Baş döndüren saçlar neredeyse tüm kadınların hayallerini süsler. Saçları yağlı, dip boyası gelmiş, saçları yanmış, mısır püskülü gibi yıpranmış saçlara sahip bir kadın güzel olamaz mı?
#beyazorkidem😘

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kamp yaptığım zamanlarda bakımsız saçlarla güzel olabilen onlarca kadın gördüm. Bazen bakımsızlık ama temiz bir saç yeterince güzel bir görünüm izlenim verebiliyor.
Aslında kadına göre, saç yapısına göre değişir bir çok olasılığı vardır. Bakımlı olmak illaki farklı gösterir, göze hoş gelir, çekici gelir ama dediğim olasılıklarıda işin içine katmamız lazım. Bakımsız olduğunda daha çok yakışan kadınlarda var. En basit dikkatli olarak baktığımızda fark edebiliriz.
saç önemli arkdşlr ben biliyorum en iyisini ben bilirim kuaföre ne kadınlar geliyor ne güzeller geliyor ama saçta bitiyor bide o saçlar fön çekilince makyaja bile gerek kalmıyor saç insanın güzelliğini daha da öne çıkarıyor
Bazılarının yüzüne bakımsız saç gidiyor ama ben asla saçıma bakım yapmadan dışarı çıkmam kişiyi tamamen bakımsız yapıyor. Bazı insanlar güzel değilse bile saçı güzelse onu güzel gösterir. yani değişen bir tanım
Cevap
63Cevap
Kadının güzelliğini ön plana çıkaran en önemli unsur saçlarıdır gadası
Kadın güzelse çok fazla etkilemez😂
Güzel olmaz. Kadını en çok gösteren saçlarıdır. Bakımsız , kirli, yıpranmış saçlar güzellikten çalar görsel olarak😕
O kadın pasaklı demektir ve saçına bakmayan kadının külotunu içini düşünmek bile istemem.. Güzel görünse kaç para eder..
Kendisini iyi hissetmesi için bakım yapmasını tavsiye ederdim. Her bedenen hem ruhsal olarak kendini dinç hisseder.
O kadın güzeldir. Ona bu kadar hayattan vazgeçmesini sağlayacak şekilde kim zulüm etti ona bakmak lazım.
olamaz bence cok çirkin duruyo her ne kdr guzel olursaa olsun guzelligii bozar
Bakimsiz birisinin güzel görünme sansinin oldugunu düsünüyorum
Saçları dağınık gözleri daha uykulu pijaması bacağına dolanan yataktan daha çıkamayan kadın en güzelidir bakım dediğin nedir?
Saçlar degilde ruhu ve mimikleri ćekici yapabilir sac görselliği arttirir sadece
her kadın güzeldir asdadasjdkl şaka lan şaka tabii görünmez, hep siz mi bizi eleştireceksiniz yok boyu böyle olacak parası olacak vs diye, tipsiz olur tabii her şeyinizi eleştiricez zuhahaha
Şu resimdeki kadın mı 🙄 ağzını burunu kırmışlar hali var kadında
Evet görünmez güzellik bütünlük ister güzel bakımlı bir vücut, bakımlı saçlar bir de özgüven tamsa bastığı yeri titretir.
Bakım şart
Heleki saçlar bir erkek gözüyle söylemek istiyorum her zaman parlak bakımlı ve şekilli olmalıdır.
Genlerle alakalı.
Sabah yataktan yeni kalkmış, orjinal bir latin esmerinin kabarık saçları fazlasıyla seksidir mesela..
görünür neden görünmesin.. yağlı kepekli vsvs olmadıktan sonra. yani bakımsız değilde pis olup olmaması önemli.
Geçmiş zamanlarımda bir kız gördüm saçı bakımsızdı kıyafeti özensiz ama yüzü ve fiziği muhteşemdi
Saçları yağ içinde yüzen bir kadın istediği kadar bakım yapsın bir işe yaramaz
her şeyi anladım da "yağlı" niye? onun saç bakımıyla âlâkâsı yok temizlikle âlâkâsı var.
Mısır püsküllü sarı saçların kabusudur, bakım olmadan olmaz itici gözükür
Ya bazılarına çok yakışıyor. Farklı bir hissiyat,çekicilik katıyor.
yolunmuş tavuga benziyorlar
güzelse de kötü saç güzelliklerini örter
Güzelliği gölgeler kadın bakımlı olmalı saçları göz kamastirmali
bence insan ilk yüze yani kafaya bakiye..., eyer sac bakimsizsa itici olabilir...
Bencede kadının sac bir aksesuarı gibi, bakimlin olmali...
Bence kadının güzelliğine bağlı benim sevgilim çingene gibi mesela saçları ama güzelliğini hiç etkilemiyor bu durum
Angeline Jolie yi bakımsız saçlarla düşündüm de yok yaa etkilemez. Yıkarım ben o saçları ☺
bir kadinin saçlarina bakmamasi bir gülün yapraklarinin kötü olmasi gibi bence
dağınıık saç ya da kalemle toplanmış bir saç ya da özen gösterilmiş temiz ama salaş ama bu benim fetişim mi oluyor ne
Ben saçlarımı yıkamak dışında pek bir şey yapmıyorum. Guzel kadın güzel görünür
Taht oyunlarindaki Sansa stark rolü için 6 ay saçlarını yıkamamış. Gayet güzel görünüyor
Tipi varsa saç flan hikaye bence yuzu gozu guzelse guzel gorunebilir bence
Kadını bakımlı gösteren saçlarıdır. Saçlar çok önemli. Bakımsız saçlı kadın güzel görünmez.
Saç temiz olduğu sürece ne önemi var?
Görünür. Şöyle düşün tesettürlü ve güzel kadın çok var
Kadınla en önemli şey saçtır. Tarzını o belirler.
Güzel güzeldir. Kazan dibi sürsende güzeldir
Görünür lakin sönük kalır
Bu soruya “ bakımlı her kadın güzeldir “ demek lazım.
bu sadece kadın için geçerli değil bakımsız erkek saçı da güzel görünmez bakım şart!
Kesinlikle görünemez saçlar güzelliğin tamamlayıcısıdır
Olamaz bir insanda en önemli seyler saçı ve cildidir
Sönük görünür güzel değil denilmez
Saç bakımı benim için önemli.
- Görünebilir.
- Olabilir.
benim gözümde gözükmez saçlar önemli ya
Saçları bakımsız hayali bile kötü guzel görünmez
Eh pekte hoş durmuyor
Ruh halime göre değişir
Evet bakimsi: gorunur
Pek sanmıyorum