Baş döndüren saçlar neredeyse tüm kadınların hayallerini süsler. Saçları yağlı, dip boyası gelmiş, saçları yanmış, mısır püskülü gibi yıpranmış saçlara sahip bir kadın güzel olamaz mı?#beyazorkidem😘
Saçları bakımsız olan bir kadın güzel görünemez mi?
Kamp yaptığım zamanlarda bakımsız saçlarla güzel olabilen onlarca kadın gördüm. Bazen bakımsızlık ama temiz bir saç yeterince güzel bir görünüm izlenim verebiliyor.
Aslında kadına göre, saç yapısına göre değişir bir çok olasılığı vardır. Bakımlı olmak illaki farklı gösterir, göze hoş gelir, çekici gelir ama dediğim olasılıklarıda işin içine katmamız lazım. Bakımsız olduğunda daha çok yakışan kadınlarda var. En basit dikkatli olarak baktığımızda fark edebiliriz.
saç önemli arkdşlr ben biliyorum en iyisini ben bilirim kuaföre ne kadınlar geliyor ne güzeller geliyor ama saçta bitiyor bide o saçlar fön çekilince makyaja bile gerek kalmıyor saç insanın güzelliğini daha da öne çıkarıyor
Bazılarının yüzüne bakımsız saç gidiyor ama ben asla saçıma bakım yapmadan dışarı çıkmam kişiyi tamamen bakımsız yapıyor. Bazı insanlar güzel değilse bile saçı güzelse onu güzel gösterir. yani değişen bir tanım
her kadın güzeldir asdadasjdkl şaka lan şaka tabii görünmez, hep siz mi bizi eleştireceksiniz yok boyu böyle olacak parası olacak vs diye, tipsiz olur tabii her şeyinizi eleştiricez zuhahaha