Yaşı bayâ ilerlemiş olup, saçlarında aklar çıkmasına rağmen hâlâ boyatmayan kadın bakımsız mıdır yoksa doğal mıdır?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
benim saçlarım doğal. sarı ve kahverengi arasında bir renk. gayette seviyorum saçlarımı. boyatmayı düşünmedim hiç. saçına eğer biraz renk attıracaksan güzel olabilir ama. eğer saçını tam boyattıktan sonra bakmazzsan o zaman daha çirkin duruyorlar. eğer saçının rengini beğeniyorsan ve saçında çok fazla beyaz renk yoksa boyatmayabilirsin. saş boyatmamak bakımsızlık değildir. çünü o senin saçlarına güvendiğinin bir göstergesidir.
Değil.
Kendine güvenen kadındır. Doğal olmanın en güzel makyaj olduğunu bilen kadındır.
Doğaldır
Cevap
13Cevap
kadınlar saclarını griye boyatıyor. zaten doğalı gri varken neden boyatsın))) kadına gore değişir. tercih meselesi üşendiğinden yapmıyorsa demek ki bakımsız, diğer ihtiyaclarında da ozensizdir o zaman. Ama bilerekten yapmıyorsa tercih meselesi. Mesela oğlunu kaybetmiş kadınlar saçlarına boya sürmüyor. Bakımsız demek günah olur
Degil tabi ki. Bakim boyadan ibaret degil tatlim bilakis aklini kullanan kadindir, boyanin zararlarini biliyordur ve gunumuzdeki guzellik algisina baskaldiriyordur ve oyle kadin tebrik edilmelidir.
Bakımsız değildir. Benim gelecekteki doğal halşmdir. Kendini o şekilde kabul etmiş ve sevmiş bir insana nasıl bakımsız denebilir ki
ne alaka bakın mesela ben yıllarca sarı ve tonları kullandım şu an ise uzuuuun sürelerdie doğal kahverengi rengimdeyim
Saç boyamanın bakımla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.. kimi insan bu tarz şeylerden faydalanmayı severken kimi insan doğallığı tercih eder..
Yazın sonunda ben de ilk defa boyadım. Pişman mıyım. Hayııııııır.
Eger saç sağlıklıysa doğal veya boyalı her şekilde güzel görünüyor
Bence bakımsızdir. Hepsi beyaz olsa hadi neyse. Kahverengi, siyah ve beyaz. Cidden kötü duruyor 😑
Benim de artık saçlarımda beyazlar var ama henüz boyatmadım, 30dan sonra boyatmayı düşünüyorum
Günümüzde bakımsız olarak değerlendirilmesi muhtemeldir. Çünkü kadının doğallığına oldukça yabancılaştığımız bir çağda yaşıyoruz.
Saç boyamaya şu an karşıyım ama beyazlar çoğalınca bence boyatılmalı
Yaşı ilerlemiş olup, saçlarında aklar çıkmasına rağmen hâlâ boyatmayan kadın bakımsızdır
Sarı kırmızı kızıl mavi yeşil pembe turuncu her rengi denedim en güzeli doğalı
Hayır, bence doğaldır. Aklarında kendine has bir duruşu var.
Boyanın içinde ki zararlı maddeleri bildiğin için sağlığına önem veren kadındır.. kısacası bilinçli kadındır 😏
Kişiye göre degisir. Kimi boya sevmez koyamaz karakter meselesi yani
Temiz ve düzgün olması bakımlı bence herkes boyatacak diye bir kural yok
Ne alakası var bakımsızlıkla
Bazılarına çok yakışıyor
bakimsiz diyemeyiz ama hos gözukmuyor mor sampuanla daha guzel durur
bence saç bakımı yapıyorsa güzel oluyor
bizim okulda beyaz saçlı kadınlar gayet de iyi gözüküyor
Önemli olan temizlik ve düzen
Sacma. Dogal güzelliği varken 'nden boyatsin.
Bakımsız değildir doğaldır👍🏻
yapay olmaktan sa yasasin dogal olmak.
Yani bilemiyorum 😂 ben beyaz çıksa boyarım ya
Bence doğallık güzel bir şey
Boyatma ama renk at bak olabilir ozaman
Hayır kendi rengi güzelse boyaya gerek yok :)
O xaman boyatanlarin hepsi bakimli mi oluyor :) :)
Yoo doğaldır candır, baldır :)
Bakımsız değildir
hayırlı aksamlar :)
kadin bence yakisan ne ise onu yapmali
ben bir iki kere mavi percem disinda boyatmadim
Doğaldır tabiki
Doğaldır.
Doğal
Kendi tercihidir.
yooo
Hayir tabi ki
Doğaldır