir ilişkiye yön veren kişi, ömrü boyunca zavallı olduğunu aklına kazımalı.
Et, deri ve kemikten ibaretiz hepimiz ve birimizi diğerinden farklı kılan şeyler ise düşünceler, duygular ve bakış açısıdır. Bu yüzden bunlara kafa yormamak gerek.
Umarım sorun etmez hanımefendimiz
Teşekkür ederim ☺️
🥳
Umursamam
🙊🥳
Cevap
28Cevap
Benim sakalım değil de saçlarım baya erken beyazlamaya başladı şu an da öyle beni bozmuyor gerçi. Sevgilimin de saçı rengi beyazı pek önemsemediğim şeyler
Erkeklerin bazılarında genetikten gelen bir durum, bazılarda ise stres gibi etkenlerden kaynaklanan bir durum ve bana göre çok ayrı bir hava katıyor bazılarına. Çekici gösterebiliyor erken yaşta beyazlayan saçlar, her türlü sorun olmaz benim için.
benim saçlarım beyaz zaten baya erken beyazladı :)
yaşından olgun gösteriyorsun diyen de var boyasan diyen de var
ben olduğum hali seviyorum:)
bu halde beni seven sever sevmeyen ne bilem
Tepki vermem onun saçları beyazlayıp yüzü kırışacak günlerde onunla yaşayacağım. Ben onun bedeninden öte kalbini seviyorum. Bedenler eskir ama kalpler asla.
Stresten der geçerim. Stresten benim saçlarım beyaz olacak az kaldı iş bulana kadar benim saçlar beyazlanmış olur.😄
Bişey düşünmem onun da ayrı havası var. Kendisi rahatsız olursa boyatır. Yoksa zaten benim için bir sorun olmaz.
İnsan eğer gerçekten severse sevgisi renkliyse saçları beyazlasa ne önemi var dökülse ne önemi var 😉
napsın beyazlamıs işte .
demek kı o kadar vızıklayınca bıde o etken olmus .
olmadı boyatır.
Benim saçlarım genetik olarak beyaz zaten bunu benim sorun etmem biraz absürt kaçar 😅
Sorun etmezdim hatta yakışacağını bile söylerdim
Daha karizmatikleşir gözümde.
Saç ve sakallarına aklar düşmüş erkekler tercihimdir.
Neden saçların beyazlamış arkadaş " dinleriz bol boll :D kendisii memmnunsa benlik bi sorun olmaz..
Tepki vermem çünkü üzülür o da bakımını yapar halleder. Bunlar zaten olacak şeyler normal karşılarım
Herkes beyaz saç karizma demiş ama hikaye ya. beyaz şacliyiz diye amca olduk.
Ben hep çok olumlu tepkiler aldım :) Başkalarını bilemem... yakışıyor galiba bana kahretsin :)))
Saçı olsun da rengi önemli değil... sakal zaten sevmem ki normal böyle şeyler...
Garibimin stresi çok derim azıcık stresini alırım :)
Ben sorun etmem valla , bal böceğimi her türlu severim 🐝😊
Aşk varsa bir sıkıntı olmaz diyorum hatta çekicilik ve karizma yükselişe geçebilir😃
Öylede severim ama yanımda büyük duruyorsa boyarım kendim 😄
Bir tepki vermem ne yapayım sevmeye devam ederim sırf bu yüzden vazgeçmem
Olabilir sorun etmem.
- Biraz genetik biraz stress saçlar erken beyazladı benim. Ama ayrı bir havası var.
Normal bir şey. Bir tepki vermem karşımdakine. Ayn
Seviyorsam daha çok severim. Herşeyiyle severim.
En önemlisi, Kötüsüyle de severim çünkü iyiyi güzeli herkes sever 😊
Hicbir onemi yok. Saci beyaz degil diye sevmedik ki beyazladi diye soguyalim
Nasıl beyazlar der suratına tokadı basarım😂 İnsan içine çıkma ulan derim
Sakal sevmem bırakmamasını tavsiye ederim oldu da beyazladı benden büyük durabilir o yüzden boyasın😂
Daha çok aşık olurum ona
Erkeklerde karizmatik duruyor ya. Sorun etmezdim.
Boyatmasını isterdim.
Ak saç sana çok yakışıyor derim😄
Hafif beyaz karizmatik
Genetik bişey sorun olmaz bence ☺️
Sevdiysem zaten her haliyle sevmişimdir 😊
Umrumda olmazdı dert etmezdim
Ne diyebilirim ki nolcak
Bazı beyaz saçlı erkekler çok cool oluyor.
Erken beyazlamışsa sebebi odur
Karıyı yaşlandırdım...
Sakallı erkekten nefret ederim
Benim saçlarda siyah-beyaz🙈
ben sevdiysem buns kim karisir
Çoktan beyazlara büründü.
Hiiç tatlış duruyor bence
Ona daha çok karizmatiklik katar, ben okeyim
Normal bir tepki veririm
Perso sevlim sakalsiz olsun dana zahmet😂😂😂
Çokk karizmatik oluyor bence yakışana
"Yorduk adamı" derdim.